reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka :-) ja tak na szybko bo mamy teraz sporo spraw na glowie. Jak sie troche uspokoi to napisze wiecej. U nas oki, Martusce ida zabki i troche marudzi. Bylismy na szczepieniu i wazy 7500 kg. W nocy nam dzisiaj nie chciala spac i stan podgoraczkowy miala ale to zapewne po szczepieniu.

Mam pytanko, ma ktoras z was moze znajomego dobrego informatyka ktory by odzyskal strone z serwera??

Larvunia masz wiadomosc na pw.

reklama
kurde smutno mi jakoś. sama nie wiem czemu.

Jutro przyjeżdża do mnie koleżanka ze studiów. tzn. nie z grupy ale ze stancji. Ma 3letniego synka i jest w 20tym tyg ciąży...

Witam po dłuuuugaśnej nieobecności :-D
Dla tych co mnie nie pamiętają (czyli pewnie wszystkich z Was) przypominam iż to ja płakałam jakieś 1,5 miesiąca temu, że nie mogę znaleźć kiecki na cywilny. Popłakałam popłakałam i znalazłam:

:tak::-D

Piszę tu żeby znowu Wam popłakać i zapytać o radę. Otóż tydzień temu przeniosłąm się do Gorzowa do rodziców i muszę na koniec ciąży znaleźć dobrego ginekologa. Zupełnie nie znam się na tej branży w Gorzowie :-(. Znacie jakichś godnych polecenia lekarzy?? Najlepiej takich, którzy pracują przy okazji w szpitalu na porodówce :tak:.

Aaaaa i jeszcze jedno. Mogłybyście mi poopowiadać jak się na Dekerta rodzi?? Jaka kadra jest, czy lewatywe obligatoryjnie robią, czy można znieczulenie jak coś sobie wykupić i jak to działa z rodzinnymi porodami?? W sensie czy trzeba wcześniej się do nich pofatygować i zgłosić, że chce się przy porodzie bliską osobę. Ile trzymają po porodzie, czy nacinają i i tym podobne. Ech, pewnie Was zanudziłam, no cóż....w końcu bliżej końca niż początku już mam :tak:

czesc laski:-)
dziewczyny dziekuje bardzo za opisy na nk:-):-)
sospettosa pieknie wygladalas i ten kolor taki ladny zywy:-)widzisz tak sie martwilas a znalazals piekna suknie:tak:
kasiu ja niewiem czy przyjade bo mam we wtorek do urzedu pracy isc..na smierc o tym zapomnialam.

dziendobetek... ale dzis pospalismy :tak:;-)
ide sniadanko montowac i z psem trzeba isc..., bede pozniej laski :tak:
milego dnia!

Dzień dobry Babeczki!

Ja jakaś niewyspana sie obudzilam i nie mialam siłe z łóżka sie zwlec.

Marzenka no kurcze szkoda. Moze jednak środa?

Larvunia heeeloł :ninja2::ninja2:

smacznego tym co jedza sniadanko wlasnie ;-) My tez wlasnie zajadamy...

katgen kobito wieczorem porobimy reszte oki? Moj ma dzis na 17 wiec bedzie mi lapka zajmowal :sorry:

MILEJ SOBOTY!

sospettosa ehm..
ja odradzam rodzenie w gorzowie...
dobrego gincie nie polece moj nie byl przy porodzie.
Co do dekerta:
robia lewatywe zawsze, rodzic rodzinnie tez mozna - trzeba wczesniej powiedziec im, znieczulenia od niedawna daja, ja nie wiem jak to dziala bo ja rodzilam jeszcze bez znieczulenia. Po porodzie trzymaja w zaleznosci od tego jak sie dzidzia trzyma, nas trzymali prawie 2 tyg i to byly najgorsze mojoe tyg w zyciu! Ale jak wsio oki to 2-3 dni i puszczaja zalezy ile rodzacych jeszcze jest bo potrafia i szybciej jak miejsc brak.... No i ost twoje pytanie, tak nacinaja, mnie nacieli... ;-)

Moze ktoras miala dobre relacje z tym szpitalem , ja odradzam ;-) poniewaz:
co pytalam sie co z dzieckiem to splawiali tylko jezykiem lekarskim z czego nic nie rozumialam, gdy pytalam sie ponownie to splawiali raz jeszcze. Pierwsze chwile dziecka na swiecie a oni mowia mezowi ze z dzieckiem tragicznie! a dostal 7 punktow. Po interwencji tesciow dopiero szlo sie jakos z lekarzem dogadac i wytlumaczyli dopiero co i jak... Nie chodzilam do szkoly rodzenia fakt moj blad, i to moje 1 dziecko bylo, nie powiedzieli mi NIC ze mam odciagac pokar od piersi przez co mialam problemy z piersiami pozniej , dziecka nie dali mi przez 3 dni... i te 3 dni to byl KOSZMAR!!!
Rodzenie samo jakos poszlo w miare oki, ale piguly zalezy jaka zmiana. Moje byly wredne na maxa texty typu "bzykac sie chcialo to teraz cierp", albo "trzeba bylo chodzic do szkoly rodzenia a nie teraz wydziwia nam pani" ! Dla mnie porazka... choc rodzilam tylko 2,5 godz.

sorki jak ktoras nastraszyalm ale ja nigdy wiecej niechce rodzic w g-wie ... moze poprostu pecha mialam... nie wiem...

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczyny
sospetossa slicznie ci w tej sukience sliczny kolor

ja nie narzekalam na porod w gorzowie ale ja tylko 2 godz rodzilam i pozniej polozne tez byly super ale wiem ze inne babeczki nie mialy tyle szczescia co ja
i meczyly sie a teraz to ja nie wiem jak jest ponoc sie zmienilo na lepsze...

a wy co kobity dzisiaj bedziecie robic?? ja mam full sprzatania bo mama przyjechala i zawe pozniej bajz... na kolkach:-(

Do góry