reklama
K
konto usuniete
Gość
dzień dobry z kawką:-)
jestem na chwilkę bo zaraz muszę bank zaliczyć i księgowego
i ciągle coś;-)
mogła by już mamcia wrócić z urlopu..
a na 18 mam w planach spinning, mam nadzieję że się uda wyskoczyć
Madziarena a ile ten zabieg kosztuję? super że tak szybko udało się zakwalifikować
jestem na chwilkę bo zaraz muszę bank zaliczyć i księgowego
i ciągle coś;-)
mogła by już mamcia wrócić z urlopu..
a na 18 mam w planach spinning, mam nadzieję że się uda wyskoczyć
Madziarena a ile ten zabieg kosztuję? super że tak szybko udało się zakwalifikować
madziarena
Mamusia Amelki
Zabieg jest kosztowny ... ok. 2500 jedno oko (x2), plus badanie 150 zł kwalifikacyjne, w dniu zabiegu, dzien po, tydzien po, 2,8 i 12 m-cy po + dojazdy (paliwo i inne) = licze ze z 7000 musze przeznaczyc na to ... sama nie wiem co robić, to już na całe życie z drugiej strony taka kwota ... Mężuś mówi, że mam iść a ja mam fefra :/
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
halo;] ja korzystam z ostatniego tygodnia wolonego bo od srody do pracy i jakos nie mam czasu ostatnio do kompa podejsc...
U nas wszystko w porzadku;] a co u was znow nie nadrobie ehhhhh...
U nas wszystko w porzadku;] a co u was znow nie nadrobie ehhhhh...
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
witaj PR.
szkoda, ze wracasz do pracy...co? ja bym chciała z rok chociaż poiedzieć z małą...no ale nie da sie. nie stać nas na wychowawczy urlop. musze znaleźć jakąś szkołe. bo w 20 nie ma narazie etatu dla mnie. buuu
szkoda, ze wracasz do pracy...co? ja bym chciała z rok chociaż poiedzieć z małą...no ale nie da sie. nie stać nas na wychowawczy urlop. musze znaleźć jakąś szkołe. bo w 20 nie ma narazie etatu dla mnie. buuu
K
konto usuniete
Gość
Madziarena moja kuzynka miała ten zabieg i ogólnie jest zadowolona chociaż mówi że uczucie na maxa dziwne jak to robią. Ja bym chyba się bała
PR szkoda że wracasz do pracy
a ja polatałam po mieście, odebrałam dziecię i wybywamy na dwór. MIłego popołudnia
PR szkoda że wracasz do pracy
a ja polatałam po mieście, odebrałam dziecię i wybywamy na dwór. MIłego popołudnia
Witam ponownie !!
ja juz w domciu..ale tu slaba frekwencja haha
pogoda sie zrobila ok nie pada jest 27 st ale wiatr wieje takze luz...:-)
obiad sie juz robi dzis taki szybki pieczona kielbasa plus bagietka z maslem czosnkowym
nie chce mi sie wysilac cos...
pozniej musze wyjsc z mloda pod blok uczyc ja jazdy na rolkach
wczoraj kupilismy i mloda happy...jezdzila po domu do 22 myslalam ze spac w nich pojdzie
szymek jedzie jutro do zoo a pozniej dzieci spia w przedzsz i wracaja w piatek o 11 do domu taki maja zwyczaj raz w roku
ale moj dziec mowie ze tam spac nie bedzie
madziarena witaj !! super ze cie zakfalfikowali do zabiegu ale cena kolosalna jak dla mnie ale jak maz kaze isc to idz :-):-)
Pr szybko do pracy idziesz a kto bedzie z jasiem??
future cos wczoraj wspomnialas o jakims domu chcecie cos kupic?? nic nie pisalas wczesniej
kasia torcik ekstra :-) i filmiki tez slicznie wygladalas :-):-)
no to narazie na tyle o tych co zapomnialam to cieplo pozdrawiam:-):-)
ja juz w domciu..ale tu slaba frekwencja haha
pogoda sie zrobila ok nie pada jest 27 st ale wiatr wieje takze luz...:-)
obiad sie juz robi dzis taki szybki pieczona kielbasa plus bagietka z maslem czosnkowym
nie chce mi sie wysilac cos...
