reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

sciany mam koloru zoltego taki bananowy bylo tak napisane na farbie, meble mam ciemny braz ale taki cieply, a kafelki mam takie drobniutkie kolor cos jak ciemna wisnia, wszystko ladnie sie kompnuje ale jasno nie jest
szukalismy kafelek w kolorze ciemnego różu albo cos w ten desen byly nawet super pomaranczowe ale za duze byly

reklama
wg mnie tez ladnie ale sciana laczaca z wc to kafle sa prawie na polowie sciany i to sie tak rzuca w oczy no ale przynajmniej da sie to umyc, musze poszukac moze mam jakies zdjecie
ja w zyciu na solarce nie byla:sorry:

ciacho pokaz foteczke,musi byc ladnie :tak::tak:
ja w mczu tez mialam takie malutkie kafelki w kuchni :tak:ladnie sie one prezentuja
a tutaj nie szalejemy z remontami bo jak nie nasze to szkoda kasy pakowac jak tak za 3-4 lata planuje zmienic to mieszkanko :tak:takze tylko bylo malowanie i podlogi nowe kladlismy i wsio :-):-)

o solarium uwielbiam ale dluuugo nie bylam :no::no:musze jakies sobie tu upatrzyc i sie wybrac na wiosne jakos :tak:
jak bylam tu latem to za seans 20 minut placilam 5 euro ale jakos slabo opalalo...

witam się i ja zmęczona jak cholerka, nie spałam od 3, a to z powodu mojego najmniejszego. Katar złapał od młodej i wył jak syrena nad ranem. Teraz tylko kicha i nie chce cyca za bardzo, dałam mu herbatkę i chyba muszę sobie mleko ściągnąć.

Ja nie byłam na solarium chyba z 3 lata. Odkąd zaszłam po raz pierwszy. I nie wiem czy się wybiorę. Chyba mi się nie uda, bo karmię, a zaraz się ciepło zrobi i będę się opalać naturalnie.

A rurki- to spodnie heh.

A kuchnię to ja mam nie swoją, wszystko moje, oprócz kuchni i łazienki, oczywiście wyposażenia, tylko mamy swoją zmywarkę i to jeszcze nie tutaj, bo nie weszła, tu jest taka mała dla singli. Ja jak się wybuduję dopiero będę kompletować łazienkę i kuchnię, resztę mam więc nie będzie tak źle.

mam tylko takie w trakcie remontu :sorry:a nie chce mi sie szukac aparatu

a mi szkoda skory na solarium, ja mam przebarwienia na twarzy i jak sie opale to je bardzo widac no ja je widze i mnie straznie wnerwiaja, musze smarowac twarz filtrem a latem to te miejsca smaruje filtrem spf 60

future- tylko nie rozszalej się i nie urodź, a tak poważnie to miłej zabawy życzę, ja się uczyłam i cholera wszystko zapomniałam ze stresu, jak się prze i jak oddycha. Aż mnie opierniczały.

Ciasteczko- fajne meble :)

reklama
Future milej nauki :tak::tak:
hej kroma moze uda ci sie w dzien troszke odespac :baffled:
ciacho wyglada dobrze :tak::tak:fajne mebelki i kolorek sciany :-):-)

Do góry