reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc
Future tjaaaa strasznie zmeczona juz bylam i o 22.00 juz dawno spalam, jaknigdy :sorry2:
KasiaF tjaaaa tam byly korki straszne, wlasnie niedaleko Twojej pracy....kolo bulwaru. Szybciej mi tamtedy wracac niz przez nowiny. Kurde tam ciagle 50m/h trza a tu depne i jestem w domu i nie musze sie martwic ze mi krowa wyjdzie lub kura na droge ;-):-D

haha megi, no niestety taki nasz los. mamy dzieciczki to siedzimy w domu. poczekaj kilka miesiecy, pwaełek podrosnie, to i menżu zostanie a my forumowiczki spotkamy sie i wrocimy na następny dzien.

edit:
larvuś jak maluchy?

boniu jak ja sie ciesze, ze moja ok.
i co dowiedziałaś się o której menżu wraca dziś lub jutro z pracy? bo jak nie masz nawet ochpoty na spotkanie, to ja ci podrzuce te materiały i tą maszyne do flashowania. daj znac. albo jutro. jak wolisz.

Ostatnia edycja:
reklama
hej

ale pogoda masakra
mnie tez dopadlo, smarkam i kicham na kilomert... a mala jakie miny trzaska jak kolo niej kichnie mi sie ;-) jakby mowila "matka a co Ty robisz" ;-):-)

Future
kochana Ty do mnie mozesz w kazdej chwili przychodzic kochana. Wiesz ze ja ciagle w domu prawie, chyba ze do lekarza jade to mnie caly dzien w domu nie ma prawie...a tak to na miejscu jestem.
Moj wlasnie do pracy wyszedl, jakos do 20,30 prowadzi spektakl a pozniej ma 1 klienta. Wiec przed 22.00 powienien wrocic. Jutro prawdopodobnie ma wolne, ale nie jestem pewna i on tez nie na 100 % bo maja jakas impre prywatna i on nie wie czy go wybiora czy nie (a to dodatkowa kasa kazy sie bije zeby prowadzic prywatne impry).
No a druga sprawa u mnie w dmu szpital kochana, kazdy smarka i kaszle... no ja jeszcze nie kaszle ale to kwestia dnia lub 2 tak mi sie wydaje ;-) Choc pije herbatki cieple z cytrynka i slodze malinami, witaminy lykam i co.... dopadlo i mnie.
Wiec w kazdej chciwli mozesz wpasc jak masz ochote, ale nie recze za to czy chorobska nieprzytargasz ze soba do domu od nas....Wietrze chalupe ale wiecie jak to z chorobami.
A jak maluchy... (dzieki za esa) Marcel kaszle na mokro, smarka. Misia to samo... Choc sciagajac frida z noska to babolkow malo, a jak zakaszle to jakby sie jej odrywalo... czyli gdzies glebiej w niej to siedzi. Oklepuje, klade na boczek, inhaluje, daje wit.C, syropek, sciagam babolki.... no zobaczymy. W poniedzialek mam kontrole z dziecmi.

Moj mi muffinki upiekl wczoraj jak spalam, ale sie zdziwilam jak wstalam rano, nic nie slyszalam taka padnieta bylam ;-)

Megi daj sie chlopu odchamić ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry