reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja nie sprzatam, bo póxniej beda goście z dzieckiem to i tak po nich bedzie wiecej sprzatania. a wczoraj wieczorem odkurzałam io myłam podłogi wiec luz.

Póxniej na zakupy i ok 17 goście.

Nie wiem co mam zrobić. Jakos nie mam weny dzisiaj na nic. totalnie

reklama
Witam po dłuuuugaśnej nieobecności :-D
Dla tych co mnie nie pamiętają (czyli pewnie wszystkich z Was) przypominam iż to ja płakałam jakieś 1,5 miesiąca temu, że nie mogę znaleźć kiecki na cywilny. Popłakałam popłakałam i znalazłam:

:tak::-D

Piszę tu żeby znowu Wam popłakać i zapytać o radę. Otóż tydzień temu przeniosłąm się do Gorzowa do rodziców i muszę na koniec ciąży znaleźć dobrego ginekologa. Zupełnie nie znam się na tej branży w Gorzowie :-(. Znacie jakichś godnych polecenia lekarzy?? Najlepiej takich, którzy pracują przy okazji w szpitalu na porodówce :tak:.

Aaaaa i jeszcze jedno. Mogłybyście mi poopowiadać jak się na Dekerta rodzi?? Jaka kadra jest, czy lewatywe obligatoryjnie robią, czy można znieczulenie jak coś sobie wykupić i jak to działa z rodzinnymi porodami?? W sensie czy trzeba wcześniej się do nich pofatygować i zgłosić, że chce się przy porodzie bliską osobę. Ile trzymają po porodzie, czy nacinają i i tym podobne. Ech, pewnie Was zanudziłam, no cóż....w końcu bliżej końca niż początku już mam :tak:
ja w gorzowie nie rodziłam ale polecam sulecin,
na porodowce rodzinnej nowe lozko (zakupione w listopadzie)
nie nacinaja, nie robia rutynowo lewatywy, za porod rodzinny niestety trzeba zaplacic 100 zl (na dekerta jest za darmo). nie wiem czy to jeszcze obowiazuje ale w listopadzie i grudniu nie bylo rodzinnych porodow na dekerta z powodu grypy.

ps. slicznie wygladasz w tej sukience

la la la.. siala la... sprzatanko robie, ktoras pomoze? :-D
..dobra znowu moj mnie odciaga od lapka :dry::evil:

do pozniej laseczki :laugh2:

hej ho
u mnie tez troszke rosolku bo galarete robilam.a tak wogole to bedzie karkowka w sosie i ziemniaczki:tak:
mlodego babcia zabiera kolo 18 bo ja jutro do pracy a ja wieczorkiem z W idziemy sobie na piwko chyba:tak:
przed chwila odebralam samochod z naprawy...1400 zl:wściekła/y:przeciez to masakra jakas.i jeszcze mi mowi koles ze akumulator mam slaby i niedlugo tez bedzie trzeba go wymienic.juz sie ciesze..:crazy:
ide obiad robic...paaaaaaaaa

nie niedziela ale my jutro robimy sobie gyrosa w toritilli czy jak to sie tam pisze :-p
wiec dzis zrobiłam rosołek

Jutro przyjade do Ciebie na obiad to ci pokaże te suwaczki.

A tak na poważnie to jak klikniesz w suwaczek to masz tam krok po kroku wszystko opisane a później kod BBcode (czy jakos tak) wklejasz w swoim profilu w sygnaturke.

reklama
Beacia przecież masz suwaczka!!
A tak wogole witam popołudniowo. Ja juz gotowa na przyjecie gości, niedługo będą.

Marzenka nie wyszło mi to. Ciapa jakas sie zrobila;/ i zabrakło mi wiórków do posypania. A niby wszytsko wg przepisu. Nawet później dodalam jeszcze wafli. i dupa. ;/ wkurzona jestem bo nawet nie mam żadnych rezerwowych ciastek.
postawie to i bedziemy łyżeczką jeść ciape :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry