reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
jutro bardzo możłiwe, jacek jutro ma zakończenie, to bede miała autko jakoś. dam znać.

oglądaliśmy ten dom. całkiem niezły. więc traz musimy się decydować, czy remontujemy tu, czy kupujemy tam..ehhh
ciężki wybór. ale mam jedno ALE. jak tylko weszliśmy Helenka się rozdarła i nie przestała dopóki nie wsiedlismy do samochodu. może to jakiś znak?

Future jaki dom, co gdzie jak... daleko z tad :eek: czy nie... no kurde ja sie nie wyprowadzilam to Ty tez tu siedz i nie marudz ;-) No chyba ze w K-cach to spoko kupuj ;-)

hello:-)

dwa dni bez neta była, w domu nie działał a z pracy starałam się zajrzeć ale ciągle czasu nie było... zaraz postaram się chociaż pokrótce poczytać co u was;-)

czekam tylko na tel od teściowej bo mam po młodego jechać, siedzi u niej od niedzieli:baffled:

czesc Martuchaa ;-) No to odetchnelas od synka troszke ;-)
Kurde ostatnio mloda ma czujnik jakis, co siade przed netem to juz sie krecic zaczyna i szuka cycka nosz kurde... ja nie moge siedziec :-D;-)

w domu zladowalysmy z placu zabaw,no i od jutra wakacje ojeoje:-D ciesze sie ze dzieciaki odpoczna od tej szkoly
wlasnie future jaki dom, nic nie wspominalas...?
larvunia widac ma czujnik antynet:-D:-D cobys nie mogla posiedziec

:)
Lavrunia-
mój też tak ma, na szczęście nie karmię już cycem i młody może posiedzieć na kolanach. za to spać nie chce długo :) I gratuluję MIlence 2 tyg.

a w ogóle to nie mówię wam jakie mam zakwasy i gdzie, między nogami, chodzę jak po porodzie i pod pachami, dzieci nie mogę podnieść, podłogi umyć. :angry:

Ostatnia edycja:
kroma hehe wychodzi silownia;-):-D ale czasem tez mam zakwasy ale nogach choc sie dziwie bo tyle czlowiek zapiernicza i biega a jakis zakwas czasem sie zrobi
a macie jakies plany wakacyjne?

ciasteczko- nie mam sił na wyjazdy teraz z dwójką, chciałabym za granicę, ale z dziećmi taki kawał jechać, a na Polskie morze nie mam ochoty, może na jeden dzień, chyba, że bym miała lokum pod samym morzem, w tamtym roku byłam i taszczyłam wszystko na plażę, wózek i takie tam. Mieliśmy jechać na Chorwację ale 13 godz. w aucie z dzieciakami to przesada, na drugi rok może jakiś wypad zorganizuję. I kasę trzeba mieć, taki wyjazd kosztuje troszkę, a my już mamy tyle wydatków.
A ty gdzieś jedziesz?

reklama
ja standardowo do rodzicow i nad morzem pewnie z 2tyg spedzimy ale nie wiem czy ciurkiem czy tydzien w lipcu i tydzien w sierpniu a to wyjdzie w praniu, narazie nic nie planuje, bo kiedy nie pojade to mam lokum

Do góry