reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Siema laski i lasku
Moja młoda tez szleje i nie spi w dzien od 2 dni
Próbuje ja na nockinik uczyc ale jak ja sadzam to sie drze.Jak juz usiadzie to siedzi 30 min a tylko z kibla zejdzie to leje w gacie ...fack
boje sie zeby sie nie zraziła do nocnikowania.
Dzisiaj biegałam ... J. mnie wygonił hahah
U nas tez ładnie młoda w samym bodziaku lata po dworze a tesciowa jak fotki oglada zawału dostaje .....bo sie przeziebi hahaha
Moja młoda tez szleje i nie spi w dzien od 2 dni
Próbuje ja na nockinik uczyc ale jak ja sadzam to sie drze.Jak juz usiadzie to siedzi 30 min a tylko z kibla zejdzie to leje w gacie ...fack
boje sie zeby sie nie zraziła do nocnikowania.
Dzisiaj biegałam ... J. mnie wygonił hahah
U nas tez ładnie młoda w samym bodziaku lata po dworze a tesciowa jak fotki oglada zawału dostaje .....bo sie przeziebi hahaha
tez slyszalam ze ma padac....Hej larvunia taki rodzynek...ja wiem czy na gorzów sie jeszcze jakis znajdzie, mam nadzieje ze nie nom na dworze dosyc ladnie ale weekend podobno ma byc deszczowy....................
zostajesz z nami na dluzej?? ;-)
siedem kochana...Dzisiaj biegałam ... J. mnie wygonił hahah
a ja nie biegalam a powinnam... - zaspalam. Za to dzis 30 brzuszkow zaliczylam :-)
jak nie ma przeciwskazac co do plci, to dlaczego nie , hej Befatka1982
C
ciasteczko
Gość
taki rodzynek dobra rzecz;-)
hehe larvunia widze ze sie wzielas ostro
befatka a ty co tez sie odchudzasz ze biegasz czy tak dla rozrywki?;-)
ja juz tak mniejwiecej ogarnelam:-)
a jak dobrze pojdzie to bede miec na sobote drugie zamowienie, porzednia klientka bardzo zadowolona z tortow:-)
a jak dobrze pojdzie to bede miec na sobote drugie zamowienie, porzednia klientka bardzo zadowolona z tortow:-)
C
ciasteczko
Gość
larvunia ten twoj kicius w podpisie niezla ma energie ciagle skacze
reklama
befatka trzyma linie... ona zawsze szczuplutka bylataki rodzynek dobra rzecz;-)
na wrzesnien upieczesz mi tez torta?? poprosze takie cos jak w avatarze moim a swieczke w dupe wsadze
Podziel się: