reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam

My po obiadku, tzn ja, mlody tylko liznął, ale on w żłobku je, więc głodny nie był. Zrobiłam sobie cycki z kurczaka grillowane i sałatkę grecką.Chciałam z młodym iśc na plac zabaw, ale zaczeło trochę kropić, więc się rozebraliśmy, a nie leje................

befatka- ja też lubię z młodym spać jak mojego nie ma na noc, w nocy zawsze go pryzkryje,pocaluje,przytulę.....no i mój jeszczez z nami w pokoju.

kroma- ty lepiej jedz wcześniej do gin., nie chce Cie straszyć ale moja mama miala podobnie, lało się z niej po dwa tygodnie, też czekała z pójściem do gina i w nocy dostała potężnego krwotoku i musieli jej czyścić macicę. Za jakiś czas historia się powtórzyła, w sumie miała 3 razy macice czyszczoną.Takie krtwotoki, zbyt częste, bolące i długo trwające miesiączki moga być objawem mięśniaków.

martucha- z chęcią bym połaziła z Tobą na fittnes, ale ja niestety chronicznie cierpię na brak czasu i możliwości , bo nei mam z kim młodego zostawic jak M jest w delegacji. A pochodziłabym sobie.........Kiedyś laziłam do watrala, tylko miesiąc, ale samej tak jakoś dziko i zapal szybko minął.
Ja właśnie jakbym miała drugi wózek kupić to tez wybrałabymmaclarena, ja za swojego PP3 też kupę kasy dałam,ponad tysiak, byłam zadowolona i dalej jestem , ale teraz coś lżejszego bym wzieła.Jak byłam na kupnie spacerówki to maclaren taki lichy wydawał mi się dlatego wziełam pp3.

reklama
hej Larvunia! chrzcicie małą z nami?? no ksiądz super, zadnych zbędnych pierdół. na 21 sierpnia na 12,30, zadnych nauk miesięcznych ani nic. jedyne co, to spotkanie w piątek przed chrzcinami. ale jaja. po tym co dziewczyny na wątku "Poród w gorzowie" wypisują, ze nie chcą im dziecka ochrzcic, to poprostu nie do wiary, że tak łatwo poszło. najbardziej się bałam, o moją kuzynke, bo ona w anglii, i ze bedzie musiala miec jakies nauki. a dostalam papeierek, ze u angielskiego ksiedza ma jej peiczątke postawic, na druczku i wtedy moze byc chrzestną. ale jaja.

Hallo, wpadłam olukać a tu tyle stron o jacie:szok: U nas dzień jak co dzień, rano wybyłyśmy na miasto odebrałam na poczcie przesyłkę, zamówiłam śliczny kubek (400ml) od Zuzi dla tatusia, spóźniony prezent na dzień ojca:-p będzie miał jak wróci ale śliczny z wielkim zdjęciem Zuzi i nadrukiem "kocham cię tatusiu" myślę że mu się spodoba:) tylko ja nie wiem co mojemu sprawić na powitanie a zarazem na rocznicę ślubu...macie jakieś pomysły??? pomału muszę myśleć. Robiłam dziś pranie i jak już skończyło prać poszłam wyłączyć a tam smierdzi i chyba mi poszło oprogramowanie bo kable całe a programator się nie palił więc nie wiem, najwyżej przyjdzie mi teraz robić pranie ręcznie i na bieżąco, kurde jak chłopa nie ma to wszystko się chrzani:/

Megi to zalezy ile na prezent chcesz kasy wydać.
Mój najbardziej zadowolony jest jak mu ksiązkę czy dvd kupię o tematyce sci-fi. Ostatnio dostał ode mnie zegarek, bardzo zadowolony, bo jemu samemu zawsze szkoda kasy bylo na to.
ALbo zrób piękną, wystawną kolację, kup sobie nową sexowną bielizne, gwarantuje , że po tak długiej wstrzemięźliwości najbardziej taki prezent mu się spodoba:tak:

heh megi ja tez bylabym za taka extra bielizna jako prezent dla mena ;-)

edit:
Future to nie takie proste jak myslisz.... z kuzynostwem kontakt zerowy, tyle co na FaceB lub nk widze ... Kiedys to sie jezdzilo ale teraz kazdy czasu nie ma ;\
no a brat mojego meza jako chrzestny mam obiekcje, ale nie bede na ogolnym o nim pisac...
moj brat juz jest chrzestnym u Frucia...
musze przemyslec... ostatnio z kolezanka wtopilam, zly wybor ;\
z reszta najlepiej bym nie chrzcila ;p w sensie ze sakrament chce by miala, ale szkoda mi kasy (ktorej i tak nie mam) na impreze PO

Ostatnia edycja:
reklama
Matko az wstyd sie przyznac moja córcia ma 3lata i 2 miechy i jeszcze nie ochrzczona .Ale juz teraz sie wezme i w grudniu ochrzcze ja tutaj jak mój brat bedzie juz po bierzmowaniu i ślubie.Chrzestnym bedzie mój brat i jego juz wtedy zona wiem ze czasem sie czepiaja ze małzenstwo itd ale ja nie mam kogo wziac a pl moj proboszcz nawet nie chciał ze mna rozmawiac jak usłyszał ze bez slubu i za graniaca bla bla.No i mój facet nie chce jej chrzcic bo chce zeby sama wybrała ja sie nie zgadzam i chce ja jednak ochrzcic i zawsze z tego powodu afera ehhh.. długo by gadac

Do góry