reklama
marzenka21
Fanka BB :)
a ja wlasnie sama zostalam
mam zamiar sprzatac ale szczerze to mam ochote to wszytsko kopnac w dupe,mam ochote poleniuchowac na balkonie przy kawce na lezaczku
mam zamiar sprzatac ale szczerze to mam ochote to wszytsko kopnac w dupe,mam ochote poleniuchowac na balkonie przy kawce na lezaczku
aneteczka
hej dziewczynki:-)
Ja już po śniadańku, kawka wypita, pewnei zaraz drugą zrobie. Mały "zdemolował" mi mieszkanie, wszedzie pełno jego zabawek i z szafki wywalił rzeczy. tak mi się nie chce trgo sprzątaćmam mega lenia i najlepiej to wyłożyłabym się na kocu na jakiejś trawce i poleniuchowała tak. Ładnie dziś to pewnie do piaskownicy się wybierzemy. Mały tak uwielbia piasek, ze muszę go potem siłą wyciągać i zawsze kończy się krzykiem, ale on mógłby kilka godzin tak się bawić.
Ja już po śniadańku, kawka wypita, pewnei zaraz drugą zrobie. Mały "zdemolował" mi mieszkanie, wszedzie pełno jego zabawek i z szafki wywalił rzeczy. tak mi się nie chce trgo sprzątaćmam mega lenia i najlepiej to wyłożyłabym się na kocu na jakiejś trawce i poleniuchowała tak. Ładnie dziś to pewnie do piaskownicy się wybierzemy. Mały tak uwielbia piasek, ze muszę go potem siłą wyciągać i zawsze kończy się krzykiem, ale on mógłby kilka godzin tak się bawić.
zgadaly sie no...
jedna i druga nazeka na dziecko ze "sprzata" czy tam "uklada" a same leniwe dzis na maxa mamuski sa heheehehhe
u mnie sloneczko od rana u juz 25 stopni w cieniu mamy ;-)
mlody mnie na dwor ciagnie wiec spacer po lesie zalicze pewnie zaraz :-)
MILEGO DNIA;-)
jedna i druga nazeka na dziecko ze "sprzata" czy tam "uklada" a same leniwe dzis na maxa mamuski sa heheehehhe
u mnie sloneczko od rana u juz 25 stopni w cieniu mamy ;-)
mlody mnie na dwor ciagnie wiec spacer po lesie zalicze pewnie zaraz :-)
MILEGO DNIA;-)
C
ciasteczko
Gość
hej hej
larvunia kobito duzo duzo zdrowka dla mlodego no i dla ciebe tez
cieplo jest az milo hehe a my uziemieni bez auta no ale trudno jakos se czas zorganizujemy
larvunia kobito duzo duzo zdrowka dla mlodego no i dla ciebe tez
cieplo jest az milo hehe a my uziemieni bez auta no ale trudno jakos se czas zorganizujemy
marzenka21
hehe aneteczka ale zesmy sie zmowilyto moze sie razem wybierzemy na te leniuchowanie
larvunia a marcelek tak moze wychodzic z choroba?
ciateczko ile jeszcze bedziecie bez auta?troche lipa co?my to auto zamienilismy na rowermoze wy tez tak zrobcietylko pewnie chcieliscie wybrac sie gdzies dalej:-):-)
larvunia a marcelek tak moze wychodzic z choroba?
ciateczko ile jeszcze bedziecie bez auta?troche lipa co?my to auto zamienilismy na rowermoze wy tez tak zrobcietylko pewnie chcieliscie wybrac sie gdzies dalej:-):-)
reklama
blond_20
Czarownica
Marzenka, Aneteczka to ja sie do Was przylacze bo tez mi sie nie chce sprzatac.ale chociaz podloge umyje poki mlody spi, bo mama niedlugo wpadnie.na obiad dzisiaj papryka faszerowana.mlody to kocha wiec moze w koncu obiad w domu zje
a ja wczoraj zostalam dokarmiona przez Anie fasolka po bretonsku.pyyyszna byla
Aneteczka a moj sie boi piaskuwlasciwie to go piaskownica wogole nie interesuje .tylko by biegal.a jak wchodzi do piaskownicy to na lokciach zeby lapek nie pobrydzic bo jak tylko dotknie piasku to placz i trzeba wycierac
a ja wczoraj zostalam dokarmiona przez Anie fasolka po bretonsku.pyyyszna byla
Aneteczka a moj sie boi piaskuwlasciwie to go piaskownica wogole nie interesuje .tylko by biegal.a jak wchodzi do piaskownicy to na lokciach zeby lapek nie pobrydzic bo jak tylko dotknie piasku to placz i trzeba wycierac
Podziel się: