reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej porannie, uciekam zaraz na miasto a na 11 na spinning, już zbyt długą przerwę miałam przez te upały w zeszłym tygodniu:-p

emila ja też mam te vouchery do gofika tylko wykasowałam i musze zadzonić żeby mi jeszcze raz wysłali. Pamięta któraś jakiego dnia one były na sweetdealu?
Także my na spotkanie chętni, poczekamy na kromowe maluchy jak wydobrzeją i możemy się umawiać;-)

Witam się :)
Marzenko ja też chcę już drugiego dzidziusia i na pewno starania zaczniemy jak mój mężulek wróci a niech ma a co :) jak się okaże, że na 13 zmiane znów nasi lecą to wtedy dzidzia bedzie znow w podobnym do Amelci wieku wolę jak już jest starsza a nie maleńki szkrabik :) bo przy dwojce będzie na pewno ciężko. No ale miejmy nadzieję, że już do tego czasu misja się skończy i nie polecą :)
Jeszcze tylko 3 m-ce i będzie jak w bajce :)
Daffi - Ty to się masz, ciekawe kto się za Ciebie chciał podszywać
Kroma - zdrówka dla dzieciaczków
Future - my strasznie przechodziłyśmy ząbkowanie - no tragedia ... ale już prawie koniec

Dzień doberek

Słoneczko za oknem świeci, pogoda się poprawia ciekawe na jak długo ...
Dzisiaj też się nie wyspałam, ale co tam będę zrzędzić jakoś przeżyję później położę się z młodym ...
Coś Mi się ostatnio jakieś głupie sny śnią, koszmary... Już drugą noc pod rząd Mi się jakieś głupoty śniły
i chyba dlatego się nie wysypiam .... :-(

My już po śniadanku, Wojtuś baje ogląda Ja na necie buszuje a później trzeba jakiś obiad wymyślić ...

Madzia wózek to jest Bebetto Vulcano tak jak Daffi napisała... ;-)
Larvunia fajnie że masz już chrzestnych, teraz tylko załatwiać chrzciny :tak:

Resztę ciepło witam i miłego dnia życzę :tak: :-)

emila ja też mam te vouchery do gofika tylko wykasowałam i musze zadzonić żeby mi jeszcze raz wysłali. Pamięta któraś jakiego dnia one były na sweetdealu?
Także my na spotkanie chętni, poczekamy na kromowe maluchy jak wydobrzeją i możemy się umawiać;-)

Na kuponie jest napisane,że jest wazny od 12 maja. Czyli najprawdopodobniej były na sweetdealu 11 maja.

larvunia a co to za minka?:-D
mam nadzieje ze zrobia auto i bedzie mozna nad morze pociagnac na pare dni bo jak nie to porazka

reklama
Do góry