reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

halo- osluchowo ok ale dostalismy puklneo 3 razy dziennie na wszelki wypadek mowwila ze to moze przexz to ze goraco w mieszkaniu....
a moj Mlody wlasnie lezy sobie na brzuchu i sie zaciesza do lutra;] a Amelka mnie czesze;]
A i dzisiaj wcinal biszkopta wiem wiem za wczesnie ale jak mu smakuja to co bede mu zalowac Amelka tez wszystko wczesniej jadla i nic jej ni bylo;p

ooo a Jasiek lezy na brzuchu i wyciaga łąpki po zabawki ;]

PR ja nie uwazam ze za wczesnie. julka juz na ostro wcinala biszkopty, chrupki kukurydziane i monte.
ja tez wstawilam 3 fotki do galerii:D

reklama
wlasnie a mogge juz zarytzykowac i dac mu sereik danonka tego gismo czy jak on ten biedronkowy?:p

no ja probowalam mimo ze z watku pewnego diewczyny mnie za to karcily. ale dalam troche bylo ok zero uczulenia akcpetowala nic sie nie dzialo i jadla sobie serki codziennie. danonki jak i monte. ja wszytsko robilam wg uznania. pediatra nie wiedziala przeciwskazan wiec podawalam.

alez tu dzisiaj ruch normalnie jak w ulu dawno tak nie bylo:-D:-D
a ja z mloda jeszcze plac zabaw zaliczyla wrocilam niedawno
umorusna na maxa:-D:-D woda w wannie czarna:-D:-D
dobrze macie ze wasze dzieciaki moga w ty wieku jesc juz takie rzeczy,

Future nie wiesz co sie u nas na stadionie dzieje :eek: Od 18.00 muzyka naparza az furczy ;-):-) tak w tygodniu to az dziwne...

No to chlopaki sie juz kapia, mloda pewnie za godzinke wstanie juz, nakarmie ja (1,5h minimum :confused2:) i bede szla tez w kimono :tak:

ciacho ponoc BRUDNE DZIECKO TO SZCZESLIWE DZIECKO - tak slyszalam ;-)

Pr- wiesz z tym danonkiem to bym się powstrzymała, bo wątroba może jeszcze sobie nie poradzić z trawieniem, może i nic mu nie będzie, ale po co ma mu ciążyć. Ostatnio pokazywali dziecko z chora wątrobą i za szybko jadło właśnie takie deserki, słodycze i nie nadążyła. jedno dziecko może jeść i organizm sobie poradzi a drugie może się męczyć. A monte ma barwniki, tak samo jak danonek, takie serki mają spulchniacze. Danonek jest od 3 roku życia zalecany. Po zatym ma za dużo wpnia.

Aneteczka-tak samo miałam najpierw nakrzyczałam a pózniej miałam wyrzuty.Nasze typki chyba wiecej uwagi potrzebuja :)
Pr -moja tez wcinała biszkopty i chrupki od 4,5mca.nabiał cos kolo 6mca wprowadzalam ale jak jadłam loda albo jogurt z reszta wszystko co jadłam mała podkradała i tak jej zostało haha

reklama
Do góry