reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzieki dziewczynki. Gosci pogonilam wykapalam mala posprzatalam i padam na twarz... MEGIIII ja tez chce mojego juz miec przy sobie. UPOJNYCH nocy zycze ;)

witam :-)
lili a zadnego sposobu nie znalazlam na to,teraz siedzimy wdomku bo pada ciagle wiec chodzi na boso,wlasnie dzis musze isc do sklepu wiec zalozyc kalosze musze a ten paznokiec ledwo ledwo sie juz trzyma odstaje wiec niewiem jak ja to zrobie...a jak nie odleci to nieiwem cos wykombinuje
pewnie megi juz tuli swojego w lozeczku,ale ma kobita dobrze :-)no ale niech ma, kazda z nas tego doczeka tylko pozniej:-)
pr powiedz mi ty jestes na jakiejs diecie?
mi zostalo jeszcze 2,5kg i bedzie 10 kg mniej :-)pozbyje sie nadwagi wkoncu i teraz by sie przydalo wiekoszosc garderoby wymienic bo wszytsko na mnie wisi:-)rewelacyjnie sie z tym czuje:-)

dzien dobry kochane !!
wlasnie kawke popijam i pozniej jade na miasto musze zamowic mlodej cwiczenia do szkoly i kupic mojej mamie bilet na powrot na autobus :tak:
pogoda wrr...zimno jest ale na szczescie nie pada wcale :-)

megi ciekawe jak tam zuzka zareagowala :-) daj znac...jak znajdziesz chwilke :-)

marzenka gratuluje ci super udalo ci sie schudnac pelen podziw !!!:-) mezus bedzie w szoku jak cie zobaczy :tak:

madziarenka wszystkiego naj...sto lat !!:-)

Martucha tak mi przykro ze tak wyszlo ze operacja potrzebna,trzymajcie sie mocno z nikusiem i niech wraca szybko do zdrowia :tak:

Hej lili milego wypadu do rodzicow :tak:..a co do stosunkow z G to napewno sie wkrotce polepsza takze glowka do gory :-)

Larvunia jak michalinka poprawilo sie juz z brzuszkiem??

a ja w poniedzialek ide juz do szkoly a tak mi sie nie chce koniec wakacji jak dla mnie wrr....
dobrze ze mama bedzie tydzien to posiedzi z dzieciakami :tak: a pozniej trza cos kombinowac...

Dobra wypije kawe ide wyrko scielic a potem zmykam buziaki milego dnia :-)

reklama
witam laski- mnie głowa boli i nic dziś mi się nie chce,, miałam iść do koleżanki ale nie dam rady, słabo mi i nie będę się taszczyć na autobus taki kawał. Szkoda mi trochę, ale wolę nie ryzykować. M mnie bierze wieczorem na Film, ciekawa jestem czy będę się lepiej czuć.

Madziarena- nie widziałam 100 lat z okazji wczorajszych urodzinek :) :-)

Megi- z M siedzi i nie ma czasu na nas, zazdroszczę spotkania :-)

Do góry