reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

daffi wlasnie czytalam na FB bo pisalas...
masakra.
Na co to innym.. bezsens. Najwazniejsze ze sie nie udalo... pewnie gowniarzeria, bo wakacje...

reklama
daffi wlasnie czytalam na FB bo pisalas...
masakra.
Na co to innym.. bezsens. Najwazniejsze ze sie nie udalo... pewnie gowniarzeria, bo wakacje...

Mam jeszcze niewykorzystane vouchery do gofika i hip hopu. nad dentystą też się zastanawiałam,widocznie za długo:wściekła/y:. Wcześniej kupowałam do studia figura-jeden karnet leży niewykorzystany-brak czasu:-(

Ożesz kur.... Po co jaką cho...rę ktoś robi takie świństwa:wściekła/y:

no ale zasanwiam sie na co im... caly czas....
nie ma nic super prywatnego...
podejrzewam jeszcze kogos.. takalaske co oszukuje w konkursach i napisalam glono ze to robi i ze ma po 200 fikcyjnych kont z ktorych nabija punkty... moze to ona odwet zrobila? teraz mi sie o niej przypomnialo!
ale oczywiscie o tylko przypuszczenia.

witam

dziwne ja szybciej wstałam niż moje dzieci, one nigdy tak długo nie śpią, mój młody chory, a Olka chyba też, kaszle ciągle.

Future- mój tak marudzi odkąd nie wiem i jeszcze zębów nie ma :-)

Daffii- dobrze, że w porę zauważyłaś.

Emilia- ja mam te vouchery do gofika, można się tam kiedyś spotkać, jak moje wyzdrowieją, nie wiem które jeszcze mają, ale z tego co pamiętam to Martucha i Pr.
Aneteczka- widzisz ja myślałam o piaskowaniu, ale jak byłam u dentystki mojej na czyszczeniu to powiedziała, że piaskować może dopiero jak ubytki się wyleczy, ja nie mam ubytków, ale cena mnie odstraszyła, a tu na sweet było, a ja nawet nie wiedziałam, że była jakaś promocja z tego na sweet, przegapiłam :-(
Lavrunia- jak dzieciaki, A Marcelek jak na niunie reaguje ?

dzien dobry :-)
kroma bo pewnie sie przyzwyczailas do tej pory wstawania :-)
a dzieci dobrze ze spia zawsze to masz chwile dla siebie:-)
ja dzis przejrzalam juz plyte do wywolania ktora m mi nagral,kurde ale mi sie wzielo na wspomnienia:-Da co najlepsze chce znow tulic taka malutka kruszynke....chce chce chce:-)

Emilia- ja mam te vouchery do gofika, można się tam kiedyś spotkać, jak moje wyzdrowieją, nie wiem które jeszcze mają, ale z tego co pamiętam to Martucha i Pr.
?

Jasne,że możemy się spotkać. Niech tylko Twoje dzieci wyzdrowieją,to się może wszystkie umówimy.;-)

Future mój Franek ślinił się i marudził od 3 miesiąca życia,a pierwszy ząb mu wyszedł w ósmym:tak:.
marzenka21 chcesz tulić dzidzię? To do roboty!. Widzę,małż na "emigracji",więc jak wróci...;-)

A mój Franek obudził nas o 5.20. Nie wiem,od której nie spał,bo on taki jest,że jak się obudzi,to pobawi się w łóżeczku,pogada. Dopiero,jak się znudzi,to nas woła. Możliwe,że od 5 nie śpi,bo teraz zasnął o 7,,co mu się nie zdarza(najwcześniej zasypiał około 8.30). Śmiejemy się z mężem,że budzika nie musimy nastawiać:-)

reklama
Do góry