reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale piekarnik nie tylko do pieczenia ciast sluzy, ja ostatnio robie mojemu zapiekanki, pizze jakas robie a akurat miesa malo pieke
raz na 2 tyg, moj piekarnik ma mala dziurke w dolnej warstwie blacha sie wypalila:eek: i
pewnie za jakis czas bedzie trzeba sie rozejrzec za nowym

reklama
kochana, ja w tym kombiwarze tez wszystko robie i zapiekanki i frytki i miesko (kuraka, pieczen itp) , warzywka i nawet zamiast w mikrofali to mojemu obiad w tym podgrzewam ;-)
ciast jeszcze nie probowalam wlasnie...

marzenko ja niby kuchnie mam, ale wszystko tam na slowo honoru sie trzyma :sorry: tez z checia bym wymienila mebelki i sciany wymalowala czy cos... podloga tylko ladna u mnie hehehe

dobra wanna pelna wody bede pozniej ;-)

czyli masz urzadzenie multifunkcyjne:-) ja nie posiadam mikrofali
ja bym zbankrutowala za rachunek za wode:-D ale cale szczecie ja wanny nie uznaje tylko prysznic, mi wanna nie potrzebna:-)

hehe ciasteczko ja uwazam ze wanna to dobra rzecz,
larvunia bo ja mam kuchnie jeszcze po tamtych lokatorach to ma juz jakies 20 lat i az sie prosi o zmiane,panele wszedzie tez do wymiany no i framugi trzeba zrobic bo tez nie robilismy tylko drzwi sa wstawione,no i kolory w pokojach tez bym zmienila,zbrzydlo mi juz:-D:-D:-D:-Dno ale jak bedzie kasa to sie zrobi wszystko w swoim czasie:-)
dzis tez czeka mnie latanie po miescie:eek::eek:juz zaczyna sie atmosfera przedslubna:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a no tak bo to juz tuz tuz marzenko, czekam z niecierpliwoscia na zdjecia
ja z wanny nie korzystam tylko ja myje po moich ludzikach:-D to kwestia nawykow ja od ponad 15 lat korzystam tylko z prysznica, dla mnie kompiel w wannie to katorga

Hello !!!
u mnie oki glowka w porzo dobrze sie czuje jak zawsze :tak::tak:
ja tam lubie wanne :-):-)

Marzenka to juz zaraz ten wielki dzien :-):-) ile osob zaprosiliscie ??
a remoncik zrobicie jak mezu wroci z misji to i kaska bedzie :tak::tak:

megi w ktorym lumpku bylas ?? chodzisz tam na przeciw interka ? :baffled:
fajne rzeczy ma ta kobitka :tak::tak:

ja tez mam juz pranko powieszone teraz kawke spijam a za oknem sloneczko prubuje sie przebic :tak::tak:i cieplutko dzis fajnie :-):-)

madzia do restauracji idzie tylko 7 osob my swiadkowie mama siostra mojego i moj brat, a potem jak beda chcieli to do domu przyjda na wodke :-Dno dzis ide juz torta i kwiaty zamowic,

marzenko ja tez mam wlasnie kuchnie po bylych lokatorach...
jejku to juz niedlugo impreza, ja tez czekam na fotki :tak:
ciacho ja wanne bede likwidowac przy remoncie lazienki ;-) bede w tedy szukac prysznica z duzym brodzikiem ;-) Juz mam wizje nowej lazienki ;-) Mielismy remont robic w tamte wakacje ale wybralam wyjazd nad morze ;-) przelozylismy na ten rok i kurde dzidzia przychodzi wiec znowu odkladamy nie wiem na kiedy teraz :sorry:
madzia hello ;-)

nic mi nie mowcie o remontach my juz tyle kasy wsadzilismy a zostal nam caly przedpokoj, lazienka i wc no i cala elektryka o mamuniu, ja nawet nie chce liczyc ile kasy na to pojdzie
my mielismy tez kuchnie po poprzednich i dopiero zerwalismy blazerie w kuchni i nowe kafelki dalismy i meble, jakies 5 lat po zamieszkaniu
pierwsza reakcja ludzi na kuchnie "nie wiem czy bym sie odwazyl na taka kolorystyke"

my tez bedziemy wanne wyrzucac i dawc prysznic z jakims brodzikiem poszalec nie poszalejemy bo tu sa lazienki mikroskopijne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry