reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia fajnie ze chrzestna znaleziona :tak::-)

a ja wstawilam wlasnie miesko i gulasz sie robi na jutro :tak:
bo nie bede miala jutro kiedy zanim wroce ze szkolki...
chce po sklepach pobiegac bo wyprzedaze juz sa moze cos upoluje :tak:;-)...
takze dzis zrobie i jutro luz :-):-)

reklama
no hej. jestem jestem. byłam w gorzo i cały dzień przeleciał. mała została z tatusiem, wiec ją zobaczyłam o 16, ale spoko.
byłam w peweksie, i kupiłam sobie świetny sweter, płaszczyk czarny, kilka rzeczy dla małej, i klapki dla mojego. no i dostałam wanture, ze wydałam tyle rzeczy, ze 100 w tesko, stowa na paliwo, stowa w lumpie. i mąż powiedział mi, że jestem darmozjadem. wiec ja mu na to, ze nie sprząta, wiec jest pasożytem. i nie gadamy heh.

Larvunia nie czochraj sie, przecież jestem ;) pytaj co się stanęło???

ale mi łeb pęka. jeszcze sie na mame wkurzylam, bo jak przyjechałyśmy z gorzowa, mowie, zeby nie dzwonila do drzwi, bo moze mała spi, a ona na złość zadzoniła. powiedzialam jej, ze nie znam drugiej takieg wrednej osoby...az mi teraz głupio. i sie poryczałam. to chyba z powodu okresu, bo cieknie mi i cieknie wrrrrrrrr

za tydzien obrona wrrrrrrrr

larvunia- fajnie, ze masz już chrzesną

madzia- ty mnie zawsze zawstydzasz, że tak wszystko dziarstko robisz. Ja na następny dzien to gotuje wyłącznie w weekendy, ale i to nie zawsze,a ja przychodzę z pracy to najwyżej coś szybkiego gotuje, fakt że zawsze jakaś zupa dla mlodego jest, bo on co innego tak nie zje jak zupę.

future- bo jeszcze nie znasz mnie, ze mnie to dopiero wredota;-)a tak poważnie, jak ja mam @ to też kipie

Młody położony, ja sama siedzę , bo M w delegacji dopiero przyjedzie w środę:-(głupio tak bez niego, tęskno. Tak będzie jeździł jeszcze dwa miesiące, czyli prawie gościem w domu będzie......ehhhh...ale co poradzić.

halo
A wiec mlooda jakos zaliczyla te 1,5 h bawila sie z kolezanka z bloku wiec nie bylo zle zobaczymy co bedzie potem
Dzieciaki juz spia ja tez wykapana i zaraz lece do wyrka nie moge sie jakos wbic spowrotem ten rytm ehhhh
larvunia- to kiedy chrzciny?
aneteczka- ja tez nie wiem co jutro na ten obiad wyskrobie w sumie moj ma jeszcze schabowe a Amelka moze cos u babci jutro zje ;p
Megi- ty niedobra ty nie kus meza nuunun;p

daffii- moja Olka je tak za trzech, ale nie tyje, ale ona biega w tą i we w tą. Mam nadzieję, że jej ta żarłoczność troszkę się zmniejszy, bo jak już przestanie rosnąć, to dopiero będzie widać jak będzie przybierać.

Pr- dobranoc, jeszcze się przestawisz.

Madzia-
ja teraz myślę co na jutro na obiad, a dawno gulaszu nie jadłam, tylko mi się nie chce robić.

Hej. Dzisiejszy dzień miałam w miarę spokojny. Tylko po południowej drzemce Franek obudził się z rykiem. Nie mogłam go uspokoić.Dopiero po kilkunastu minutach mu przeszło:no:.
Psiapsiółka była,brzuszek jej rośnie(jest w 17tygodniu).

Jutro około 11 wybywam do centrum,bo obiecałam młodemu mcdonalda,a sama muszę wydrukować vouchery,bo tuszu w drukarce brak. Moze jeszcze odwiedzę swoją pracę... Zobaczę;-)

emilia- na co vouchery kupiłaś? ja ostatnio wziełam do dentysty na piaskowanie, skaling i lakierowanie zębów, zobaczę co to.
W sumie co jakiś czas coś mi się z tego sweetdeal przydaje.

Śpiąca już jest,pewnie położe się niebawem

Miłej nocy!

madzia ten wozek mychy to Vulcano :-)

kroma a niech je Olka.. ma dziewczyna temperament...
rosnie ci jakas gwiazda zobaczysz:D

A ja jestem zla. Ktos jest swinia ale nie wiem kto.
dostalam od Fejsbuka maila ze ktos probowal mi zmienic haslo FB i wbic sie na konto!
grr ciekawe kto i po co!

reklama
emilia- na co vouchery kupiłaś? ja ostatnio wziełam do dentysty na piaskowanie, skaling i lakierowanie zębów, zobaczę co to.
W sumie co jakiś czas coś mi się z tego sweetdeal przydaje.

Śpiąca już jest,pewnie położe się niebawem

Miłej nocy!

Mam jeszcze niewykorzystane vouchery do gofika i hip hopu. nad dentystą też się zastanawiałam,widocznie za długo:wściekła/y:. Wcześniej kupowałam do studia figura-jeden karnet leży niewykorzystany-brak czasu:-(

[A ja jestem zla. Ktos jest swinia ale nie wiem kto.
dostalam od Fejsbuka maila ze ktos probowal mi zmienic haslo FB i wbic sie na konto!
grr ciekawe kto i po co!

Ożesz kur.... Po co jaką cho...rę ktoś robi takie świństwa:wściekła/y:

Do góry