reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
jutro bardzo możłiwe, jacek jutro ma zakończenie, to bede miała autko jakoś. dam znać.
oglądaliśmy ten dom. całkiem niezły. więc traz musimy się decydować, czy remontujemy tu, czy kupujemy tam..ehhh
ciężki wybór. ale mam jedno ALE. jak tylko weszliśmy Helenka się rozdarła i nie przestała dopóki nie wsiedlismy do samochodu. może to jakiś znak?
oglądaliśmy ten dom. całkiem niezły. więc traz musimy się decydować, czy remontujemy tu, czy kupujemy tam..ehhh
ciężki wybór. ale mam jedno ALE. jak tylko weszliśmy Helenka się rozdarła i nie przestała dopóki nie wsiedlismy do samochodu. może to jakiś znak?
K
konto usuniete
Gość
hello:-)
dwa dni bez neta była, w domu nie działał a z pracy starałam się zajrzeć ale ciągle czasu nie było... zaraz postaram się chociaż pokrótce poczytać co u was;-)
czekam tylko na tel od teściowej bo mam po młodego jechać, siedzi u niej od niedzieli
dwa dni bez neta była, w domu nie działał a z pracy starałam się zajrzeć ale ciągle czasu nie było... zaraz postaram się chociaż pokrótce poczytać co u was;-)
czekam tylko na tel od teściowej bo mam po młodego jechać, siedzi u niej od niedzieli
C
ciasteczko
Gość
w domu zladowalysmy z placu zabaw,no i od jutra wakacje ojeoje ciesze sie ze dzieciaki odpoczna od tej szkoly
wlasnie future jaki dom, nic nie wspominalas...?
larvunia widac ma czujnik antynet cobys nie mogla posiedziec
wlasnie future jaki dom, nic nie wspominalas...?
larvunia widac ma czujnik antynet cobys nie mogla posiedziec
kroma
Fanka BB :)
Lavrunia- mój też tak ma, na szczęście nie karmię już cycem i młody może posiedzieć na kolanach. za to spać nie chce długo I gratuluję MIlence 2 tyg.
a w ogóle to nie mówię wam jakie mam zakwasy i gdzie, między nogami, chodzę jak po porodzie i pod pachami, dzieci nie mogę podnieść, podłogi umyć.
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
kroma hehe wychodzi silownia;-) ale czasem tez mam zakwasy ale nogach choc sie dziwie bo tyle czlowiek zapiernicza i biega a jakis zakwas czasem sie zrobi
a macie jakies plany wakacyjne?
a macie jakies plany wakacyjne?
kroma
Fanka BB :)
ciasteczko- nie mam sił na wyjazdy teraz z dwójką, chciałabym za granicę, ale z dziećmi taki kawał jechać, a na Polskie morze nie mam ochoty, może na jeden dzień, chyba, że bym miała lokum pod samym morzem, w tamtym roku byłam i taszczyłam wszystko na plażę, wózek i takie tam. Mieliśmy jechać na Chorwację ale 13 godz. w aucie z dzieciakami to przesada, na drugi rok może jakiś wypad zorganizuję. I kasę trzeba mieć, taki wyjazd kosztuje troszkę, a my już mamy tyle wydatków.
A ty gdzieś jedziesz?
A ty gdzieś jedziesz?
reklama
C
ciasteczko
Gość
ja standardowo do rodzicow i nad morzem pewnie z 2tyg spedzimy ale nie wiem czy ciurkiem czy tydzien w lipcu i tydzien w sierpniu a to wyjdzie w praniu, narazie nic nie planuje, bo kiedy nie pojade to mam lokum
Podziel się: