reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kasiu,no to jednym slowem masakra:-(
ja tez sie balam ze nie wyjdzie ale wyszlo,moze za duzo wody dalas dlatego ciapa,bo u mnie taka gesta masa byla ze jak wyjelam z lodowki to ciezko mi bylo lyzka nabrac.
jak kiedys do ciebie wpadne to zrobimy jeszcze raz:tak:

u mnie od rana zapowiadalo sie ok,potem zaczelam sprzatac na koniec zabralam sie za szorowanie kanapy w goscinnym i normalnie az deprecha mnie dopadla,poplakalam sie i wogule zle z moja psichika ostatnio,potem mojemu co nie co wygarnelam...a na koniec zabral nas do lasu:-i mi to dobrze zrobilo:-D:-D:-D:-D
tazke super:-D

z tym szorowaniem to jakas masakra woguel zalowalam ze sie za to zabralam,wkurzylam sie bo tak szorowalam ze az sciany poplamilam(tak pryskalo:-D)niby farba zmywalna ale nie chce zejsc..
na koniec wanish wylalam na podloge przez nieuwage to dopiero zaczelam przeklinac.....
cala podloga wpianie,nikomu nie zycze....:-D
ale za to ciesze z sie z tego lasku,poskakalam troche po sniegu :laugh2:i jest ok,widocznie to mi bylo potrzebne:tak:

reklama
beacia powiedzialabym ci a nawet BA pokazalabym ... , ale mam focha na Ciebie :ninja2::ninja2::ninja2:

hehehe zartuje a robisz "zapisz" ??

kopiuj kod, wklej go normalnie w ramce w "edytuj sgnature" i zapisz. Nie wiem co ty tam zle robisz laska ;-)

marzenka nam tez spacer dobrze robi, Fruciu zawsze ma radoche ja z reszta tez, widac ze dziecko zimowe mam hehehe

Ostatnia edycja:
hej hej

Jestem i ja. Nataa padła po dniu penym wrazen.

Ta kolezanka pytała o szpital w gw i o znieczulenie nie wiem nic o szpitali ale zeby dostać znieczulenie nalezy miec zaliczona szkołe rodzenia i wizyty u anestezjolaga żeby zobaczy czy nie ma przeciwskazan.

życze dobrej nocy pappa

ja nie wiem jak jest ze znieczuleniem w sulecinie, bo dwa razy rodzilam bez niego ale wiem, ze mozna i z nim. ja zadzwoniłabym na oddzial i zapytala

dobranoc

reklama
Do góry