reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzieki dziewczyny tylko ja to lamaga jestem i zawsze obije jakas pokrywka pierwsze drzwiczki od gazu, bo drewniane i jakies takie miekke drewno

future to milego oddychanka
kroma wspolczuje,
u mlodej niewiedziec czemu jak ma katar nawe ja byla bardzo malutka to w nocy oddychala nosem i przesypiala cala noc a w dzien gile po pas

reklama
hej laski:-)

jak patrzę na godzinę o której wstajecie to jestem w szoku:szok::-D

ja z tych leniwych, przed 9 z łóżka nie wychodzę:sorry:(teraz dalej tkwię z kawką:zawstydzona/y:).

ciasteczko kuchnia rewelacja, te kafelki robią wrażenie:tak:
ja uwielbiam takie odważne kombinację z kolorami. My łazienkę mamy fajną i nową, bardzo mi odpowiada. Preferuje zdecydowanie prysznic, szybko i wygodnie:-p
Za to kuchnię chętnie bym zmieniła.

i solarium też uwielbiam, na szczęście pójdę raz na miesiąc i jestem dość opalona( a przynajmniej takie mam wrażenie:-D).

ciacho- to ty jak ja rozczepaniec, ja też czymś puknę i stuknę i zawsze to mi się psuje.
A jak mi się uda to może odeśpię jak mi mały da hehe :)

A z tym solarium to ja nawet jak kiedyś chodziłam to raz na jakiś czas, mój kolega po solarce miał czerniaka. Młody chłopak 19 lat miał jak załapał, a lubiał chodzić tam tak raz w tygodniu. Teraz jest przeciwnikiem solarek. Ja w sumie nawet nie tęsknię, jakoś wolę się z naturalną opalenizną, po solarze mam suchą skórę.

A mój mąż kupił mi wczoraj bluzę, udam że nie wiem, bo ją obserwowałam w licytacji, i zapomniałam bo mały marudził i poszłam go usypiać, z ciekawości zaglądnełam za ile poszła,a tam patrzę i mój mi ją wylicytował.

Ostatnia edycja:
oo tak dawaj fote, ja zawsze gotuje na tylnich palnikach i szafke mam obok i jak podnosze to nieraz trzepna pokrywka, a w lazienke ile razy sie pizglam o otwarte drzwiczki szafki, cud ze
sobie nikgy glowy nie rozcielam
a kafle to tez nam sie bardzo podobaja, tato moj klad, robi wykonczeniowke wiec mialam za darmo hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej megi a to wiem gdzie :tak::tak:tak z boku jak jest sklep zabawkowy pewnie :tak:
jak tam sie czujesz kochana masz jakies objawy ciazowe ??:-D

martucha ty spiochu :-):-) pokaz tu swoja ladna lazieneczke :tak::tak:

larvunia czekamy na foto :-)

reklama
Do góry