reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam, to przyszla zima:baffled:
kroma ja nie spie chyba od 6 wyszlam z psem z ranca ale pozniej na chwile pod kolderke wlazlam
milego dnia zycze:-)

reklama
czesc
ja tez nie spie od 6 ale polezelismy do 8 w lozku....bo maly zaczal juz wydziwiac.....to trzeba byllo wstac..
za chwile idziemy sie przejsc po parku i do warzywniaka kupic warzywka na obiadek a pozniej pewnie blogie lenistwo....zadnych planow na dzis nie mamy;-)
ciekawe jak tam megi przy przeprowadzce.....w koncu kobitka sie doczekala;-)
owca nam tez sie marzy taka dzialeczka :tak:takze juz tobie zazdroszcze:tak:
milej niedzieli

Cześć Wam.

I niedziela nastała :tak: głowa Mnie trochę boli, tzn. zatoki :baffled: ale daję radę ...

Co do Megi to miałam przyjemność już wczoraj ich odwiedzić na ich nowym mieszkanku :tak: mają super mieszkanko :tak: takie przestronne, pokoiki duże i w ogóle super, należało im się!!!:tak: Mąż wczoraj przyjechał, przywieźliśmy jego siostrę do dzieci Naszych i poszliśmy na małe co nie co do Megi i jej rodzinki ;-) było super, co prawda my trzymałyśmy fason bo mamy małe dzieciaczki ale Nasi mężowie nieźle zaszaleli - ale należało im się, nadźwigali się przy tych meblach i w ogóle przeprowadzka to dużo latania itp. ... Naprawdę cieszę się, że im się udało :tak: Megi super macie mieszkanko zresztą wczoraj też Wam to powiedziałam :-)

A dzisiaj laba, odpoczynek bo jutro poniedziałek i zaś od nowa ;-)

mycha fajnie ze macie siebie, milo miec taka druga osobe od pogawedki itp.:-)
megi to zrob zdjecia i pochwal sie mieszkaniem:-)

no tak tak megi zdjecia obowiazkowo:-)
a ja sie zdrzemnelam rzadko kiedy spie w dzien:tak:i za niedlugo na orbim sobie pocwicze bo mam wene:-)
milego popoludnia

hej laski. przperaszam, ze mnie wczoraj nie bylo, ale najpuerw bal, pozniej samochod (i tak nie odebralismy bo nie zrobiony), a poozniej pojechaliśmy na imprezę do gorzowa, znaczy ja jako kierowca. i.........never again....
marzenka, co do stroju, to masz na tajnym zdjecie.

kroma - haha ja tez wlasnie bylam z hesia na sankach, ale się dziwiła....

Hallo my już na nowym, mamy uwinęły się w mig dużo pomogły za co im dziękujemy...Zdjęcia zrobię jak już odetchnę mamy jutro wracają do domu może uda mi się coś wstawić...
Mycha dzięki za wczoraj i w ogóle....:*
napiszę i poczytam też w wolnym czasie teraz jeszcze mamuśki siedzą:-) pozdro serdeczne dla was;-)

witam
nie wierzylam jak spojrzalam na termometr -22:szok: ja mam nadzieje to to pierwsza i ostatnia taka mrozna noc
dobrze ze w domku cieplo :-)

hello
ciacho no masakra- aj wstalam rano i uszukam tej kreskiw granicach 10 patrze nie ma wycieram okno bo zaparowane szulam szukam i oczom nie wierze -22 brrrrrr jak szlam teraz opatulona to doslownie gile w nosie zamarzaja

reklama
Witam
u mnie teraz jest -13 a ile bylo w nocy to nie wiem brr...niech juz wiosna bedzie
u mnie szymon w domu goraczki nie ma ale jakas mala wysypka na buzi od wczoraj u niego nie wiem od czego...
moze cos zjadl :sorry:

pije barszczyk czerwony zamiast kawy hehe i zaraz pranko gotowe :-)

Megi fajnie ze juz jestescie przeprowadzeni :-)

Milego dnia

Do góry