reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
O wy nie dobre ja tu staram sie do lodowy nie zagladac a te mi o zarciu tu ciagle pisza aaaaaaaaa
Wczoraj w nocy bylam taka glodna ze zasnac nie moglam musialam wody wypic 2 szklanki
no coz ale jak jak mus to mus

czesc
Befatka i jak u Was z goraczka?
u mnie jak spadnie to zaraz wraca mlody ma wlasnie 38,8 :-( podalam ibum wlasnie ....eehhh
Mloda wczoraj dwa razy chafcila mi i jakos spokuj, pogodna byla nawet po przygodach... dzis ok.. tez sie usmiecha... puki co ok.
eehhh te dzieci...

Hey
U nas nocka spokojna, mi 2 piwka to jak znieczulenie i spałam jak dziecko;)

Lecę, nie mam zbyt wiele czasu;)

Napiszę jakiegoś smska do Larvuni i sie zamelduję;)

witam niedzielnie
dla wszystkich chorowitkow zdrowia !! larvunia u ciebie wiecznie cos to jak blede kolo
katgen szczesliwej podrozy

reklama
Future kochana podszedl by Twoj po dwa kartony?? Mam ciuszki juz poodkladane, wczoraj porzadki robilam w szafie u Misiulki.
Kartnoy dwa mniejwiecej jak po pieluszkach 3pakach....

czesc ciachoooo;-)

Do góry