reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Bry dzień larvunia:) a reszta co śpi???

Czekam na mojego aż wróci z pracy dziś śmigamy po telefon dla mnie:-) bo stary mam już 3 lata czas na nowy zresztą umowa na karte się skończyła, mam nadzieję że zakup się uda:)

Ostatnia edycja:
Doberek !!!!
a co taka cisza tu od wczoraj??

ja mam juz gotowe pranko ide wieszac a mlody spi :-):-)

megi pochwal sie pozniej co tam zakupilas...

u nas slonko to potem na spacerek smigne na plac..ok to pomykam milego dzionka
:-)

no tez slyszlam ze ma padac w dlugi weekend....
mlody dzis energiczny cos na maxa... ciagle biega po mieszkaniu.
Niech no mi tylko wlosy wyschna to ubieram sie do lasu z nim bo oszalec idzie z nim w domu :-) tornado a nie dziecko :-)

no chyba ze asienka albo beacia bedzie chciala sie spotkac... fajnie by bylo :tak::-D

reklama
Do góry