reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc dziewuszki
Fajnie ze Wam sie swieta udały.
J a tez dzis rozleniwiona na maxa wstałam o 10,30:-pJacek jednak nie poszedł do pracy to zrobilismy sobie seans filmowy przy piwku. i pistacjach.Tego nam brakowało
Uciekam kochane miłego dnia :****

reklama
rany dziewczyny co wy tak prasujecie...?
ja to w ogole nie prasuje skladam i do szafy jak trzeba to dopiero wyciagam i prasuje ale najczesciej sa to koszule mojego bo ja od jesieni do wiosny mam praktycznie ubrania niegniecace sie hehe
musze stwierdzic ze moja deska i zelazko to normalnie gdyby nie to ze schowane to by kurzem obrosly :-D:-D:-D

Ja jak pracowałam to też wszystko wrzucałam po praniu do szafy. Teraz Natalki ciuszki muszę prasować. Oliwki ciuchy muszę prać w płatkach mydlanych ze względu na te jej zmiany na rączce. Po tych płatkach ciuszki są takie sztywne, że bez prasowania to ja bym sama w tym nie chciała chodzić a co dopiero dziecku zakładać. Mężusiowi też prasuje wszystko, bo jemu nie sprawia różnicy w jakim stanie wyciąga coś z szafy i chodził by w po miętolonych ciuchach (są takie, w których bez prasowania nie da rady).

asienka wiadomo ze dzieciom jak najbardziej trzeba wyprasowac bo sztywne to niewygodne
a widzisz moj pogniecionego nie zalozy, wiadomo bielizny sie nie prasuje ale jak spodnie wyschna i nie sa pogniecione to tak skladam ze pozniej nie trzeba prasowac no koszule to mus i podkoszulki tez
ja to mam letnie rzeczy praktycznie wszystkie do prasowania ale to jak wieszam to prasuje po praniu a jak skladam to nie prasuje i tak sie pogniota to po jakiego:-D:-D

wspolczuje tym co sa uczuleni na rozne proszki i chemie bo to uciazliwe:-( sama mam pokarmowa ale to co innego

a tak poza tym pustki tu przerazliwe:-( ciekawe jak tam wypad larvuni do fikoladnu sie udal? jak to sie mowi troche sie odchamic czasem trzeba:-D

wspolczuje tym co sa uczuleni na rozne proszki i chemie bo to uciazliwe:-( sama mam pokarmowa ale to co innego

W tym problem, że nie wiadomo na co ona jest uczulona. Wiadomo tylko, że to alergia kontaktowa i jej proszki mam prać bez chemii.
Oprócz tego kazali zabrać wszystkie zabawki, przeleczyć na pasożyty. Efektow nie bylo więc wprowadzili maść ze stetydami.

a tak poza tym pustki tu przerazliwe:-( ciekawe jak tam wypad larvuni do fikoladnu sie udal? jak to sie mowi troche sie odchamic czasem trzeba:-D

nio mega udany wypad byl :tak: ale na staszica fikoland zamkniety, remont czy cos... i pojechalismy na manhattan :-D

chyba widzialam tego pana co nam sie w watek wtracil o fikolandzie heheheheheheh:-D:-D:-D

Mlody wybawil sie ponad 2 godziny z kuzynkami biegal... w szkou bylam bo tak sie rozbawil ze az na sama gore wlazil i z najwiekszych zjezdzalni juz zjezdzal sam :-) Padl nam w drodze powrotnej w samochodzie :-) biedactwo moje... bez kolacji padl hehehehehe... moze jutro Wam foteczki wkleje.

Ide cos zjesc... :sorry2:

dzien dobry;-)
larvunia widze ze mialas udany dzien:tak:
asienka ja to dawidka ubran juz teraz nie prasuje chyba od 4 mies,i tez od tamtej pory piore w naszym proszku tylko plyn dla calej rodziny:tak:
ciasteczko a kiedy wracacie?
u nas zabki cala para ida,chwilami to masakra jest:szok::baffled:
zmykam bo nikogo nie ma:nerd:

reklama
Hello...
u nas wsio ok...
marzenka wspolczuje tych zabkow hehe,jak tam imprezka sie szykuje u ciebie??:-):-)
larvunia fajnie ze wypad udany do sali zabaw :tak::tak:mlody sie wybiegal przynajmniej...

ja tez nie prasuje ciuchow tylko jak potrzebuje to wtedy ale po praniu sru do szafy i wsio :-D:-D
my zaraz w miasto do kuzynki idziemy na kawe...
milego dnia !!!:-):-)

Do góry