reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc :-)

no suwaczek juz przed swietami byl, ale zadna nie wyczaila heheheh...
tja... od lutego chcemy dzialac :tak:

my dzis tez u tesciowej dzis bylismy...i dzien zlecial. Jutro tez jedziemy do gorzowa bo tesciowa funduje figloraj wnuczkom :tak::-D

BABECZKI JAKBY CO to bede na figloraju na staszica :-) jakos w okolicach 15.00 :-) Jakby ktoras byla chetna :-)

dobra lece mlodego kapac, mial dzis drzemke dosc dluga... i szybko raczej mi nie zasnie :dry:

reklama
dzien doberek
no i wszytsko wraca do normy:-D:-D
madzia fajnie ze prezenty dla dzieciaczkow udane:tak:
larvunia na co czekaz starajcie sie juz po co czekac do lutego:tak::-D
widze ze chyba kasia wrocila od rodzicow/.piekna i jak tam?

witam się;)
było booooooooosko....
Zal wracać po prostu. jestem niewyspana bo siedzielismy codzienie do 5-6.
Izka po prostu była w 7mym niebie.
później wrzuce jeszcze jakies foty.

hello:-)
hehe larvunia to bardzo przyjemnych staran zycze:-)
a tu pada snieg i to bardzo bialo jest, pozniej z dzieciakami na dwor pojde to jakies foty porobie i jak wroce to cos wrzuce moze nawet ze swiat sie znajdzie:tak:
no obzarstwo prawie zawsze jest w swieta
marzenka ty obzarciuchu:-D:-D(zart rzecz jasna)
ale ja tym razm troche sobie przystopowalam jak po jednym dniu mialam kg do przodu a wsumie malo zjadlam
wiec bylo umiarkowane obzarstwo:tak::-D
katgen to swieta byla bardzo bardzo udane:-)

ja to nie wiem gdzie sylwester albo w domu albo do siostry pojedziemy ale to sie okaze w czwartek dopiero

jeszcze chce by moj organizm odpoczol od tabletek ktorymi sie trulam 10 lat z przerwa na marcelka... Niechce miec blizniakow albo chore dziecko, czego sie nasluchalam jak sie odraz tabsy odstawi takie skutki :-(

a tak wogole CZESC :-)
dopiero sniadanko zjadlam... z psem juz bylam...
znowu monotonnia wraca do normy ;-)

larvunia pewnie ze lepiej poczekac niech organizm troche dojdzie do siebie
z tego co ja wiem to min to 6 miesiecy a najlepiej rok po odstawieniu ale na to nie ma regoly bo bedzie co ma byc a bedzie dobrze:-)

monotonia powiadasz no ja nie moge narzekac ale jak wroce do domu to moze odespie te noce tutejsze a cieszylam sie ze dzieciaki maja wolne to
troche sobie pospie dluzej i noce moze cale poprzesypiam ale jakiez jest moje zdziwienie ze nic z tego:baffled::-(

poswiateczne tutaj pustki hehe
pewnie wszystkie sprzatacie no mnie bedzie czekac gora prania po powrocie:-(
milego dnia dziewczyny
wybywam zaraz na dwor

reklama
mnie tez sie niechce sprzatac ;-) jutro pranie bede robic i prasowac to co juz wyprane ;-)

dzis robie sobie labe i jade do g-wa :-)

Do góry