reklama
marzenka21
Fanka BB :)
natalko suknia madziareny jest sliczna:-)
ale jestem zladawid mi nie spi od 17 wogule to ja dzis specjalnie zostalam w domu zeby se odpoczac i poleniuchowac a tu dupa dawid jak po zlosci przez caly dzien malutko spal no i zamiast byc wypoczeta to jestem wymeczona
za usg dalam 200zl lacznie z plyta,badanie trwalo 40min jak blondi napisala i ja tez jestem zadowolona:-)
moja bratowa wyobrazcie sobie ze kupila nowa za 400zl gdzies tam w sklepie w gorzowie.
ale jestem zladawid mi nie spi od 17 wogule to ja dzis specjalnie zostalam w domu zeby se odpoczac i poleniuchowac a tu dupa dawid jak po zlosci przez caly dzien malutko spal no i zamiast byc wypoczeta to jestem wymeczona
za usg dalam 200zl lacznie z plyta,badanie trwalo 40min jak blondi napisala i ja tez jestem zadowolona:-)
moja bratowa wyobrazcie sobie ze kupila nowa za 400zl gdzies tam w sklepie w gorzowie.
natalko suknia madziareny jest sliczna:-)
To jest kwestia poszukania;-). W meteorze są cudeńka w przystępnych cenach. No ale mnie interesuje sukienka madziareny. Znajdę ją na naszej klasie??
Marzenka to masz dzis wesolo nie ma co...
dawidek zaraz widze konczy 2 miesiace ale to leci
kurde co dzis dzieje sie z larvunia ze nie ma jej wcale dzis?? dziwne
madziarena a czemu nie braliscie odrazu koscielnego takiego 2w1 konkordatowego czy jak to tam sie pisze..
dawidek zaraz widze konczy 2 miesiace ale to leci
kurde co dzis dzieje sie z larvunia ze nie ma jej wcale dzis?? dziwne
madziarena a czemu nie braliscie odrazu koscielnego takiego 2w1 konkordatowego czy jak to tam sie pisze..
marzenka21
Fanka BB :)
he he sluzbe ma:-)a ty co robilas w jw?dalej l4?
reklama
Podziel się: