reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no to super że u dziewczyn już lepiej i wychodza :tak: bo martwiłam sie o Izunie

ceny w Świerkocinie 30 zł od osoby, dzieci do 4 lat za darmo, w sumie mieliśmy za 60zł zwierzatka, karuzele do woli i plac zabaw, więc tak na cały dzień to nie dużo, no ale jak ktoś ma starsze dzieci i musi zapłacic 120 zł, no to juz nie tak fajnie :no: jedzonko swoje zabraliśmy, bo tam lepiej nie kupowac, bo ludzie zwracali im, a do tego czekali nawet ponad godzinę

na NK nie mam za duzo zdjęc, ale jak wpiszecie Aldona Strzelce Kraj. to mnie znajdziecie

reklama
no troche duzo ja bym zaplacila 90 zeta :szok::szok:...bo hania ma juz 6 lat..
zaraz sprobuje cie poszukac jak mi sie uda :tak::tak:

dobra teraz sie juz zegnam...i uciekam bede popoludniu jak wrocimy ze spacerku !!!

pozdrawiam

Magda Ty to chyba jestes maniaczka nk:-Dja tez w sumie tam ciagle siedze to znaczy jestem zalogowana ale wlasciwie nie wiem po co;-)
a propos nk znalazl mnie na niej ojciec Rafalka:-:)wściekła/y:boje sie ze zacznie nas szukac:-(
co do pampersow to my Dada albo Pampers, Huggiesy tez ok ale jak dla nas jakos zawsze przyciasnawe w pasie.i jeszcze ze Schlekera Baby smile sa fajne.
a chusteczki rozne.teraz Babydream, Nivea, Pampers, Happy.byle nie Dada bo maly dostal odparzen przy nich.

blondi ja tam ciagle wchodze i wychodze i dlatego ciagle pokazuje ze tam jestem...hehe

a nie masz wogole kontaktu z ojcem malego??
gdzie on mieszka? jak moge spytac...
dobra ide sie szykowac bo sie nie wyrobie...

ide na spotkanko forumowe z anes i megi :tak::tak::tak:

bay bay do potem!!!

Ojej Magdamir ja teraz włączyłam kompa i czytam że jednak przyjdziecie na ten ogródek a ja myślałam że nie zdecydujecie się, ja mam zupę na gazie mam nadzieje że się zdąży ugotować i że zdąże na 15 być w parku j. jak nie to dołącze...

Pycha fotki fajne tylko malo widac a nk cie nie znalazlam...

megi musisz zdazyc najwyzej bedziesz po 15 ale masz byc :tak::tak::tak:

dobra to uciekam !!!!

witajcie popoludniowo:-)
udalo mi sie w koncu wysprzatac lazienke na blysk:-)ale jestem dumna z siebie:-)
blondi gdzie kupilas ten wozeczek dla rafalka?jest sliczny.ile za niego dalas i gdzie kupilas:-)
kurde zbudzila mnie tesciowa tel i w dodatku mnie wkurzyla swoim glupim gadaniem.
ehh te tesciowe:wściekła/y:

Hejka a co tak pusto tu??..myslalam ze bede miala co czytac....

larvunia gdzie ty sie dzis podziewasz??

a ja wlasnie dopiero wrocilam z naszego spotkania jestem mega zmeczona ale zadowolona :tak::tak:
szymon zasnal mi we wozku i tak spi dalej na lozku kurde nie wiem czy go budzic czy ubrac pizame i niech spi..ale do rana daleko :tak::tak:

bylysmy na placu zabaw a pozniej poszlysmy do megi na kawe,dzieci sie pobawily a jaki balagan zrobily hehe :-D:-D....

marzenka a co tam tesciowa znow nagadala za glupoty??
nie przejmuj sie nia.....

spadam zrobic sobie zarelko bo wyglodnialam...:tak::tak:

reklama
A my juz po spacerku z Kasia.troche polazilysmy i bez bulki z pieczarkami sie nie obylo;-)nie licac chinczyka w Askanie:-pmy za pol godziny sie kapiemy.
Marzenka ja kupilam swoj na allegro.to jest slapi.
Ultralekki wózek SLAPI + MEGA GRATISY!!!!! (636576723) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ja kupilam 30 zl taniej.ale jest ok.fajnie i bardzo szybko sie go sklada i malutko miejsca zajmuje.no i bardzo lekki.tak ze jak z malym po schodach schodze to maly jest w wozku i jeszcze zakupy i daje rade;-)
Magda ojciec Rafalka mieszka w Warszawie.dlatego ja sie tu przeprowadzilam.ja musze jeszcze studia w
Warszawie dokonczyc tylko musze przejsc na zaoczne bo nie bede juz tam mieszkac bo sie go boje.sychol po prostu.potrafi ludzmi tak manipulowac ze glowa mala i robic swietne wrazenie, po czym mi sie ludzie dziwia dlaczego do niego nie wroce skoro taki mily....:wściekła/y:

Do góry