reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heheheh czesc Wam, my po spacerku tez :tak:
PIEKNIE NA DWORKU :tak:

blond 25 witaj z powrotem ;-) Fajnie miec faceta w grupie :-D:-D:-D

ciekawa jestem ilu nas podglada jeszcze i sie nie ujawnia :cool2:

reklama
Hej larvunia :) taki rodzynek...ja wiem czy na gorzów sie jeszcze jakis znajdzie, mam nadzieje ze nie :) nom na dworze dosyc ladnie ale weekend podobno ma byc deszczowy....................

Siema laski i lasku :p
Moja młoda tez szleje i nie spi w dzien od 2 dni
Próbuje ja na nockinik uczyc ale jak ja sadzam to sie drze.Jak juz usiadzie to siedzi 30 min a tylko z kibla zejdzie to leje w gacie ...fack
boje sie zeby sie nie zraziła do nocnikowania.
Dzisiaj biegałam ...:D J. mnie wygonił hahah

U nas tez ładnie młoda w samym bodziaku lata po dworze a tesciowa jak fotki oglada zawału dostaje .....bo sie przeziebi hahaha

taki rodzynek dobra rzecz:-D;-)
hehe larvunia widze ze sie wzielas ostro:tak:
befatka a ty co tez sie odchudzasz ze biegasz czy tak dla rozrywki?;-):-D:-D
ja juz tak mniejwiecej ogarnelam:-)
a jak dobrze pojdzie to bede miec na sobote drugie zamowienie, porzednia klientka bardzo zadowolona z tortow:-)

reklama
taki rodzynek dobra rzecz:-D;-)
hehe larvunia widze ze sie wzielas ostro:tak:
befatka a ty co tez sie odchudzasz ze biegasz czy tak dla rozrywki?;-):-D:-D
ja juz tak mniejwiecej ogarnelam:-)
a jak dobrze pojdzie to bede miec na sobote drugie zamowienie, porzednia klientka bardzo zadowolona z tortow:-)
befatka trzyma linie... ona zawsze szczuplutka byla :tak:
na wrzesnien upieczesz mi tez torta?? :sorry: poprosze takie cos jak w avatarze moim :-D:-D:-D:-D a swieczke w dupe wsadze :rofl2::-D:rofl2::-D

Do góry