reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam

Katgen milej podrowy:)
Befatka jak goraczka u Was?
LArvunia dobrze ze chociaz z Misiula ok.
Ciacho hello

JA pospalam do 9.30:)wczoraj Służące obejrzalam . zajebisty film. ja jestem w szoku normalnie. jak komus sie podobaly Smazone zielone pomidory to to jets 10 razy lepsze. chyba jeszcze raz puszcze hehehe.
ide na jakies sniadanko

tak to ten. ja raz sie smialam raz plakalam, spac nie moglam to znaczy ze zajebisty:D i fajny bo 2.5 godziny hehehe ja bym go mogla w kolko ogladac. jak bym do mamy szla na swieta to bym jej pod choinke kupila ksiazke albo film...bo tez takie lubi. ehhh. teraz chyba nie mam co kupowac jej nic bo i po co:( mialam ochote kupic i wyslac poczta. zeby jej sie glupio zrobilo troche.

bardzo dobrze pisza i o filmie i o ksiazce
zasugerowalam bratu zeby rodzicom wspomnial zeby mi kupili ksiazke hehehehe, ciekawe czy kupia i czy fajna bedzie jesli kupia ;-)

czesc dziewuszki kochane
Troche sie wczoraj wystraszylam bo malej przez 2h goraczka nie chcaial spasc dalam jej ibuprofen i dalej 39,1 po godzinie od podania leku spadlo do 38,8 zapodalem 5ml paracetamolu i po nastepnej godzinie spadlo do 37 ufff stracha mialam.
Dzisiaj tak w granicach 37-37,6.Nie chce pic bidula i dalej spi przebudza sie tylko na chwilke i krzyczy mama ,,kozy'' ze w sensie gilki mam wycierac.
Nienawidze jak dziecko choruje:zawstydzona/y:

Larvunia -moze z misia juz dobrze bedzie. Duzo zdrowka dla Was
Katgen -szerokiej drogi dziewczynki ,uwazajcie na siebie :*
Blond-dzieki za podpowiedz moze tez sobie sciagne ten film
Future ja mialam 2 dni temu sos czosnokowy do obiadu haha ,dobrze ze nic nie czuje
Ciasteczko-witaj :)

Dzieczyny -jaka jest prawidlowa temperatura ciala dla 3-4 latka??

reklama
Do góry