reklama
daffi wlasnie czytalam na FB bo pisalas...
masakra.
Na co to innym.. bezsens. Najwazniejsze ze sie nie udalo... pewnie gowniarzeria, bo wakacje...
Mam jeszcze niewykorzystane vouchery do gofika i hip hopu. nad dentystą też się zastanawiałam,widocznie za długo. Wcześniej kupowałam do studia figura-jeden karnet leży niewykorzystany-brak czasu:-(
Ożesz kur.... Po co jaką cho...rę ktoś robi takie świństwa
no ale zasanwiam sie na co im... caly czas....
nie ma nic super prywatnego...
podejrzewam jeszcze kogos.. takalaske co oszukuje w konkursach i napisalam glono ze to robi i ze ma po 200 fikcyjnych kont z ktorych nabija punkty... moze to ona odwet zrobila? teraz mi sie o niej przypomnialo!
ale oczywiscie o tylko przypuszczenia.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
mojemu smrolkowi chyba idą zęby... biedna marudzi, nie mogla zasnąć, taka wymęczona...eh...mi też łeb pękna.dobranoic
kroma
Fanka BB :)
witam
dziwne ja szybciej wstałam niż moje dzieci, one nigdy tak długo nie śpią, mój młody chory, a Olka chyba też, kaszle ciągle.
Future- mój tak marudzi odkąd nie wiem i jeszcze zębów nie ma :-)
Daffii- dobrze, że w porę zauważyłaś.
Emilia- ja mam te vouchery do gofika, można się tam kiedyś spotkać, jak moje wyzdrowieją, nie wiem które jeszcze mają, ale z tego co pamiętam to Martucha i Pr.
Aneteczka- widzisz ja myślałam o piaskowaniu, ale jak byłam u dentystki mojej na czyszczeniu to powiedziała, że piaskować może dopiero jak ubytki się wyleczy, ja nie mam ubytków, ale cena mnie odstraszyła, a tu na sweet było, a ja nawet nie wiedziałam, że była jakaś promocja z tego na sweet, przegapiłam :-(
Lavrunia- jak dzieciaki, A Marcelek jak na niunie reaguje ?
dziwne ja szybciej wstałam niż moje dzieci, one nigdy tak długo nie śpią, mój młody chory, a Olka chyba też, kaszle ciągle.
Future- mój tak marudzi odkąd nie wiem i jeszcze zębów nie ma :-)
Daffii- dobrze, że w porę zauważyłaś.
Emilia- ja mam te vouchery do gofika, można się tam kiedyś spotkać, jak moje wyzdrowieją, nie wiem które jeszcze mają, ale z tego co pamiętam to Martucha i Pr.
Aneteczka- widzisz ja myślałam o piaskowaniu, ale jak byłam u dentystki mojej na czyszczeniu to powiedziała, że piaskować może dopiero jak ubytki się wyleczy, ja nie mam ubytków, ale cena mnie odstraszyła, a tu na sweet było, a ja nawet nie wiedziałam, że była jakaś promocja z tego na sweet, przegapiłam :-(
Lavrunia- jak dzieciaki, A Marcelek jak na niunie reaguje ?
marzenka21
dzien dobry :-)
kroma bo pewnie sie przyzwyczailas do tej pory wstawania :-)
a dzieci dobrze ze spia zawsze to masz chwile dla siebie:-)
ja dzis przejrzalam juz plyte do wywolania ktora m mi nagral,kurde ale mi sie wzielo na wspomnieniaa co najlepsze chce znow tulic taka malutka kruszynke....chce chce chce:-)
kroma bo pewnie sie przyzwyczailas do tej pory wstawania :-)
a dzieci dobrze ze spia zawsze to masz chwile dla siebie:-)
ja dzis przejrzalam juz plyte do wywolania ktora m mi nagral,kurde ale mi sie wzielo na wspomnieniaa co najlepsze chce znow tulic taka malutka kruszynke....chce chce chce:-)
emiliab
?
Jasne,że możemy się spotkać. Niech tylko Twoje dzieci wyzdrowieją,to się może wszystkie umówimy.;-)
Future mój Franek ślinił się i marudził od 3 miesiąca życia,a pierwszy ząb mu wyszedł w ósmym.
marzenka21 chcesz tulić dzidzię? To do roboty!. Widzę,małż na "emigracji",więc jak wróci...;-)
A mój Franek obudził nas o 5.20. Nie wiem,od której nie spał,bo on taki jest,że jak się obudzi,to pobawi się w łóżeczku,pogada. Dopiero,jak się znudzi,to nas woła. Możliwe,że od 5 nie śpi,bo teraz zasnął o 7,,co mu się nie zdarza(najwcześniej zasypiał około 8.30). Śmiejemy się z mężem,że budzika nie musimy nastawiać:-)
marzenka21
emilab to nie takie proste:-)musze najpierw prace znalesc a potem niech sie dzieje
C
ciasteczko
Gość
hej hej ale nasmarowalyscie z rana:-)
ja dzisiaj lezalam sobie az do 7 :-)
ja dzisiaj lezalam sobie az do 7 :-)
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
halo
Podziel się: