reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no pada hymmm, future no mi podeszczu tez wlosy wywijaja sie kazdy w inna strone ale ja generalnie nie przejmuje sie jak mam wlosy ulozone poprostu wisi mi to:sorry2: i zadko kiedy oto dbam:sorry2: ostatnio M do mnie ze sie ulizalam, bo mialam grzywke spieta, ale ja latem inaczej nie potrafie, mam wlosy spiete lacznie z grzywka, nie wyrabiam jakbym miala miec krotkie wlosy na lato to bym sie pociela

ale wiecie co juz mnie korci zeby wrocic do poprzedniego koloro wlosow no moze nie tak do konca ale sciemnic na braz

reklama
hejka ja byłam rano w Up i u lekarza, bo co znowu mnie rano @ zastałą, i się okazało, że ja bezmózg jestem bo źle brałam leki.:zawstydzona/y: Aptekarka mi źle wypisała na opakowanie a ja do recepty nie spojrzałam. :wściekła/y: Mam nowe i mam nadzieję że sobie pójdzie sio. Dostałam skierowanie na 3 tyg. na szkolenie od 8 do 16 oszaleć idzie :angry:. Dobrze, że zapłacą coś. Widziałam Emilię i Franka tego najmłodszego :happy:.

Dla reszty Buźka

kroma ale od tego jest farmaceutka zeby dobrze pisala i malo kto pozniej sprawdza to z recepta, ale miejmy nadzieje ze teraz juz bedzie oki, wyslali cie z UP ale do dobrze ze na szkolenie, chcialas do ludzi to sie wyrwiesz z domu;-)
tajny

w sumie ciasteczko tak ale oni strasznie piszą, i w sumie tam jest takie 2 jak urwany znak zapytania. Tylko ja się teraz męczę i w sumie to jak dzieciom daję jakieś leki to zawsze sprawdzam na recepcie a u siebie nie spojrzałam.
a z tym Up to w sumie fajnie gdyby nie tyle godzin i ja sama się wysłałam bo chcę u M pracować jak nie znajdę pracy gdzie indziej, a ja nie mam doświadczenia, a te szkolenia są za darmo, przyda się nawet jemu coś podpowiem. No i trzeba wysiedzieć jak w szkole, a w pracy zawsze się coś dzieje.

Hej dziewczyny , no w końcu mam chwilę by sobie poczytać co nabazgrałyście!;-)
Baaardzo dziękuję każdej z Was za ciepłe słowa odnośnie moich smutków:sorry2: No niestety atmosfera pomiędzy mną a G. wciąż napięta, i raczej szybko sie to nie zmieni, bo nawet poważna rozmowa nie będzie w stanie zmienić tego co się nawarstwiło przez dłuugi czas...ale nie smęcę Wam tu już;-) Właśnie kolejny tygodniowy urlop mi się zaczął i znów jade jutro do rodziców, to sobie trochę od tego wszystkiego odsapnę:sorry2:
Martucha...no tak mi przykro że tak się u Was porobiło:-(Pamiętam jak mówiłaś mi niedawno że taka szczęśliwa jesteś że złamania już sie nie powtarzają...:-( Dużo sił dla Was!!!!
Marzenko a jak tam paznokietek małego???? Ciekawa jestem jaki sposób znalazłaś by go nie naruszać... zawijasz czymś, czy co? Zdradź sekret;-)
Megi , wielki dziś dzień dla Ciebie:-D Cudnie że znów będziecie razem w komplecie:-D!!!!!!!!!:-)
Katgen, no ja dalej nie mogę sie nadziwić jaka pozytywna zmiana u Ciebie nastąpiła, bo Twoje posty są teraz tak pełne optymizmu że aż miło:-):tak:
Mycha i co lekarka mówiła??? Nie ma to jak obczytać się w necie skrajnie nieszczęśliwych przypadków... znam to z autopsji:sorry2: A zobaczysz że wszystko będzie ok u Was:tak:
Larvunia jak przeczytałam o sadzeniu kasztanów, to pomyślałam że z Ciebie wielka dusza ekologa i codziennie jeździsz sadzć drzewa do lasu:-D I tylko zdziwiłam się że o co niby chodzi Katgen ze tak się z tego nabija... aż w końcu zajarzyłam:-D:-D:-D Ale niekumata jestem:zawstydzona/y::-D
Kroma no nieźle z tymi lekami wyszło...:sorry2: A szkolenia mogą się przydać:tak: No i zawsze to jakaś "rozrywka":tak:
Ania PR chudniesz, chudniesz, i obyś nie znikła nam tylko lachonie jeden:-);-)
Befatka pojechałaś z tą piżamką:-D Fajna, jak kupisz to wstaw nam fotę jak w niej wyglądasz;-):-D

Ciacho, Aneteczka, Future buziak;-)

liliana- czasu masz mało na bb, ale za to jak odpiszesz to konkretnie i o każdej pamiętasz, a z G jeszcze wam się poukłada, życzę wam tego :)

Kroma dziękuję , staram się;-) A tak na serio to niestety jestem strasznie niezorganizowaną osobą i stąd czasu na wszystko brak:zawstydzona/y: No nie licząc tego że zapełniam sobie każdą wolną chwilę różnymi "głupotkami" w stylu szydełko, rzeźbienie, nawet lepienie z gliny ostatnio:szok::-D a czas płynie jak przez palce:sorry2:

A, bym zapomniała... KAsiuF a jak tam u Was??? Cosik lepiej???

Ostatnia edycja:
lili artystyczna dusza z Ciebie :tak:
pokaz nam swoje arcydziela :tak:

hehehe no tak mi sie jakos napisalo, nie chcialam tak dosadnie z tym kasztanem ;-)

reklama
Zuzka zasnęła, nie chciałam by czekała ze mną tak długo...może nawet do 1 w nocy mu zejść albo coś po północy więc jak coś usłyszy że ktoś wchodzi to sama się wybudzi. Mój mi nie kazał jej wybudzać specjalnie. Godziny mi stoją w miejscu , mam wrażenie no ale co tam, wytrzymam:)
Liliann dzięki kochana;) ....
ciekawe czy znajdę jutro czas by tu zajrzeć...jakby co wybaczcie:sorry2: prędzej czy później zdam relacje;-) Pa Pa!

psmadziarenko wszystkiego najlepszego, trzymaj się kochana i bądź dzielna...100 lat!!!

Ostatnia edycja:
Do góry