pozniej musze wyjsc z mloda pod blok uczyc ja jazdy na rolkach
wczoraj kupilismy i mloda happy...jezdzila po domu do 22 myslalam ze spac w nich pojdzie
szymek jedzie jutro do zoo a pozniej dzieci spia w przedzsz i wracaja w piatek o 11 do domu taki maja zwyczaj raz w roku
ale moj dziec mowie ze tam spac nie bedzie
madziarena witaj !! super ze cie zakfalfikowali do zabiegu ale cena kolosalna jak dla mnie ale jak maz kaze isc to idz :-):-)
Pr szybko do pracy idziesz a kto bedzie z jasiem??
future cos wczoraj wspomnialas o jakims domu chcecie cos kupic?? nic nie pisalas wczesniej
kasia torcik ekstra :-) i filmiki tez slicznie wygladalas :-):-)
no to narazie na tyle o tych co zapomnialam to cieplo pozdrawiam:-):-)
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Hello
Leje deszcz ,leje desz trala lala lala.Zartowałm buuuu
Madziarena-dzkobito na zabieg raz na całe zycie 7 tysi jak cie stac to dawaj ja bym zaryzykowała
Pr-juz do pracy ale to zleciało
Madzia haha mój młodszy brat to musiał spac z nowy rzeczami np buty haha i sie ich kurczowo w nocy trzymał
Kasia -super filmiki .moja córcia byał zachwycona i teraz kaze sie całowac ,,jak ta pani''trzeba ja odchylic do tyłu i wtedy trzeba ja całowac hahaha.Bo inaczej sie awanturuje
Co ja tumiałam pisac jeszcze
Larvunia,Ciacho,Future,Martucha,Kroma i reszta lasek buziole i miłego dnia
Ja mam stresa jutro ide robic pazurki jednej kobitce normalnie w gacie robie ze strachu bo jak jej sie nie spodoba albo cuś.No nic mówiłamze na własne ryzyko bo sama chciała hahah
Leje deszcz ,leje desz trala lala lala.Zartowałm buuuu
Madziarena-dzkobito na zabieg raz na całe zycie 7 tysi jak cie stac to dawaj ja bym zaryzykowała
Pr-juz do pracy ale to zleciało
Madzia haha mój młodszy brat to musiał spac z nowy rzeczami np buty haha i sie ich kurczowo w nocy trzymał
Kasia -super filmiki .moja córcia byał zachwycona i teraz kaze sie całowac ,,jak ta pani''trzeba ja odchylic do tyłu i wtedy trzeba ja całowac hahaha.Bo inaczej sie awanturuje
Co ja tumiałam pisac jeszcze
Larvunia,Ciacho,Future,Martucha,Kroma i reszta lasek buziole i miłego dnia
Ja mam stresa jutro ide robic pazurki jednej kobitce normalnie w gacie robie ze strachu bo jak jej sie nie spodoba albo cuś.No nic mówiłamze na własne ryzyko bo sama chciała hahah
reklama
kroma
Fanka BB :)
witam
Madziarena- jaką masz dużą wadę, ile ci korygują, ja się też czaję, ale czekam aż wyrok wygram, chociaż zanim dziad kasę odda to upadłość szybciej ogłosi. Ja ci zazdroszczę, i będziesz w końcu czuć się sprawniej.
Pr- już, ja bym chciała, wiesz każdy by chciał w domu ciągle, ale skąd kasę brać.
Madzia- uśmiałam się
Befatka- hej
Martuchaa- a jak na tym spinningu jest, ja może jak się uda wieczorkiem pójdę na coś, ale na razie to mam dzieciaki pod opieką:-)
odpiszę później bo młody je papiery
Madziarena- jaką masz dużą wadę, ile ci korygują, ja się też czaję, ale czekam aż wyrok wygram, chociaż zanim dziad kasę odda to upadłość szybciej ogłosi. Ja ci zazdroszczę, i będziesz w końcu czuć się sprawniej.
Pr- już, ja bym chciała, wiesz każdy by chciał w domu ciągle, ale skąd kasę brać.
Madzia- uśmiałam się
Befatka- hej
Martuchaa- a jak na tym spinningu jest, ja może jak się uda wieczorkiem pójdę na coś, ale na razie to mam dzieciaki pod opieką:-)
odpiszę później bo młody je papiery
Ostatnia edycja:
Podziel się: