reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia -bidulek maly ,moja o 13 miala 38,2 po leku jakies 37,5 nie zbijam narazie ale mocno kszle.
Oby nam dzieciaki szybko zdrowialy
Ciacho to sie nabiegalas biedna
dobra ide dzwonic do rodzicow bo mam wczoraj sie zle czula.Moj durny wojek przyjechal ze swoim jeszcze durniejszym synkim 27lat w odwiedziny a dzien wczesniej jaks wirusowke mieli ze zygali wszyscy i moja mame sieklo w ten sam dzien .Ludzie to maja nasrane a oni juz w ogole

Aktualnie u nas 36.5

reklama
czesc
ja dzis od rana zabiegana...ciasteczka zrobilam wszystko podawalam z glowy i wyszly tyle ze od razu jak wyjelam z piekarnika byly miekkie:-Dwyszlo mi 80szt:-D:-)
dla wszystkich chorowitkow zdrowka
ogolnie jestem bez weny wiec zmykam..
milego wieczorku:-(

wrocilam z calym prosiaczkiem haha :-D
poczytalam was po lebku.......

Larvunia zdroweczka dla dzieciaczkow ciagle chore biedaczki...

Uciekam bo jakos zimno w chalupce ide pod kolderke !!

Dobranoc

wspolczuje ze dzieciaki znowu maja temp. ale moja tez kiepsko, zobaczymy jak rano bedzie sie czuc
megi a ja dam tyle za buty zwlaszcza ze to skora, z tym ze maja byc dobrze zrobione ale niestety za ta kase to z najnizszej polki skora:sorry: zreszta ja wole miec 2 pary zimowych ale skorzanych i znajc mnie bede nosic z 4 lata
owca a mialo byc pol:-D

wspolczuje ze dzieciaki znowu maja temp. ale moja tez kiepsko, zobaczymy jak rano bedzie sie czuc
megi a ja dam tyle za buty zwlaszcza ze to skora, z tym ze maja byc dobrze zrobione ale niestety za ta kase to z najnizszej polki skora:sorry: zreszta ja wole miec 2 pary zimowych ale skorzanych i znajc mnie bede nosic z 4 lata
owca a mialo byc pol:-D

kochaniutka zle doczytalas kupilismy calego :tak: ale wszystko wedzonki typu szynka,schabik,kielbaska itp..z miesa tylko troszeczke, i wzielam tylko polowe a reszte trzymam u tesciowki bo mam maly zamrazalnik :tak:

wspolczuje z butami,szkoda gadac...

Uciekam :-)

Hejka ja już po pracy...

LARVUNIU i jak u was? Biedny Fruciu... A nie masz z kim zostawic małej jak będziesz musiałam z młodym do lekarza jechac?
BEFATKA a jak u was?
CIACHO też jestem zdania że nie zawsze to co droższe to lepsze, ostatnio nawet na syropie na gardło dla młodego się przekonałam... Kosztowal 5zł a po pierwszym podaniu młody przestał kaszlac... A bylam pewna że nie pomoże... Też myślałam a bo tani... Na ciuchach też się przekonałam... Szefowa kupuje spodnie w BigStarze i co chwile jej się rozlatują, ja kupuje na rynku za50zł albo kiedyś u chińczyków za 25 i się trzymały baaaaaaaaaardzo długo... Najdłużej mi się trzymały jeansy kupione w lumpku za 12zł...
OWCA moi rodzice też ostatnio połówke brali... Jak ja uwielbiam szyneczke wędzoną... mniam... Tylko że moi świnie wzięli a potem się zorientowali że w zamrażarce się nie pomieszczą i musieli dokupic zamrażarke :laugh2:

Mały dzisiaj mojemu M pod stołem zasnął:-p Byli u teściowej i wrócili przed 19 (pieszo 15-20min) i mały stwierdził że schowa się mamie, i wlazł pod stół, M poszedł po drzewo, wraca a mały dalej pod stołem, patrzy a on śpi:-D:szok: Przełożył go do łózeczka to nawet nie mruknął:sorry: A wczoraj jak go kąpałam wstał w wannie i rzuca do wody butelką napełnioną po żelu i mówi do mnie "mama widziałas jak rąbnęła":sorry::sorry:.
A i ostatnio przeraził się jak reklame z mikołajem wchodzącym przez komin zobaczył, i się przeraził że u nas ciągle się pali i że Mikołaj i prezenty się spalą:szok::-D Rozbraja mnie ten syn mój...

hehe bo napisalas ze jedziecie po pol a nie pisalas ze calego ogolnie kupiliscie;-):-p:-D
zajrzalam do galerii:-)
kasia ale to nie byly jakies drogie buty ze skory to najnizsza polka za taka kase dla mnie liczy sie ze skora a nie marka
ja mam juz dosyc ekoskorki chcialam miec znowu skorzane buty bo takie to ponosze z 4-5lat
ja ma kurtke z big stara ma juz 9 lat i dalej smigam w niej ale wtedy inaczej produkowali

befatka jak mloda?? larvunia jak fruciu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki dziewuszki moja juz chyba dobrze tylko raz syrop podawalam o 13 teraz ma 36,2 wiec jest spoko juz rozrabua,ladnie je wiec jestem dobrej mysli.Gile troche jej leca i ma kaszel ale do tego juz sie chyba przyzwyczaja

reklama
Też ide spac, jutro wczesna pobudka, żeby małego odstawic do przedszkola i wytargac choinke ze strychu.. Jutro będziemy ubierac:tak:.

Zdrówka dla wszystkich i spokojnej nocki

Do góry