reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jak to nie na zaocznych;p u mnie w grupie mamy 50 i daj rade;p;p heheh a tak apropos to nawet jeszcze nigdzie z moja grupa nie bylam chociaz juz ostani semestr w sumie musze nadrobic;p

reklama
to koniecznie zrobice jakis wypad:tak:
na moich to ludzie byli z calej polski a prawie wszyscy porozjezdzali sie tu i tam
moja najlepsza koleznka studencka do holandii wyjechala na stale druga do niemiec i zapuscily tak korzenie dzieci mezowie itp. troche mi ich brakuje:-(

druga kawka wypita.ale widze ze tu nikogo nima:szok:
udalo mi sie wysprzatac lazienke:tak:a dawid bawil sie w korytarzu przed drzwiami:-Djakby wiedzial ze ma tam siedziec:-D
takze jak dla mnie jutro mam luz ze sprzataniem:-Dmoze uda mi sie mojego wyciagnac na spacer skoro jutro nie bede miala nic do roboty:-D:-D

kurde ale se wkrecam:wściekła/y::szok:
wczoraj spacerowalam sobie kolo domu na chodniku,przedemna z daleka idzie mlody chlopak patrzy sie na mnie i to prosto w oczy i tak caly czas jak juz przechodzil obok mnie to ja mu tez sie spojrzalam prosto w oczy i pierwsze co dostrzeglam jego geste brwi:-(a teraz patrze na zdjecie tego zboczenca i jakbym widziala jego twarz:szok:
Czy gwałciciel z Zielonej Góry zaatakował w Lubsku? Pracownica poczty rozpoznała mężczyznę z portretu - 9 lutego 2010
te pierwsze od lewej:szok::szok:
normalnie strach mnie oblecial:-(

a najgorsze jest to ze sie do mnie usmiechal:eek:
niewiem czy to mial byc podryw czy co,

pewnie niepotrzbnie sie nakrecam,ale przeciez taki zbir nie chodzil by sobie normalnie po chodniku jeszcze wgodz gdzie ludzie wracaja z pracy...
ania pr a ty sie nie boisz isc do pracy rano?na ktora masz?
bo wiecie ja jestem tego zdania ze wszystkiego sie mozna po nim spodziewac moze byc wszedzie...

Beacia- czy ty nie jestes czasem z manhattanu bo kurcze twoja twarz na tym zdjatku jakas znajoma mi sie wydaje;p TZN. ZY NIE POCHODZISZ Z MANHATTANU;P

BARDZO DZIEKUJEMY ZA ŻYCZONKA

Witam sie!
Mam chwileczke o 9 byli moi rodzice. Natalka nie chiała ich wypuścić bo przeciez baba i dziadzia rozpieszczaja ja i wszystko robia co kaze:-D Dzis jest straszna ale ma takie prawo;-) siedzi na stole i je paluszki. Na 16 rodzice chrzestni przyjada. Wiec atrakcji ciag dalszy. Jutro zabieramy ja do mc a puzniej bedzie siostra P. i jego rodzice. No a w niedziele na basen jedzie:-D

Co do zboczenca Marzenka on podobno sie nie krepuje w dzien normalnie łazi. A chłopaki z ZG chodza po osiedlach i go szukaja jak znajda to pewnie najpierw go połamia troche. Ja tam dzwi nie otwieram obcym faceta jak sama jestem bo strach choc wziecia bym teraz nawet u niego nie miała:-D:-D:-D

heh;[ masz fote z profilu;p ktory ty jestes rocznik?

a do tajnego to musi ci beata zrobic chyba dostep tam mamy nasze zdjeci i pogaduszki ale na to trezba zasluzyc hihihi ;p

reklama
Do góry