reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale piekarnik nie tylko do pieczenia ciast sluzy, ja ostatnio robie mojemu zapiekanki, pizze jakas robie a akurat miesa malo pieke
raz na 2 tyg, moj piekarnik ma mala dziurke w dolnej warstwie blacha sie wypalila:eek: i
pewnie za jakis czas bedzie trzeba sie rozejrzec za nowym

reklama
kochana, ja w tym kombiwarze tez wszystko robie i zapiekanki i frytki i miesko (kuraka, pieczen itp) , warzywka i nawet zamiast w mikrofali to mojemu obiad w tym podgrzewam ;-)
ciast jeszcze nie probowalam wlasnie...

marzenko ja niby kuchnie mam, ale wszystko tam na slowo honoru sie trzyma :sorry: tez z checia bym wymienila mebelki i sciany wymalowala czy cos... podloga tylko ladna u mnie hehehe

dobra wanna pelna wody bede pozniej ;-)

czyli masz urzadzenie multifunkcyjne:-) ja nie posiadam mikrofali
ja bym zbankrutowala za rachunek za wode:-D ale cale szczecie ja wanny nie uznaje tylko prysznic, mi wanna nie potrzebna:-)

hehe ciasteczko ja uwazam ze wanna to dobra rzecz,
larvunia bo ja mam kuchnie jeszcze po tamtych lokatorach to ma juz jakies 20 lat i az sie prosi o zmiane,panele wszedzie tez do wymiany no i framugi trzeba zrobic bo tez nie robilismy tylko drzwi sa wstawione,no i kolory w pokojach tez bym zmienila,zbrzydlo mi juz:-D:-D:-D:-Dno ale jak bedzie kasa to sie zrobi wszystko w swoim czasie:-)
dzis tez czeka mnie latanie po miescie:eek::eek:juz zaczyna sie atmosfera przedslubna:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a no tak bo to juz tuz tuz marzenko, czekam z niecierpliwoscia na zdjecia
ja z wanny nie korzystam tylko ja myje po moich ludzikach:-D to kwestia nawykow ja od ponad 15 lat korzystam tylko z prysznica, dla mnie kompiel w wannie to katorga

Hello !!!
u mnie oki glowka w porzo dobrze sie czuje jak zawsze :tak::tak:
ja tam lubie wanne :-):-)

Marzenka to juz zaraz ten wielki dzien :-):-) ile osob zaprosiliscie ??
a remoncik zrobicie jak mezu wroci z misji to i kaska bedzie :tak::tak:

megi w ktorym lumpku bylas ?? chodzisz tam na przeciw interka ? :baffled:
fajne rzeczy ma ta kobitka :tak::tak:

ja tez mam juz pranko powieszone teraz kawke spijam a za oknem sloneczko prubuje sie przebic :tak::tak:i cieplutko dzis fajnie :-):-)

madzia do restauracji idzie tylko 7 osob my swiadkowie mama siostra mojego i moj brat, a potem jak beda chcieli to do domu przyjda na wodke :-Dno dzis ide juz torta i kwiaty zamowic,

marzenko ja tez mam wlasnie kuchnie po bylych lokatorach...
jejku to juz niedlugo impreza, ja tez czekam na fotki :tak:
ciacho ja wanne bede likwidowac przy remoncie lazienki ;-) bede w tedy szukac prysznica z duzym brodzikiem ;-) Juz mam wizje nowej lazienki ;-) Mielismy remont robic w tamte wakacje ale wybralam wyjazd nad morze ;-) przelozylismy na ten rok i kurde dzidzia przychodzi wiec znowu odkladamy nie wiem na kiedy teraz :sorry:
madzia hello ;-)

nic mi nie mowcie o remontach my juz tyle kasy wsadzilismy a zostal nam caly przedpokoj, lazienka i wc no i cala elektryka o mamuniu, ja nawet nie chce liczyc ile kasy na to pojdzie
my mielismy tez kuchnie po poprzednich i dopiero zerwalismy blazerie w kuchni i nowe kafelki dalismy i meble, jakies 5 lat po zamieszkaniu
pierwsza reakcja ludzi na kuchnie "nie wiem czy bym sie odwazyl na taka kolorystyke"

my tez bedziemy wanne wyrzucac i dawc prysznic z jakims brodzikiem poszalec nie poszalejemy bo tu sa lazienki mikroskopijne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry