reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Befatka- jednak jest jeden plus tak późnego chrzczenia, dziecko bedzie mogło wspominać ten dzień....
A twój niewierzący?

reklama
Hej..ale byla ulewa :szok::szok:...kurde ciagle ostatnio u nas pada..

megi a pralke nie masz moze jeszcze na gwarancji??
a jak kuchenka przyszedl gosciu podlaczyc??..
co do prezentu moze zegarek...albo bielizna haha :tak::-D

future fajnie ze gladko poszlo z ksiedzem...:tak::tak:i termin macie fajnie bedzie cieplutka wiec impra jak tralala :-):-)

kurcze jaka bedzie pogoda jutro, nie wiem jak ubrac mloda, nasze pierwsze wyjscie :sorry:

edit:
Prognoza pogody -Serwis Pogoda - Gazeta.pl

niby 21 'C ale bede autem wiec chyba za grubo nie bede ubierac, co by nie przegrzac , jakby co to zawsze kocyk moge wziasc co nie

Larvunia ja bym ubrala body i na to jakis pajacyk albo bluzeczka na dlugi rekaw i spioszki :tak::tak:
chyba ze bylo by tak goraco jak dzis 30 st to ubralabym normalnie tylko krotki rekawek..
nie ma co za duzo ubierac i tak jedziecie autem a tak jak mowisz wezmiesz kocyk i wystarczy :tak:..ja tak mysle..

Aneteczka-mówi osobie ateista.Ale wychowywał sie w katolickiej rodzinie
Jak tam miłoszek dalej łobuzuje ?;-)
Czesc Madzia
Megi no własnie jak chłopa nie ma to zawsze cos.Mój jak sam do polski pojedzie to zawsze cos sie zdarzy durnego .Raz np jak nie mielismy dzicka jeszcze i mieszkaliśmy na flacie to chyba szczur albo wiewiór jakis przegryzł mi rure w okapie i przez szafke wlazł do domu narobił w kazdym kącie na kazdej szafce i moim łózku ,porozwalał płyty ,ksiązki i kwiatki z parapetu.Sasiadka do mnie przybiegła do pracy po klucze bo myslała ze ktos sie włamał grr
Larvunia ja bym ubrała bardzo lekko wychodzac z auta narzuciłabym kocyk na cały fotelik zaniosła mała gdzie trzeba .wiesz tak ze nawet buzki nie widac.my tak nosilismy
Sorki ze tak litery zjadam ale małą zalała klawiature i cos kiepsko ja wyczysciłąm teraz przyciski ciezko chodza

befatka jak Cie dzis tu duzo :-D:-D;-) SUPER :tak::-)
befatka, madzia dzieki :tak: no chyba tak zrobie, ze naloze pajacyk na dl. rekaw (21'c ma byc) + kamizelke od naszej lili + czape ten caly komplecik i styknie + kocyk w razie czego. Jeszcze zobacze o 10.00 jaka temp bedzie i czy wiatr bedzie i slonce :sorry:
delemat "mlodej" mamy hehehehe

befatka jak Cie dzis tu duzo :-D:-D;-) SUPER :tak::-)
befatka, madzia dzieki :tak: no chyba tak zrobie, ze naloze pajacyk na dl. rekaw (21'c ma byc) + kamizelke od naszej lili + czape ten caly komplecik i styknie + kocyk w razie czego. Jeszcze zobacze o 10.00 jaka temp bedzie i czy wiatr bedzie i slonce :sorry:
delemat "mlodej" mamy hehehehe

no tak jest jak jedno dziecko ma sie zimowe a drugie letnie haha :-):-)
ja tez tak mialam mloda ze stycznia to sie grubo ubieralo a mlody maj to juz cieplutko i nie wiadomo jak ubierac...

larvunia ubierz bodziki z krótkim rekawem, jakies cienkie spodenki albo spioszki na to, i cos na gore. zebys w razie czego mogla ściągnąc. i powiem ci z doswiadczenia, ze w samochodzie jak najmniej, bo slonce jak zaswieci to porazka. moją dwa razy przegrzalam w aucie, pozniej miala chrypke bardzo. wiec teraz, np wczoraj, za cieplo nie bylo, ale ja jej bodziki z krótkim, i skarpetki do fotelika i na to kocyk. w samochodzie odkryta i u lekarzy, a na dwór kocyk na nózie. nawet wczoraj okulistka mowi, ale strój plażowy ;)

halo- osluchowo ok ale dostalismy puklneo 3 razy dziennie na wszelki wypadek mowwila ze to moze przexz to ze goraco w mieszkaniu....
a moj Mlody wlasnie lezy sobie na brzuchu i sie zaciesza do lutra;] a Amelka mnie czesze;]
A i dzisiaj wcinal biszkopta wiem wiem za wczesnie ale jak mu smakuja to co bede mu zalowac Amelka tez wszystko wczesniej jadla i nic jej ni bylo;p

ooo a Jasiek lezy na brzuchu i wyciaga łąpki po zabawki ;]

Ostatnia edycja:
reklama
befatka - mlody to łobuz, coraz częściej już sił nie mam i krzyczę na niego, potem mam wyrzuty........

Larvunia mój młody urodził się pod koniec maja i ja go jak było tak jak teraz to w body z długim rękawem i spodenki ubierałam. tak jak pisze befatka zawsze miałam koc żeby ewentualnie go okryć, no właśnie bardziej fotelik żeby mu nie wiało.

Do góry