reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

która chętna upchać mi plecak? Choć tak twardy że nie wiem czy igłę się wsadzi. ggrrrhhh cholera no nie uda mi się spakować.

ja moge po min poskakać - po tym spakujesz jeszcze drugie tyle.:-D

Future ja tez sama bulke tarta robie. w domu tylko taka sie jadlo, pozniej kupowalam jakis czas a teraz jak widze ile sie u mnie bulek marnuje to zawsze kroje i klade na blache moment i sa suche a potem do maszynki do mielenia miesa :)

tez korzystam z patentu z maszynka

;( Fruciu ma goraczke 38,6'C a Misiula dwa razy schafcila sie nosz pieknie u mnie pieknie!

.

larvunia nie chce cie straszyc ale jedz pilnie do lekarza, dzieci oslabione po ospie i wszystko gorzej przechodza.

mycha jak dla mnie to mistrzostwo - ja takie beztalencie, ze szok

Ide popełnić ciastka z kruchego ciasta - Oliwka mnie namowiła.

reklama
Larvunia normalnie nie wiem co napisac.strasznie mi przykro ze te choroby non stop sie Was trzymaja. no masakra po prostu a Ty tez musisz ciagle w domu siedziec. niby ta zima fajna bo cieplo ale rzeczywiscie te wirusy maja super warunki teraz do namnazania. moj dzisiaj rano katar mial , teraz juz nie slysze zeby nosem ciagal ale musze sie za niego wziac znowu zeby nsa swieta sie nie rozchorowal. chociaz on on stycznia sie trzyma i oprocz ospy w czerwcu to nic nie mial .ale co sie w zlobku odchorowal na poczatku to nawet wspominac nie chce.

Megi no to dobrze ze sobie wyjasniliscie, chociaz ja to bym miala ja na uwadze jednak ale to ja bo ja przewrazliwiona jestem na tym punkcie .ale dalej bede obstawiac przy tym jacy to niektorzy ludzie z tego gadu sa z****ni ze wyszukuja sobie ludzi z okolicy i pisza w ciemno o sobie. nosz k......nie rozumiem i nie zrozumiem tego nigdy.chociaz moze raz na stu idiotow ktos normalny sie trafi...

Asienka a widzisz zednak cos beziesz piekla :p

Future a kiedy ma byc ten snieg? ja nie chce:(

Kasia moj na parowke mowi haluka. on litery tak myli ze to naprawde czasami trzeba sie naglowic zeby zrozumiec

Doczytalam
Larvunia-wiem co czujesz ja tez jestem uziemiona -wlasnie wyslalam sasiada zeby mi chociaz kapuste kiszona kupil to sobie pierogi zrbie .Ech biedne dzieciaczki moja tez 38.2 :(
Blond- owieczka w pl po swinke pojechala

zapomnialam wam powiedziec, ze moja mała się dziś po położeniu na drzemkę obrobila, i nie obudziła się. poszłam ją przykryc i "czuję". no i zaczęłam ją na śpiocha przebierac, i wiecie, ze się nie obudziła. a myłam ją chusteczkami i wogóle, body, rajtuzki.. no i sukces. bo siki na spiocha zdarzało mi się przebierac...ale kupy nie.

a potem pod wieczór miala rozwolnienie....mam nadzieje, ze to jednorazowe tylko. bo jak cos załapała, to się wścieknę.

Madzia my baranine kupiliśmy pod zieloną górą. całego barana. bo moj ma fisia na baranine, wiec niam niam...na święta. ale już dziś był gyros z barana....

future hehe dzieciaki czasem zaskakuja ale mala dobra;-):-D
ja sie w swoim zyciu najadlam baraniny, to jest miecho o specyficznym zapachu nie kazdy lubi
milego wieczoru laski

reklama
Do góry