reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jak to nie na zaocznych;p u mnie w grupie mamy 50 i daj rade;p;p heheh a tak apropos to nawet jeszcze nigdzie z moja grupa nie bylam chociaz juz ostani semestr w sumie musze nadrobic;p

reklama
to koniecznie zrobice jakis wypad:tak:
na moich to ludzie byli z calej polski a prawie wszyscy porozjezdzali sie tu i tam
moja najlepsza koleznka studencka do holandii wyjechala na stale druga do niemiec i zapuscily tak korzenie dzieci mezowie itp. troche mi ich brakuje:-(

druga kawka wypita.ale widze ze tu nikogo nima:szok:
udalo mi sie wysprzatac lazienke:tak:a dawid bawil sie w korytarzu przed drzwiami:-Djakby wiedzial ze ma tam siedziec:-D
takze jak dla mnie jutro mam luz ze sprzataniem:-Dmoze uda mi sie mojego wyciagnac na spacer skoro jutro nie bede miala nic do roboty:-D:-D

kurde ale se wkrecam:wściekła/y::szok:
wczoraj spacerowalam sobie kolo domu na chodniku,przedemna z daleka idzie mlody chlopak patrzy sie na mnie i to prosto w oczy i tak caly czas jak juz przechodzil obok mnie to ja mu tez sie spojrzalam prosto w oczy i pierwsze co dostrzeglam jego geste brwi:-(a teraz patrze na zdjecie tego zboczenca i jakbym widziala jego twarz:szok:
Czy gwałciciel z Zielonej Góry zaatakował w Lubsku? Pracownica poczty rozpoznała mężczyznę z portretu - 9 lutego 2010
te pierwsze od lewej:szok::szok:
normalnie strach mnie oblecial:-(

a najgorsze jest to ze sie do mnie usmiechal:eek:
niewiem czy to mial byc podryw czy co,

pewnie niepotrzbnie sie nakrecam,ale przeciez taki zbir nie chodzil by sobie normalnie po chodniku jeszcze wgodz gdzie ludzie wracaja z pracy...
ania pr a ty sie nie boisz isc do pracy rano?na ktora masz?
bo wiecie ja jestem tego zdania ze wszystkiego sie mozna po nim spodziewac moze byc wszedzie...

Beacia- czy ty nie jestes czasem z manhattanu bo kurcze twoja twarz na tym zdjatku jakas znajoma mi sie wydaje;p TZN. ZY NIE POCHODZISZ Z MANHATTANU;P

BARDZO DZIEKUJEMY ZA ŻYCZONKA

Witam sie!
Mam chwileczke o 9 byli moi rodzice. Natalka nie chiała ich wypuścić bo przeciez baba i dziadzia rozpieszczaja ja i wszystko robia co kaze:-D Dzis jest straszna ale ma takie prawo;-) siedzi na stole i je paluszki. Na 16 rodzice chrzestni przyjada. Wiec atrakcji ciag dalszy. Jutro zabieramy ja do mc a puzniej bedzie siostra P. i jego rodzice. No a w niedziele na basen jedzie:-D

Co do zboczenca Marzenka on podobno sie nie krepuje w dzien normalnie łazi. A chłopaki z ZG chodza po osiedlach i go szukaja jak znajda to pewnie najpierw go połamia troche. Ja tam dzwi nie otwieram obcym faceta jak sama jestem bo strach choc wziecia bym teraz nawet u niego nie miała:-D:-D:-D

heh;[ masz fote z profilu;p ktory ty jestes rocznik?

a do tajnego to musi ci beata zrobic chyba dostep tam mamy nasze zdjeci i pogaduszki ale na to trezba zasluzyc hihihi ;p

reklama
Do góry