reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej. My juz w domku. Podroz minela spokojnie choc korki na drodze gdzie niegdzie byly. Po drodze zachaczylismy o KFC a pozniej juz tylko do domu. Zakwasy mam masakryczne :rofl2: ledwo chodze...

Marzenka- Marta weszla na sniezke tylko dlatego ze moj M jest w miare silnym facetem wiec niosl ja na barana, tez sama wchdzila nie powiem ze tylko noszona byla ale wiadomo jaki wysilek to dla nas byl a co dopiero dla malego dziecka.... I tez szlakiem trudniejszym szlismy bo M sie pomylil i po skalkach wchodzilismy ale dalismy rade :)wiec Wy tez dacie rade :) naprawde polecam, bo wysilek jest bardzo duzy ale dla takich wrazen i widokow naprawde wartu bylo, i jak bede miala okazje to jeszcze raz tam wejde... a tez osrodek co w nim bylam to polecam bo sie pytalas. Super warunki, mile starsze malzenstwo, Marta trzecia babcie sobie znalazla :happy2: wiec mozecie tam jechac bo sie pytalas zebym ci napisala jak tam warunki. Cena tez nie byla wygorowana bo 35 zl za dobe jest.

reklama
madzia a pisalam rano poco jade:-D po mojego tate jechalismy na lotnisko i tylko wsumie wpadlimy i wypadlismy, niuska wspolczuje zakwasow ale dobrze ze juz w domu:-)
ja to jutro pewnie wieczorem zajrze
milej nocki laski

marzenko no wlasnie nie wiem dlaczego.. niby jest wsio ok, ale jakos tak nie do smiechu mi... moze to ta atmosfera otoczenia grobowego nie wiem..
niuskaa juz w domku, wiec codziennosc wita ;-) Fajnie ze sie dobrze bawiliscie tam
blond no nie gadaj ze ta zabawka taka droga szok
madzia mialam Ci pisac, fajny avatarek ;-)
Future szkoda ze nie przyszliscie dzis.... moj dwa ciasta upiekl z nowu ;-)
kurde musze sie nacieszyc moim znowu zaczynaja sie wyjazdy u niego :baffled: w piatek rano jedzie buuuuu.... i pare dni nie bedzie :-(
jejusku skonczylam prasowac wlasnie a mialam zaczac szyc, no ale juz mi sie niechce na dzis koniec...
tylko mi tak cieplo czy cieplo na dworze jest... kurde okna mam pootwierane prawie wszedzie, tylko u dzieci nie.

edit:
ciacho czesc ;)

no Larvunia tak się umawiałyśmy, że następnym razem. teraz w weekend jacek jedzie do holandii z projektem. moze sie uda w nast weekens. a ja sobie kupilam telefon l))))))))

edit:
moja mała chora. zajebioza

Ostatnia edycja:
dzien dobry. gile do pasa. nie miała się kiedy rozchorowac...wrrrr

nocke przespała jako tako, bo choroby za bardzo nie widac, tylko katarek, ale boje sie, ze jutro trzeba bedzie do lekarza.
ale po niej nic nie widac. smieje sie, wydunia w jak najlepszym humorze.

Witam
Future zdrowka dla malej. moj tez kaszle co jakis czas ale go zaraz podkuruje i bedzie jak nowy mam nadzieje:)
Larvunia wlasnie patrzylam na allegro i ta kolejka tam troche tansza, a mozna tez kupic plastikowa bez magnesow z torami za 99 zl wiec nie tak zle. my kupilismy metalowa bo tylko taka byla w tym sklepie.ale przynajmniej porzadna
jemy sniadanko, jutro musze sie do lekarza umowic wreszcie bo juz troche minelo a do tej co bylam za pierwszym razem to nie pojde. mila ale tak droga ze to przegiecie...

Witam
nie mam kiedy zajrzeć nawet...młoda mi choruje, przeziębienie i grypa jelitowa równocześnie, masakra, nie je nic dosyć że pije...jutro o ile laboratorium bedzie pracowało idziemy z nią na badania, młody ma kolki normalnie nic tylko wyjść z siebie i stanąć obok...spanie na raty i nerwów nie mało:-( zmieniliśmy mleko bebiko na Nestle Nan Pro bo z cyca leci już mało i się nie dojada...e tam mówię wam.
Tak poza tym to nic ciekawego, niedziela nam fajnie minęła byliśmy w Poznaniu, odwiedziłam rodzinkę a mój zabrał Zuzię do nowego zoo, była zachwycona:)

Witam.
My dzisiaj zaś sami, m w pracy :-( już niech mija ten dzień bo mam dość, czuję się jakby niedziela była a w niedzielę zazwyczaj jesteśmy razem a od soboty dzień w dzień w pracy do późna siedzi normalnie masakra.....

Hejka...

Kroma wszystkiego najlepszego dla Areczka :-) zdrowka usmiechu i prezentow :tak:i udanej imprezki :-)

Larvunia no to pojechalas haha :-D

Kasia witaj troche cie nie bylo juz ostatnio wspominalam ciebie :tak: a kacper widac ze chyba czegos sie domaga ;-)

Mycha a twoj m czym sie zajmuje ze ma takie urwanie glowy teraz? jakies znicze wozi?..

ide miesko zaprawic na jutrzejszy obiad
chlopaki robia u mamy podloge bylismy chwile zobaczyc...:tak:
jutro siostra tez moja przyjedzie :tak:

milego popoludnia :happy2:

Madzia on pracuje w formie, która zajmuje się rozwożeniem kwiatów prawdziwych po kwiaciarniach, jeżdżą do słubic, witnica, gorzów, kostrzyn, krzeszyce, cybinka, rzepin i dużo dużo innych miejscowości ale na firmie mają też sklep i tam mają także znicze i sztuczne kwiatki, a że teraz wszystkich świętych to stoją na cmentarzach ze zniczami i kwiatami takimi jakie ludzie zazwyczaj kupują na groby, to wiesz dla nich to teraz żniwa ale jakim kosztem... Mi jest ciężko a co dopiero dzieciom, Jasiek w sumie mały to jeszcze tak nie odczuwa ale Wojtuś cały dzień pyta gdzie tata itp., a m jak wróci o 20-21 bądź później to zmęczony i też się nie pobawi ani nic i dziecko takie pokrzywdzone chodzi i płacze... a nie raz jest tak że jak m rano wychodzi do pracy to Wojtek jeszcze śpi i jak wraca z pracy to Wojtek już śpi, nie raz to m przez tydzień nie widział...
Od jutra może się trochę już uspokoi.....

Megi dzięki za odwiedziny... :tak:

Wszystkim innym życzę ZDRÓWKA i DOBREGO HUMORKU ............

reklama
Czesc Dzewuszki u nas dzien jak co dzien .Mój ma wolne i spi ,Kayka tez zasnela ,bidulka zasmarkana i pokasluje a jutro do przedszkola .Moze ja podkuruje i posle na ten jeden dzien.
Tez mi troche smutno bo w ten dzien u moich rodziców zawsze cala rodzina sie zjezdza ida razem na cmentarz a pozniej siedza przy kawie itd.Troche mi tego brakuje.
Milego i spokokojnego dnia wszystkim

Do góry