reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hello
Katgen-100 latek kochana .buziole
Larvunia ja bym chyba do lekarza pojechala, moja miala pierwszy katar jak miala 8 mcy wiec nie mam pojecie co i jak ale z tego co wiem to u takich maluszków szybko przeradza sie np w zapalenie oskrzeli i pluc

reklama
jade jade w poniedzialek mam kontrole... Mloda ogolnie pogodna jest, "tylko" charszczy jej... masakra.
....ide sie chyba polozyc z nia spac... Fruciu neich rzadzi ;-)

helo. my ze spaceru wrocilismy, z glosowania i od misiulki chorutkiej mojej babeczki. Po fruciu nie widać zeby był chory - śmiał się i bawił. a i Misiulka nieżle wyglądała i się chichrała.

ja teraz bylam z Hesią na dworze to niby cieplo, słonecznie, ale powietrze zimne. ale może bedzie mi lepiej spała. po dzisiejszej nocy marze o spokojnym śnie.

Future dzieki za odwiedzinki :tak:
Szkoda ze my chorzy, bo za Hesia tesknie :sorry:

ciacho fajne fotki :tak: ze spacerku.

a tu cisza weekendowa ;-) Mnie jutro znowui malo bedzie. Jade z dziecmi do kontroli na ok 12.00 ale od rana wybywam do g-wa juz. Az sie boje co mi lekarz powie...
Milego wieczorka, ide kolacyjke zjesc , dzieci juz spia, mezulo do 20,30 spektakl a pozniej 2 klientow jeszcze ma... ;-)

LARVUNIU bidulko ty... Zdrówka dla was wszystkich! Mi mały też niestety flegmą wymiotuje... Ale dobrze że już mi częśc wypluwa jak tylko mu się oderwie... Bo tak to wogóle bym miała zarzygane wszysko...

Ja już po pracy... Relax

reklama
Do góry