reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja nie sprzatam, bo póxniej beda goście z dzieckiem to i tak po nich bedzie wiecej sprzatania. a wczoraj wieczorem odkurzałam io myłam podłogi wiec luz.

Póxniej na zakupy i ok 17 goście.

Nie wiem co mam zrobić. Jakos nie mam weny dzisiaj na nic. totalnie

reklama
Witam po dłuuuugaśnej nieobecności :-D
Dla tych co mnie nie pamiętają (czyli pewnie wszystkich z Was) przypominam iż to ja płakałam jakieś 1,5 miesiąca temu, że nie mogę znaleźć kiecki na cywilny. Popłakałam popłakałam i znalazłam:

:tak::-D

Piszę tu żeby znowu Wam popłakać i zapytać o radę. Otóż tydzień temu przeniosłąm się do Gorzowa do rodziców i muszę na koniec ciąży znaleźć dobrego ginekologa. Zupełnie nie znam się na tej branży w Gorzowie :-(. Znacie jakichś godnych polecenia lekarzy?? Najlepiej takich, którzy pracują przy okazji w szpitalu na porodówce :tak:.

Aaaaa i jeszcze jedno. Mogłybyście mi poopowiadać jak się na Dekerta rodzi?? Jaka kadra jest, czy lewatywe obligatoryjnie robią, czy można znieczulenie jak coś sobie wykupić i jak to działa z rodzinnymi porodami?? W sensie czy trzeba wcześniej się do nich pofatygować i zgłosić, że chce się przy porodzie bliską osobę. Ile trzymają po porodzie, czy nacinają i i tym podobne. Ech, pewnie Was zanudziłam, no cóż....w końcu bliżej końca niż początku już mam :tak:
ja w gorzowie nie rodziłam ale polecam sulecin,
na porodowce rodzinnej nowe lozko (zakupione w listopadzie)
nie nacinaja, nie robia rutynowo lewatywy, za porod rodzinny niestety trzeba zaplacic 100 zl (na dekerta jest za darmo). nie wiem czy to jeszcze obowiazuje ale w listopadzie i grudniu nie bylo rodzinnych porodow na dekerta z powodu grypy.

ps. slicznie wygladasz w tej sukience

la la la.. siala la... sprzatanko robie, ktoras pomoze? :-D
..dobra znowu moj mnie odciaga od lapka :dry::evil:

do pozniej laseczki :laugh2:

hej ho
u mnie tez troszke rosolku bo galarete robilam.a tak wogole to bedzie karkowka w sosie i ziemniaczki:tak:
mlodego babcia zabiera kolo 18 bo ja jutro do pracy a ja wieczorkiem z W idziemy sobie na piwko chyba:tak:
przed chwila odebralam samochod z naprawy...1400 zl:wściekła/y:przeciez to masakra jakas.i jeszcze mi mowi koles ze akumulator mam slaby i niedlugo tez bedzie trzeba go wymienic.juz sie ciesze..:crazy:
ide obiad robic...paaaaaaaaa

nie niedziela ale my jutro robimy sobie gyrosa w toritilli czy jak to sie tam pisze :-p
wiec dzis zrobiłam rosołek

Jutro przyjade do Ciebie na obiad to ci pokaże te suwaczki.

A tak na poważnie to jak klikniesz w suwaczek to masz tam krok po kroku wszystko opisane a później kod BBcode (czy jakos tak) wklejasz w swoim profilu w sygnaturke.

reklama
Beacia przecież masz suwaczka!!
A tak wogole witam popołudniowo. Ja juz gotowa na przyjecie gości, niedługo będą.

Marzenka nie wyszło mi to. Ciapa jakas sie zrobila;/ i zabrakło mi wiórków do posypania. A niby wszytsko wg przepisu. Nawet później dodalam jeszcze wafli. i dupa. ;/ wkurzona jestem bo nawet nie mam żadnych rezerwowych ciastek.
postawie to i bedziemy łyżeczką jeść ciape :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry