reklama
Megi dawaj fotke dawaj fotke!!!!!!!
hahha ty tez dawaj fotke dziewczynom wszystkim na fryzjera zebralo;p
ja w przyszlym tyg bede tez robic jesli znajomej wystarczy czasu
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
mycha- sciskam, nie martw sie tesciu tez sie swoimi martwil bo mial ze a wsio ok
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
heloł! befatka jaka pidźamka...tylko figure miec taką jak ta babka i mozna spac bez hhahha. chociaz to i tak nie do spania
ale leje. wziełam małą do okna...pol godziny oglądała...
teraz gada sama ze sobą
ale leje. wziełam małą do okna...pol godziny oglądała...
teraz gada sama ze sobą
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Kasia jak się doprowadzę do ładu ok?
oj Future ale jestes :-)
ona nie ze soba tylko do Ciebie mowi a Ty nic... ale z Ciebie mama :-)
kurde a ja zaraz jade do lasu z dziecmi i psem, nawet z auta chya nie wyjde... co za pogoda... ale pies siku musi zrobic i kasztana zasadzic ;-)
ona nie ze soba tylko do Ciebie mowi a Ty nic... ale z Ciebie mama :-)
kurde a ja zaraz jade do lasu z dziecmi i psem, nawet z auta chya nie wyjde... co za pogoda... ale pies siku musi zrobic i kasztana zasadzic ;-)
kasztana zasadzić parsknęłam śmiechem na pół biura!!!!!!! Larvunia wariacie!
A mi zostało 20minutek i weekend. znajac życie nie podejde nawet do kompa...także wybaczcie z góry.
Każdej z osobna i wszystkim razem życzę UDANEGO (Megi STOSUNKOWO) Weekendu Bawcie się, odpoczywajcie, godźcie z mezami! niech będzie wszytsko pięknie ja mam taki właśnie zamiar
BUZIAKI!
A mi zostało 20minutek i weekend. znajac życie nie podejde nawet do kompa...także wybaczcie z góry.
Każdej z osobna i wszystkim razem życzę UDANEGO (Megi STOSUNKOWO) Weekendu Bawcie się, odpoczywajcie, godźcie z mezami! niech będzie wszytsko pięknie ja mam taki właśnie zamiar
BUZIAKI!
C
ciasteczko
Gość
katgen to milego wypoczynku weekendowego,
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ja bylam z psiurami w lesie, leje a one całe uchahane. tylko zmarzlam i zmokłam włosy mi sie zrobiły jak siano wrrrrrr znow trza umyc
Podziel się: