reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho nie, to "zwykly" bol glowy... polozylam sie na troche i 30 min pospalam i ciut lepiej sie czuje choc nadal mi cos szumi lekko..., ide mloda kapac, mlodego i idziemy zaraz spac.... nie nadaje sie na nic dzis juz.... mezo pewnie ok 23.00 dzis wroci z pracy...
3majcie sie!

larvunia to dobrze ze lepiej :-) milego spanka zycze:-)
a ja coz powoli przywykam do mojego dzwonienia w uchu niestety nie wyleczylo sie:-( no i wczoraj nasz pies szczeknal i stala blisko mnie to myslalam ze mi bebenek eksploduje od tego dzwieku tak zabolalo, jestem wrazliwa teraz na wysokie dzwieki:eek:

Czesc wszystkim :)

Megi super ze jestescie juz razem z mezulkiem :) i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*

U nas teraz juz oki, marcie wyszla w koncu 4 ale ida trzy nastepne zeby :/ takie bable jej sie zrobily na dziaslach tam gdzie zabki ida, jesc nie chce bo ja boli goraczkuje mi tez, marudna jest strasznie.. ale teraz juz spi na cale szczescie :)
I jestem mega szczesliwa bo tesc powiedzial ze oplaci mi szkole :D a malo to nie jest bo wychodzi 2300 za 1 rok, a ze zdecydowalam sie jednak na ta higienistke stomatologiczna to 2 lata bede sie uczyla... troche mi glupio brac od niego pieniadze, ale sam zaproponowal wiec sie zgodzilam....

I mam taka malutka prosbe, podpowiedzcie mi co mozna kupic 3 latce na urodziny?? 12 sierpnia ma urodziny mojego M chrzesniaczka i nie mam pojecia co jej kupic... ubran ma duzo, zabawek tak samo i nic mi do glowy nie przychodzi....

Dobranoc...

niuskaa to gratuluje decyzji odnosnie szkoly :tak:
a tesc super !!!...:-)

ciacho ty to sie masz z tym uchem wspolczuje...

larvunia spokojnej nocki oby glowa nie bolala :-)

Mycha nie stresuj sie tak moze taka jego " natura " skoro nic mu nie jest to chyba jest wsio ok :tak:
moje dzieciaki tez malo jedza,sa chude jak patyki :tak: takze nie zawsze to oznacza chorobe...

Daffi a ciebie gdzie wywialo??:sorry:

ja troche posprzatalam w szafach z ciuchami,pranie zrobilam
i tak dzien zlecial :tak:

dobra zegnam sie na dzis milej nocki :happy:

Madzia jestem ale jakos tak nie wiem co napisac.
małżonek mnie dzis wkurza;p

Megi 100 latek kochana:)

reklama
a nie chorowal ci ostatnio, nie brak jakis antybiotykow czesto?
bo niestety dzieci po antybiotykach potrafia zmizerniec, mloda tak miala, jak miala 2 lata wazyla tyle jak miala rok,normalnie przezroczysta byla

A no ciasteczko chodzi o to, że nie chorował, nie brał antybiotyków, raz co Go złapało przeziębienie ale to sam katar i sporadycznie kaszel, ale dawałam syrop i mu przeszło. . .
A jeść nie chce już od dłuższego czasu i jak dla Mnie to za długo...
Zobaczymy co wyjdzie w kale...

Do góry