reklama
Hej..ale byla ulewa ...kurde ciagle ostatnio u nas pada..
megi a pralke nie masz moze jeszcze na gwarancji??
a jak kuchenka przyszedl gosciu podlaczyc??..
co do prezentu moze zegarek...albo bielizna haha
future fajnie ze gladko poszlo z ksiedzem...i termin macie fajnie bedzie cieplutka wiec impra jak tralala :-):-)
megi a pralke nie masz moze jeszcze na gwarancji??
a jak kuchenka przyszedl gosciu podlaczyc??..
co do prezentu moze zegarek...albo bielizna haha
future fajnie ze gladko poszlo z ksiedzem...i termin macie fajnie bedzie cieplutka wiec impra jak tralala :-):-)
kurcze jaka bedzie pogoda jutro, nie wiem jak ubrac mloda, nasze pierwsze wyjscie
edit:
http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html?lp=10-48_65#10-48_65
niby 21 'C ale bede autem wiec chyba za grubo nie bede ubierac, co by nie przegrzac , jakby co to zawsze kocyk moge wziasc co nie
edit:
http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html?lp=10-48_65#10-48_65
niby 21 'C ale bede autem wiec chyba za grubo nie bede ubierac, co by nie przegrzac , jakby co to zawsze kocyk moge wziasc co nie
kurcze jaka bedzie pogoda jutro, nie wiem jak ubrac mloda, nasze pierwsze wyjscie
edit:
Prognoza pogody -Serwis Pogoda - Gazeta.pl
Larvunia ja bym ubrala body i na to jakis pajacyk albo bluzeczka na dlugi rekaw i spioszki
chyba ze bylo by tak goraco jak dzis 30 st to ubralabym normalnie tylko krotki rekawek..
nie ma co za duzo ubierac i tak jedziecie autem a tak jak mowisz wezmiesz kocyk i wystarczy ..ja tak mysle..
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Aneteczka-mówi osobie ateista.Ale wychowywał sie w katolickiej rodzinie
Jak tam miłoszek dalej łobuzuje ?;-)
Czesc Madzia
Megi no własnie jak chłopa nie ma to zawsze cos.Mój jak sam do polski pojedzie to zawsze cos sie zdarzy durnego .Raz np jak nie mielismy dzicka jeszcze i mieszkaliśmy na flacie to chyba szczur albo wiewiór jakis przegryzł mi rure w okapie i przez szafke wlazł do domu narobił w kazdym kącie na kazdej szafce i moim łózku ,porozwalał płyty ,ksiązki i kwiatki z parapetu.Sasiadka do mnie przybiegła do pracy po klucze bo myslała ze ktos sie włamał grr
Larvunia ja bym ubrała bardzo lekko wychodzac z auta narzuciłabym kocyk na cały fotelik zaniosła mała gdzie trzeba .wiesz tak ze nawet buzki nie widac.my tak nosilismy
Sorki ze tak litery zjadam ale małą zalała klawiature i cos kiepsko ja wyczysciłąm teraz przyciski ciezko chodza
Jak tam miłoszek dalej łobuzuje ?;-)
Czesc Madzia
Megi no własnie jak chłopa nie ma to zawsze cos.Mój jak sam do polski pojedzie to zawsze cos sie zdarzy durnego .Raz np jak nie mielismy dzicka jeszcze i mieszkaliśmy na flacie to chyba szczur albo wiewiór jakis przegryzł mi rure w okapie i przez szafke wlazł do domu narobił w kazdym kącie na kazdej szafce i moim łózku ,porozwalał płyty ,ksiązki i kwiatki z parapetu.Sasiadka do mnie przybiegła do pracy po klucze bo myslała ze ktos sie włamał grr
Larvunia ja bym ubrała bardzo lekko wychodzac z auta narzuciłabym kocyk na cały fotelik zaniosła mała gdzie trzeba .wiesz tak ze nawet buzki nie widac.my tak nosilismy
Sorki ze tak litery zjadam ale małą zalała klawiature i cos kiepsko ja wyczysciłąm teraz przyciski ciezko chodza
befatka jak Cie dzis tu duzo ;-) SUPER :-)
befatka, madzia dzieki no chyba tak zrobie, ze naloze pajacyk na dl. rekaw (21'c ma byc) + kamizelke od naszej lili + czape ten caly komplecik i styknie + kocyk w razie czego. Jeszcze zobacze o 10.00 jaka temp bedzie i czy wiatr bedzie i slonce
delemat "mlodej" mamy hehehehe
befatka, madzia dzieki no chyba tak zrobie, ze naloze pajacyk na dl. rekaw (21'c ma byc) + kamizelke od naszej lili + czape ten caly komplecik i styknie + kocyk w razie czego. Jeszcze zobacze o 10.00 jaka temp bedzie i czy wiatr bedzie i slonce
befatka jak Cie dzis tu duzo ;-) SUPER :-)
no tak jest jak jedno dziecko ma sie zimowe a drugie letnie haha :-):-)
ja tez tak mialam mloda ze stycznia to sie grubo ubieralo a mlody maj to juz cieplutko i nie wiadomo jak ubierac...
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
larvunia ubierz bodziki z krótkim rekawem, jakies cienkie spodenki albo spioszki na to, i cos na gore. zebys w razie czego mogla ściągnąc. i powiem ci z doswiadczenia, ze w samochodzie jak najmniej, bo slonce jak zaswieci to porazka. moją dwa razy przegrzalam w aucie, pozniej miala chrypke bardzo. wiec teraz, np wczoraj, za cieplo nie bylo, ale ja jej bodziki z krótkim, i skarpetki do fotelika i na to kocyk. w samochodzie odkryta i u lekarzy, a na dwór kocyk na nózie. nawet wczoraj okulistka mowi, ale strój plażowy
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
halo- osluchowo ok ale dostalismy puklneo 3 razy dziennie na wszelki wypadek mowwila ze to moze przexz to ze goraco w mieszkaniu....
a moj Mlody wlasnie lezy sobie na brzuchu i sie zaciesza do lutra;] a Amelka mnie czesze;]
A i dzisiaj wcinal biszkopta wiem wiem za wczesnie ale jak mu smakuja to co bede mu zalowac Amelka tez wszystko wczesniej jadla i nic jej ni bylo;p
ooo a Jasiek lezy na brzuchu i wyciaga łąpki po zabawki ;]
a moj Mlody wlasnie lezy sobie na brzuchu i sie zaciesza do lutra;] a Amelka mnie czesze;]
A i dzisiaj wcinal biszkopta wiem wiem za wczesnie ale jak mu smakuja to co bede mu zalowac Amelka tez wszystko wczesniej jadla i nic jej ni bylo;p
ooo a Jasiek lezy na brzuchu i wyciaga łąpki po zabawki ;]
Ostatnia edycja:
reklama
aneteczka
Fanka BB :)
befatka - mlody to łobuz, coraz częściej już sił nie mam i krzyczę na niego, potem mam wyrzuty........
Larvunia mój młody urodził się pod koniec maja i ja go jak było tak jak teraz to w body z długim rękawem i spodenki ubierałam. tak jak pisze befatka zawsze miałam koc żeby ewentualnie go okryć, no właśnie bardziej fotelik żeby mu nie wiało.
Larvunia mój młody urodził się pod koniec maja i ja go jak było tak jak teraz to w body z długim rękawem i spodenki ubierałam. tak jak pisze befatka zawsze miałam koc żeby ewentualnie go okryć, no właśnie bardziej fotelik żeby mu nie wiało.
Podziel się: