reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej ja dzisiaj miałam ciężki dzień, mam dość, głowa mi pęka chyba zrobie sobie drzemkę bo mlody już wczoraj wybył do babci..

lana i jak z wózkiem? ja to byłam maniaczka wózkowa, miałam sześć:-p ale ostatnio jak dla mnie istne cudo(spacerówka Maclarena), drogi był ale trzymam w piwnicy bo dalej jestem w nim zakochana i zostawię na drugię:-p

kroma ja też miałam ciągle takie krwawienia ale ja miałam przez implant antykoncepcyjny założony w UK. teraz jak wyciągnęłam już luzik, ogolnie te hormony źle na mnie działały..

Madziarena moja kuzynka miała operację na wzrok w Poznaniu, nie pamiętam ile płaciła ale zapytam i dam ci znać jak chcesz.

ciacho wow jaka rocznica, zazdroszę:tak:

Befatka współczuję tego deszczu, ja się właśnie tego najbardziej bałam jak wyjeżdzałam na wyspy ale na szczęście trafiłam w takie miejsce gdzie deszcz był rzadkością:cool2:

reklama
heheh PR dobry pomysl, bo wlasnie juz nie mam i sie zastanawiam co zrobic mam teraz hehehe ide testowac wkladki :-D
martuchaa, kroma czesc ;-)
madzia w piatek mam byc u lekarza nie dzis ;-) na 11.00 :tak:
befatka Ty pazurki robisz :szok::-):-):-) Szkoda ze tak daleko mieszkasz, mialabym taniej ;-) Jejku daaaawno nie mialam robionych, chyba w ciazy z Fruciem ostatnio.
A co na obiad... wiec rosolek z wczoraj + cycki z kury z sosikiem pomidorowym (taki tylko mam hehhe) z makaronem heheheh ;-) Nie robilabym drugiego wczoraj tylko rosolek mielismy, ale moj mi powiedzial ze ma wielka ochote na mieso a ze sie odchudza wiec odmrozilam juz cycki i zrobie mu niech ma ;-) U nas ostatnio zadko mieso bywa :sorry: No chyba ze z zupy kosci do obgryzienia, czy jakies skrzydelko heheheh, ale to pies sie krzywo na mojego w tedy patrzy :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Martuchaa- tylko ja nic nie biorę, żadnych hormonów, musiałam odstawić jakieś 2 mce temu, bo miałam usuwane żylaki. Mówisz, że masz wózek na drugie to pora je sobie zrobić :)

Lavrunia-
ja nie miałam pazurów też od chyba przed ciąży z Olą, teraz idę w Lipcu.

larvunia masakra że ty już tak dajesz radę z obiadami z malutką Misią u boku, ja to chyba jakoś mało zorganizowana byłam/jestem:sorry::-p

kroma hehehe wózek poczeka, może moja siostra szybciej urodzi;-)

a tak w ogole dziś na sweete dealu jest oferta do mojego fitness klubu na tydzien za 29zł bez ograniczeń(czyli basen też), myśle że się opłaca więc kupować i dawajcie ze mną na spinningi:-p

Martuchaa ja sie rewelacyjnie ogolnie czuje (procz psychicznego zgnojenia jak wisi mi 1,5 h za kazdym razem przy karmieniu na cycku) no i tylko krocze mi dokucza, ale tak daje rade ;-) Mloda ciagle spi..... , wiec miedzy karmieniami mam 3-4 godzinki ;-) Wiec co ja mam robic hehe mezus w domu sprzata, zajmuje sie mlodym to ja chociaz obiadki porobie hehehehe ;-)

faktycznie sie oplaca za 29zl basen na tydzien bez ograniczen rewelka! Szkoda ze jestem od malej uzalezniona , poszlabym na bank...

martuchaa- M mi kupił :) tylko ja rano mam zamiar chodzić i można aż 3 vouchery kupić

Lavrunia
- ty to masz dobra organizację czasu, bo ja jakoś nie jestem tak zorganizowana mało czasu mam na cokolwiek, teraz siedzę z młodym na kolanach a Olka siedzi na nocniku. więc nawet na bb nie mam czasu, sama.

Larvunia ja miałam szycie bo młody trzymał rękę przy buzi i pękłam i miałam kilka szwów a chodzić nie mogłam, dla mnie ogólnie połóg był gorszy niż poród bo też bardzo dlugo i mocno krwawiłam i dlatego niedowierzam że masz obiad z dwóch dań tydzien po porodzie:-p:-D

i mi skasowalo resztę posta :) Kroma ja rano chodzęna spinningi wtorki/czwartki na 11, tylko jest wtedy bardzo mało osób, nieraz 4-6. A żeby zajęcia się odbyły musi być conajmniej cztery. na inne zajęcie rano nie chodzę bo wydaję mi się że jest malo osób i się nie odbywają ale nie jestem pewna. za to zawsze mozna iść na basen/ saune/ bieżnie albo siłownię.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ej no ale ja tez szyta jestem i to nawet nie wiem ile mam szwow ale wole nie wiedziec :sorry: szyl mnie lekarz i szyl... i spuchnieta jeszcze jestem tam :-( Ale daje rade ;-) krwawie tez jeszcze, zalezy od dnia raz wiecej raz mniej....
Przesadzacie dziewczyny z tym brakiem czasu ;-) Ja ogolnie leniwa jestem, wiec jaka z nowu zorganizowana heheh czekam az mloda zasnie i poprostu robie ;-) przy niej tez nic bym nie zrobila gdyby nie spala, bo ciagle cycka rzada ;-)

edit:
heheeh nie moge z tej mojej mlodej, jakie ona miny przez sen trzaska heheheheh ;p

Ostatnia edycja:
larvunia ja może nie tyle z tych leniwych co zawsze mi na wszystko szkoda czasu, na sprzątanie, gotowanie..wolę np spakować młodego w auto i wybyć nad wodę, ale na fontanne albo zawsze coś...dlatego lubie czasem jak jest brzydka pogoda bo nie mam wyrzutów że robię porządki i gotuję:sorry:

reklama
Zwariowany dzis dzien!
az mi sie pisac nie chce cos ie dzialo.
wozka jeszcze nie wybralam ale M stanowcze nie powiedzial dla bertoni. wiec albo ten drugi albo jakis inny ale tani.

Do góry