reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam w ponury poniedziałek...Widzę że szpital na forum, nie dobrze:no: My jakoś odpukać zdrowi, żeby tylko się coś nie przyplątało bo na około wszędzie ktoś chory:/
A my wczoraj mięliśmy zły dzień, wściekliśmy się z moim m bo nas mój brat wyrolował na niespełna 2 tygodnie przed chrzcinami Pawełka, odmówił bycia chrzestnym bo nie ma kasy, czaicie?:wściekła/y: rozumiem wszystko ale że ośmieli się dziecku odmówić to nie spodziewałam się tego po nim a początkowo się zgodził i nawet mój był już u księdza załatwić, podał nazwisko...teraz musi iść wszystko odkręcać i poprosił swojego brata zgodził się na szczęście. Ale co mam do brata żal wielki to moje, na oczy niech nam się nie pokazuje, mama uprzedzała że on nieodpowiedzialny no ale cóż chłopak 23 lata pracuje więc pomyślałam że się zgodzi a on nam taki numer wywinął:-(
Idę zaraz posprzątać, śniadanie zjeść i włączę pranie bo się nazbierało rzeczy synka...
Miłego dnia i zdrówka dla chorych dzieciaczków.

megi wspolczuje, a co maja pieniadze do bycia chrzestnym? przeciez nie musial kupowac drogich prezentow itp. wsumie dziecku sie nie powinno odmawiac ale coz...

megi smutne... ciekawe jak by on sie czul jak by kiedys ktos jego dziecku odmowil....
laski kupowalysci juz dziecia kozaczki
? jakie drogie wogole nie ma dla dziewczynek... a jak sa to albo jakies kosmiczne np z zamkiem do polowy albo cena powalajaca np najtansze w daichmanie 79 a mloda sobie jakies z barbi za 219 zl chyba oszalala ze matke na takei stac;pp

reklama
Do góry