reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kasiu,no to jednym slowem masakra:-(
ja tez sie balam ze nie wyjdzie ale wyszlo,moze za duzo wody dalas dlatego ciapa,bo u mnie taka gesta masa byla ze jak wyjelam z lodowki to ciezko mi bylo lyzka nabrac.
jak kiedys do ciebie wpadne to zrobimy jeszcze raz:tak:

u mnie od rana zapowiadalo sie ok,potem zaczelam sprzatac na koniec zabralam sie za szorowanie kanapy w goscinnym i normalnie az deprecha mnie dopadla,poplakalam sie i wogule zle z moja psichika ostatnio,potem mojemu co nie co wygarnelam...a na koniec zabral nas do lasu:-i mi to dobrze zrobilo:-D:-D:-D:-D
tazke super:-D

z tym szorowaniem to jakas masakra woguel zalowalam ze sie za to zabralam,wkurzylam sie bo tak szorowalam ze az sciany poplamilam(tak pryskalo:-D)niby farba zmywalna ale nie chce zejsc..
na koniec wanish wylalam na podloge przez nieuwage to dopiero zaczelam przeklinac.....
cala podloga wpianie,nikomu nie zycze....:-D
ale za to ciesze z sie z tego lasku,poskakalam troche po sniegu :laugh2:i jest ok,widocznie to mi bylo potrzebne:tak:

reklama
beacia powiedzialabym ci a nawet BA pokazalabym ... , ale mam focha na Ciebie :ninja2::ninja2::ninja2:

hehehe zartuje a robisz "zapisz" ??

kopiuj kod, wklej go normalnie w ramce w "edytuj sgnature" i zapisz. Nie wiem co ty tam zle robisz laska ;-)

marzenka nam tez spacer dobrze robi, Fruciu zawsze ma radoche ja z reszta tez, widac ze dziecko zimowe mam hehehe

Ostatnia edycja:
hej hej

Jestem i ja. Nataa padła po dniu penym wrazen.

Ta kolezanka pytała o szpital w gw i o znieczulenie nie wiem nic o szpitali ale zeby dostać znieczulenie nalezy miec zaliczona szkołe rodzenia i wizyty u anestezjolaga żeby zobaczy czy nie ma przeciwskazan.

życze dobrej nocy pappa

ja nie wiem jak jest ze znieczuleniem w sulecinie, bo dwa razy rodzilam bez niego ale wiem, ze mozna i z nim. ja zadzwoniłabym na oddzial i zapytala

dobranoc

reklama
Do góry