reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dobranoc

ciacho u mnie dzien wariata dzis :-D meble zakupione zostalo tylko kupic kuchenke do gotowania i lozko do sypialni i jakas komode a tak wsio dzis kupilismy :tak: oplacalo sie bo duze rabaty byly :tak:

Future fajnie ze mezus wrocil coreczka tatusia to co sie dziwic ze rozpoznaje :-)

Martucha a ty co tak milczysz ostatnio a w galeri sie pojawiasz?? haha odezwij sie :tak:

masakra jutro do szkoly brr.. nie chce sie rozleniwilam sie po tygodniu wolnego..

Dobranoc dziolchy :-)

Witam sie z Karpacza :)

Jestem padnieta dzisiaj, od 6 rano nie spie... a po 8 wyruszylismy na Śniezke, i jestem z siebie dumna bo weszlam na sam szczyt :tak:bylo ciezko nogi do tylka mi wchodza chwilami myslalam ze nie dam rady ale dla takich widokow i wraznien warto bylo, aaa i Martuska tez zaliczyla Śniezke :-) w drodze powrotnej nam usnela i M musial ja na rekach niesc. najgorzej bylo na sama sniezke wejsc a tak to w miare dobrze sie szlo. Fotki wkleje jak wrocimy..

Spóznione zyczenia dla Arusia :** sto lat

Pozdrawiam Was gorąco

ooo sa dziewczyny :-)

niuskaa no gratuluje wspinaczki :tak:
Future ale sie mala stesknila widze ;-) Moze lepiej poczekajmy az wyzdrowiejesz dobra... troche sie cykam, Fruciu puki co tfu tfu nie kaszle mi :sorry2:
z reszta moj ma jutro paru klientow i nie wiadomo o ktorej by wrocil... niby na 13.00 jest umowiony z pierwszym... nie wiadomo czy by zdazyl do 18 wrocic...
Madzia mi tez by sie nie chcialo do szkoly lazic ;-)
Katgen witaj z powrotem :tak:
Ciacho ja tez lubie taka pogode :tak:

reklama
Do góry