reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc laski
my po rozdaniu swiadectw :-) no i wakacje:-):-) i siedzimy w domu narazie przez tydzien:dry:
marzenka mialam plany zeby isc z moim do kina ale znajac zycie nic z tego nie wyjdzie bo beda wazniejsze wydatki:dry: ale sie zobaczy moze jakas dobra kolacje zrobie czy cos albo w ogole nic jak co roku

reklama
moj zawsze gada w taklich sytuacjach ze nie ma kasy i ze przeciez np kupilam sobie 3 mies temu bluzke wiec sama sobie prezent zrobilam... albo np jak dwa lata temu buty musialam sobie kupic bo sie rozwalily mi to powiedzial ze sobie buty kupilam wiec prezent mam ... :dry: tez nic nei robimy co roku ciacho, nie jestes sama....
chociaz w tamtym roku stal sie cud, bo poszlismy z mlodym w ramach rocznicy do pizzeri ok ;-) ale to chyba raz [przez 10 lat....

Czesc laski
U mnie pogoda super a raczej skwar jakis :(.Młoda spi a ja mam nerwa
Kurde dopiero co podrepowalismy samochód ,teraz opłąty za niego to jeszcze nam przyszedł kosmiczny rachunek za gas nie całe 500Ł a w zimie nawet tyle nie płaciłam gdzie ogrzewanie było non stop a tu od kwietnia do teraz taki zonk.A zeby było smiesznie to jeszcze sie terma zepsuła i nie mam ciepłej wody szwankowała od jakiegos czasu wiec moze dlatego taki rachunek.Chyba stane pod latarnią bo innej opcji nie widze
Ok sorki ze nasmeciałam juz uciekam

Miłego dnia laski.Buziaki dla Was

lili mamy jzu wozeczek:-):-)
tylko teraz czekam az moj przyjedzie zpracy

hehe ja jzu sie nie wypowiadam na temat kasy.....

jestem zla na siebie bo dawid tu mi fochy strzela i na niego nakrzyczalam,,,,ale przecie znie moge pozowlic na to zeby to on rzadzil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
powiedzcie co robicie zeby nie krzyczec na wlasne dziecko?

marzenka ja nie wiem czy sie w ogole da nie krzyczec na dziecko:sorry:
czasem nerwy puszcza a jedyna chyba rada to stoicki spokoj i udawac ze sie nie slyszy
ale czasem nie dziala:sorry:

MArzenka a jaki wozeczek kupiliscie?
ja tez krzycze na malego chociaz ostatnio naprawde staram sie hamowac bo przeciez on nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji tego co robi.chociaz czasami ciezko mi w to uwierzyc ze nie rozumieze jak wedzie na stol to moze spasc ale podobno tak jest ze nie rozumie....hmmm...

reklama
Do góry