reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja cos czulam nosem.... ze my PANNY :-D
nooooo z jednej strony bardzo podobne jestesmy tzn duzo wspolnego mamy w sobie... no ale zyc bym z TOba kochana nie mogla... MOwie w przenosni ;-) hehehehe, moja mama tez z pod panny i sie dogadac nei moglysmy :-D

moja jest spod Wagi i tez sie dogaduje srednio na jeza
zyc nie musisz bysmy sie chyba pozabijaly:-D:-D no ale pogadac mozemy;-):-D

reklama
zgrzeszylam :-(
zrzarlam wlasnie loda w czekoladzie :-:)-:)-([/QUOT]
:-D:-D:-D nie martw sie to tylko mala przyjemnosc a wiesz ze lody maja w porownaniu do innych slodyczy duzo mniej kalorii:tak:
moj baran ale wiesz co pomaga mi w domu ale jest upierdliwy jak co jest to ma byc na tip top ale niezawsze sie tak da i nie przetlumaczysz:baffled::eek:

nie pocieszja nie pocieszaj.... eeehhh... ta moja slaba silna wola.. jak ja faje rzucilam to ja nei wiem :sorry:

dobra spadam....
3majcie sie!

Jestem;-)....:szok:a tu pustki, spóżniłam się:-(....mężuś sprawił mi nowy telefon wybrałam sobie z klawiaturą do pisania bo te dotykowe choć ładne to wydają mi się trochę skomplikowane:sorry: nie wiem jak długo bym się na nim uczyła a cierpliwości takiej nie mam, także wzięłam sobie nokie 2700 classic srebrną, mnie się podoba i mam karte pamięci to mi styknie:tak:nie potrzebuję jakichś super nowości...teraz znów tylko ładować w nią żeby wziąć następną:-D

Ale dziś ciepełko i tak pięknie, trzeba korzystać bo wekend majowy ma być chłodny i deszczowy:(

larvunia od jednego loda zaraz ci niewiem jakich kilogramów nie przybędzie raz na jakiś czas można:) powiem ci że ja niby mała kurka, szczupła to fałdki na brzuchu też mam nawet powiem więcej- oponkę i się nie martwie, wczoraj jak mój był na służbie to zamówiłam mojej frytki a sobie frytki+ mały kebab i tak się narzarłam ze bym pękła:))) ale takie żeczy jem chyba raz na 3 miesiące jak nie lepiej...bo to też kosztuje jak na naszą trójke...

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie rodzynki sa oki:-D:-DBlond 25 pisz kiedy masz ochote czasem przyda sie meskie spojrzenie na niektóre sprawy

Cisteczko
-tj Larvunia pisze staram sie 3mac forme
A Larvuni tylko przyjemnosci w głowie w sensie świeczki w doo***pie i takie tam ..;-):-)
Megi moim zdaniem dobrze zrobiłas te dotykowe czesciej sie chyba psuja ja kpiłam mojemu J. CP i68 + i po 2 tyg juz w reklamacjui wyladował bo przestał reagowac na dotyk :( Dafi chyba tez tak miała
Co do kebaba to raz nie zawsze z reszta Ty to dopiero chudzilec jestes :-D:-D

reklama
niezdecydowanie co do orientacji?? nie...takiego nie ma...chyba ze masz cos innego na mysli :) spolecznosc-grupa- jedna wielka rodzina :) moze tak lepiej?? :p

od razu milej... co do osobowosci.. to spojrz kilka postow wczesniej co napisales!
ahahahaaha
h070.gif

Do góry