reklama
madziarena
Mamusia Amelki
dzieki dziewczynki. Gosci pogonilam wykapalam mala posprzatalam i padam na twarz... MEGIIII ja tez chce mojego juz miec przy sobie. UPOJNYCH nocy zycze
marzenka21
Fanka BB :)
witam :-)
lili a zadnego sposobu nie znalazlam na to,teraz siedzimy wdomku bo pada ciagle wiec chodzi na boso,wlasnie dzis musze isc do sklepu wiec zalozyc kalosze musze a ten paznokiec ledwo ledwo sie juz trzyma odstaje wiec niewiem jak ja to zrobie...a jak nie odleci to nieiwem cos wykombinuje
pewnie megi juz tuli swojego w lozeczku,ale ma kobita dobrze :-)no ale niech ma, kazda z nas tego doczeka tylko pozniej:-)
pr powiedz mi ty jestes na jakiejs diecie?
mi zostalo jeszcze 2,5kg i bedzie 10 kg mniej :-)pozbyje sie nadwagi wkoncu i teraz by sie przydalo wiekoszosc garderoby wymienic bo wszytsko na mnie wisi:-)rewelacyjnie sie z tym czuje:-)
lili a zadnego sposobu nie znalazlam na to,teraz siedzimy wdomku bo pada ciagle wiec chodzi na boso,wlasnie dzis musze isc do sklepu wiec zalozyc kalosze musze a ten paznokiec ledwo ledwo sie juz trzyma odstaje wiec niewiem jak ja to zrobie...a jak nie odleci to nieiwem cos wykombinuje
pewnie megi juz tuli swojego w lozeczku,ale ma kobita dobrze :-)no ale niech ma, kazda z nas tego doczeka tylko pozniej:-)
pr powiedz mi ty jestes na jakiejs diecie?
mi zostalo jeszcze 2,5kg i bedzie 10 kg mniej :-)pozbyje sie nadwagi wkoncu i teraz by sie przydalo wiekoszosc garderoby wymienic bo wszytsko na mnie wisi:-)rewelacyjnie sie z tym czuje:-)
dzien dobry kochane !!
wlasnie kawke popijam i pozniej jade na miasto musze zamowic mlodej cwiczenia do szkoly i kupic mojej mamie bilet na powrot na autobus
pogoda wrr...zimno jest ale na szczescie nie pada wcale :-)
megi ciekawe jak tam zuzka zareagowala :-) daj znac...jak znajdziesz chwilke :-)
marzenka gratuluje ci super udalo ci sie schudnac pelen podziw !!!:-) mezus bedzie w szoku jak cie zobaczy
madziarenka wszystkiego naj...sto lat !!:-)
Martucha tak mi przykro ze tak wyszlo ze operacja potrzebna,trzymajcie sie mocno z nikusiem i niech wraca szybko do zdrowia
Hej lili milego wypadu do rodzicow ..a co do stosunkow z G to napewno sie wkrotce polepsza takze glowka do gory :-)
Larvunia jak michalinka poprawilo sie juz z brzuszkiem??
a ja w poniedzialek ide juz do szkoly a tak mi sie nie chce koniec wakacji jak dla mnie wrr....
dobrze ze mama bedzie tydzien to posiedzi z dzieciakami a pozniej trza cos kombinowac...
Dobra wypije kawe ide wyrko scielic a potem zmykam buziaki milego dnia :-)
wlasnie kawke popijam i pozniej jade na miasto musze zamowic mlodej cwiczenia do szkoly i kupic mojej mamie bilet na powrot na autobus
pogoda wrr...zimno jest ale na szczescie nie pada wcale :-)
megi ciekawe jak tam zuzka zareagowala :-) daj znac...jak znajdziesz chwilke :-)
marzenka gratuluje ci super udalo ci sie schudnac pelen podziw !!!:-) mezus bedzie w szoku jak cie zobaczy
madziarenka wszystkiego naj...sto lat !!:-)
Martucha tak mi przykro ze tak wyszlo ze operacja potrzebna,trzymajcie sie mocno z nikusiem i niech wraca szybko do zdrowia
Hej lili milego wypadu do rodzicow ..a co do stosunkow z G to napewno sie wkrotce polepsza takze glowka do gory :-)
Larvunia jak michalinka poprawilo sie juz z brzuszkiem??
a ja w poniedzialek ide juz do szkoly a tak mi sie nie chce koniec wakacji jak dla mnie wrr....
dobrze ze mama bedzie tydzien to posiedzi z dzieciakami a pozniej trza cos kombinowac...
Dobra wypije kawe ide wyrko scielic a potem zmykam buziaki milego dnia :-)
C
ciasteczko
Gość
witam
dobija mnie ta pogoda, znowu pada
madzia heloo
dobija mnie ta pogoda, znowu pada
madzia heloo
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hejo. my dzis chyba do strzelec uderzamy do Jacka rodziców
Befatka1982
Entuzjast(k)a
hejka
Martucha -biedny Niko buziaki dla Was
Moja mała goraczkuje od wczoraj i narzeka na gardełko wiez z wypadu nad morze nici buuu
Miłego dnia wszystkim
Martucha -biedny Niko buziaki dla Was
Moja mała goraczkuje od wczoraj i narzeka na gardełko wiez z wypadu nad morze nici buuu
Miłego dnia wszystkim
reklama
kroma
Fanka BB :)
witam laski- mnie głowa boli i nic dziś mi się nie chce,, miałam iść do koleżanki ale nie dam rady, słabo mi i nie będę się taszczyć na autobus taki kawał. Szkoda mi trochę, ale wolę nie ryzykować. M mnie bierze wieczorem na Film, ciekawa jestem czy będę się lepiej czuć.
Madziarena- nie widziałam 100 lat z okazji wczorajszych urodzinek :-)
Megi- z M siedzi i nie ma czasu na nas, zazdroszczę spotkania :-)
Madziarena- nie widziałam 100 lat z okazji wczorajszych urodzinek :-)
Megi- z M siedzi i nie ma czasu na nas, zazdroszczę spotkania :-)
Podziel się: