reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

cześć

:tak:
asienka ja to dawidka ubran juz teraz nie prasuje chyba od 4 mies,i tez od tamtej pory piore w naszym proszku tylko plyn dla calej rodziny:tak:

Ja w pierwszej kolejności miałam zrezygnować z płynu do płukania, potem w ogóle z proszku do prania.

Ja też Oliwki ciuszki prałam tylko około pół roku w proszku dla dzieci i całkiem możliwe, że teraz mam efekty:wściekła/y: . Najwięcej toksyn wnika przez skórę (wystarczy, że dziecko się spoci i już). Te toksyny podobno mogą się tam kumulować i uderzyć w każdym momencie. Tak mówi nasza rezerwowa pani doktor.

reklama
czesc dziewczyny
widze ze wczorajszy dzien mialyscie udany:-)
marzenka my dzisiaj wieczorem wyjezdzamy i jutro rano bedziemy w domu
jedzie sie cos kolo 8-9 godz umiarkowanym tempem az ganty bola od siedzenia

asienka a moze twoja mala ma uczulenie na rodzaj tkaniny i moze nosic tylko i wylacznie czysta bawelne, sama nie wiem, a jak wynioslas wszystkie pluszaki a mala dalej to ma to pewnie nie jest to od pluszakow

moja starsza jak miala 5,6, lat miala uczulenie na pylki topoli/brzozy i jak tylko gdzies ja skora zaswedziala i sie podrapala to momentalnie robily sie jej bable srednicy 10cm a nawet wieksze a potem byl odczyn i jak zeszlo to zostawaly obwodki po bablach ale tez z czasem zniknely

hej hej hello
:tak:
my juz po obiadku,za godz wybywamy na spacerek:tak:korzystam poki moj ma wolne i chodzimy razem:tak:przynajmniej jest smiesznie:tak:
ciasteczko to zycze spokonej podrozy:tak:
madzia jak narazie zapowiada sie mily sylwester w gronie mojego kochanego:tak:moze to i lepiej bo mamy rocznice:tak:4 latka razem i mam chetke napic sie na maksa:-Dhe he tak raz kiedys mozna:tak::tak:
zmykam sie szykowac

hej my dopiero niedawno wrocilismy zasiedzielismy sie troszke:tak::tak:
teraz szybko wlaczylam pyrki bo juz glodni jestesmy....do tego mam pulpety w sosie...
szymek zasnal we wozku i spi sobie...
u nas tez sylwek w domu ide spac a co tam....:-D:-D
marzenka to popijesz hehe a co tam raz sie zyje !!!
no nic lece do kuchni !!:-)
:-)

helo baby;p
jak cos to ja zyje heheheh;]
juz mi na glowe pada od tego siedzenia w domu z M i malym szatanem ja chce juz do pracy :tak::tak::tak::tak::tak:lol:)
a my jedziemy sobie dzis chyba do moich rofzicow bo nudno wtym domku;p

Ania Pr-musze pochwalic Twoje sledzie w mandarynkach wyszły rewelacyjnie.Wszyscy sie zajadali i juz chyba zostana z nami jako nieodzowna czesc świąt:-DDzieki

reklama
Do góry