reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej pisadełki, ale naskrobałyście...haha

moja mała śpi prawie cały dzien, nie wiem co to bedzie w nocy wrrrrrrr...
cały mi soczek oddała marchewkowy ( na bluzke w dodatku) nie wiem czemu... ale dałam mleczko i zasnęła. na dworze bylam 2 godziny to spała, rano o 6 jadła, a potem spała do 11, normalnie zyc nie umierać.

ja zaczęłam drukować sobie zagadnienia na obrone, chyba czas zacząć coś poczytać, bo obrona w poniedziałek...nie mam co ubrać na obrone, nie mam kasy, chcemy na wakacje jakieś pojechać z małą, to chybanic sobie nie kupie. wczorja kupiłm kilka rzeczy w lumpie... ale nic na obrone...

kaszel mnie męczy, nie chce mi sie nic tak jak kromie hehe leniowi jednemu... no i pracy szukam troche...ale mało...

reklama
future- może za mała jest na marchewkę, w sumie mi kazali jak będzie miał 5 mcy, wcześniej nie. Może żołądek nie trawi jeszcze. A w ten poniedziałek, to będę trzymać kciuki :) Ja też szukam pracy i mało, oj mało. Powodzenia w szukaniu :) A ja mam lenia, przez te hormony, ciągle leci i nic się nie poprawia, czeka mnie znowu wizyta u Gina.

Future ale Ci sie spieszy z podawaniem naszych produktow ;-)
ja patrze zawsze po sloiczkach w sklepie, jak jest cos od 4 mies to podawalam juz Fruciowi, jak czegos nie bylo to nie podawalam :tak:

my dopiero z podworka ze spacerku wrocilismy :tak: mlody wywalil sie na rowerze i ma zdarte kolana i dlonie ;-) hehe ale przezywal.... ale szybko zapomnial ;-)

wieczorkiem fotki zgram to sie pochwale jak pedalowal :-)

Hej...
my po spacerku rowerowym i bylam w sklepie jakiegos kwiatka dla pani na jutro kupic..
ale nie bylo cietych i wzielam takie rozyczki w doniczce...:tak:
jutro hania ma zakonczenie ale tu tak dziwnie bo nie ma zadnego alepu czy cos w tym rodzaju...
normalnie ida z plecakami i ksiazkami haha
pozniej robia sobie piknik i sniadanie wspolne..musialam zakupic 10 bulek...:tak:

pogoda dzis w miare oki...nawet na krotki rekaw cieplo..:-)

Larvunia do wesela sie zagoji jak to mowia haha moj tez sporo gleb zaliczyl na rowerze ...bo nie slucha sie i szybko jedzie ucieka nam...

Future moze wstrzymaj sie z ta marchewka moze jeszcze za mala....:baffled:

Dafi powiadasz ze mcz zakorkowany byl...;-)

Hej...
my po spacerku rowerowym i bylam w sklepie jakiegos kwiatka dla pani na jutro kupic..
ale nie bylo cietych i wzielam takie rozyczki w doniczce...:tak:
jutro hania ma zakonczenie ale tu tak dziwnie bo nie ma zadnego alepu czy cos w tym rodzaju...
normalnie ida z plecakami i ksiazkami haha
pozniej robia sobie piknik i sniadanie wspolne..musialam zakupic 10 bulek...:tak:

pogoda dzis w miare oki...nawet na krotki rekaw cieplo..:-)

Larvunia do wesela sie zagoji jak to mowia haha moj tez sporo gleb zaliczyl na rowerze ...bo nie slucha sie i szybko jedzie ucieka nam...

Future moze wstrzymaj sie z ta marchewka moze jeszcze za mala....:baffled:

Dafi powiadasz ze mcz zakorkowany byl...;-)

Madzia az z 5 godz byl zakorkowany i wczoraj podobnie.
wiecie co.. mam pecha do tej str tablica.pl.. baba od woizka tak obiecywala nie zrobic w konia w poneidizalek juz wysylala a tu du**pa...
powiedziala mi dzis dopiero jak sie dodzwonilam ze ktos z rodziny niby bedzie chcial wozek.

ale sprawdze to....

Witam się,

My dopiero co wróciliśmy, poszliśmy na spacer. Młody cały czas pięknie za rękę szedł, połaził trochę, w którymś momencie na łapy chciał, ale stanowczo odmówiłam. Pod koniec to już nogami włóczył, ale dał radę:-p
Teraz oczywiście wyciągnął odkurzacz i sprzata............ciekawe czy za 10 lat też tak chętnie bedzie pomagał matce.

Kroma, Emilia i Martucha- ja też mam vouchery do gofika i jak będziecie szły to dajcie znać.

Kroma- w sumiei nie wiem ile to piaskowanie kosztuje, ale vouchery były po 90zł i w tym są jeszcze inne zabiegi. Całe szczęście , że skończyłam leczyć zęby dwa tygodnie temu, bo nawet nie wiedziałam, że trzeba mieć wszytskie wyleczona, ale luz, już nie mam żadnych ubytków.W sierpniu pójdę, bo teraz zwyczajnie w tygodniu nie mam kiedy.

ciacho- fajnie, że zdecydowaliście się na garaż, przydatne to, zwłaszcza zimą, brr.....aż mnie telepie jak pomyśle o skrobaniu szyb.

Ostatnia edycja:
Daffi to szkoda ze tak wyszlo nie lubie takich ludzi najpierw obiecuja a pozniej robia w konia wrr...:angry::angry:..

Aneteczka hej hej....fajnie ze mlody dal rade piszo na spacerku :-)

Larvunia wlasnie na nk oblukalam fotki jak zawsze super !!:-)

reklama
Daffi to szkoda ze tak wyszlo nie lubie takich ludzi najpierw obiecuja a pozniej robia w konia wrr...:angry::angry:..

Aneteczka hej hej....fajnie ze mlody dal rade piszo na spacerku :-)

Larvunia wlasnie na nk oblukalam fotki jak zawsze super !!:-)

najlepsze ze podkresilam jej ze juz ktos zrobil takie swinstwo mi i wrecz zarzekala sie ze ona taka nie jest i mi go sprzeda.. w poniedzialek juz niby szla wysylac a tu takie cos... wydaje mi sie ze sciemnia.. zobaczylam poprosilam kumpele bvy napisala mailkla czy akytualne i ze jest z zabrza czyli 20km od niej i odbiezre osobiscie.. zobacze czy jej problem przesylka sprawia.

Do góry