reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzieki dziewczyny tylko ja to lamaga jestem i zawsze obije jakas pokrywka pierwsze drzwiczki od gazu, bo drewniane i jakies takie miekke drewno

future to milego oddychanka
kroma wspolczuje,
u mlodej niewiedziec czemu jak ma katar nawe ja byla bardzo malutka to w nocy oddychala nosem i przesypiala cala noc a w dzien gile po pas

reklama
hej laski:-)

jak patrzę na godzinę o której wstajecie to jestem w szoku:szok::-D

ja z tych leniwych, przed 9 z łóżka nie wychodzę:sorry:(teraz dalej tkwię z kawką:zawstydzona/y:).

ciasteczko kuchnia rewelacja, te kafelki robią wrażenie:tak:
ja uwielbiam takie odważne kombinację z kolorami. My łazienkę mamy fajną i nową, bardzo mi odpowiada. Preferuje zdecydowanie prysznic, szybko i wygodnie:-p
Za to kuchnię chętnie bym zmieniła.

i solarium też uwielbiam, na szczęście pójdę raz na miesiąc i jestem dość opalona( a przynajmniej takie mam wrażenie:-D).

ciacho- to ty jak ja rozczepaniec, ja też czymś puknę i stuknę i zawsze to mi się psuje.
A jak mi się uda to może odeśpię jak mi mały da hehe :)

A z tym solarium to ja nawet jak kiedyś chodziłam to raz na jakiś czas, mój kolega po solarce miał czerniaka. Młody chłopak 19 lat miał jak załapał, a lubiał chodzić tam tak raz w tygodniu. Teraz jest przeciwnikiem solarek. Ja w sumie nawet nie tęsknię, jakoś wolę się z naturalną opalenizną, po solarze mam suchą skórę.

A mój mąż kupił mi wczoraj bluzę, udam że nie wiem, bo ją obserwowałam w licytacji, i zapomniałam bo mały marudził i poszłam go usypiać, z ciekawości zaglądnełam za ile poszła,a tam patrzę i mój mi ją wylicytował.

Ostatnia edycja:
oo tak dawaj fote, ja zawsze gotuje na tylnich palnikach i szafke mam obok i jak podnosze to nieraz trzepna pokrywka, a w lazienke ile razy sie pizglam o otwarte drzwiczki szafki, cud ze
sobie nikgy glowy nie rozcielam
a kafle to tez nam sie bardzo podobaja, tato moj klad, robi wykonczeniowke wiec mialam za darmo hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej megi a to wiem gdzie :tak::tak:tak z boku jak jest sklep zabawkowy pewnie :tak:
jak tam sie czujesz kochana masz jakies objawy ciazowe ??:-D

martucha ty spiochu :-):-) pokaz tu swoja ladna lazieneczke :tak::tak:

larvunia czekamy na foto :-)

reklama
Do góry