reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej my tez juz w domciu Nati szaleje zaraz ja kompie.
Było super dzieciaczki sie bawiły biedna tylko megi ma teraz sprzatania. Dzieki dziewczyny za miłe spotkanie!!!
. Ja bym poszła spac tak mnie ta pogoda meczy jakos... Ojjjjj

reklama
Cześć wszystkim.
No to biedna Megi będzie miała co robić:-D.
Ja czekam na mężusia z obiadkiem i oglądam wieczorynkę o jakim baranku, który ma czkawkę:-).
Teraz wszystki baranki dostały czkawki i koniec bajeczki:-D.

Mam do Was pytanko-czy któraś w czasie ciąży była na usg 3d??

natalko jka bylam na 3d i na 4d u barskiej slyszalas o niej?
no to fajnie zescie mialy,ja dzis caly dzien w domku,lenia mam,ale dawidek nie dal mi odpoczac bo praktycznie spal mi tylko 3 razy po godz to max:wściekła/y:a teraz lezy w lozeczku i patrzy sie na ochraniacz duzymi oczami i chyba kupki nie moze zrobic:-(
miala przyjsc kumpela ale nie przyszla.
madzia bo [przewaznie jak dzwoni to mi prawi jakies kazania,no ile mozna tego sluchac,szkoda wogule kasy na taka gadke,bo i tak jej nie poslucham,ja wiem co robie i nikt mi dyktowac nie bedzie:-)hehe

A ile Barska bierze za takie usg??

Dziewczyny macie może do sprzedania suknię ślubną-Wy albo Wasze znajome??
Zastanawiam się czy kupić czy wypożyczyć.Co się bardziej opłaca, bo jednak co swoje to swoje. :-D

Miejcie mnie na uwadze ok??

No witam moje panie:-) Ze sprzątaniem nie było problemu;-) dopiero teraz skończyłam tę sałatkę z ananasów, wyszły mi 3 miseczki jeszcze dam na spróbę sąsiadowi a co tam trzeba się dzielić:tak::-D
Madziu, Aguś- dziękuję żeście zechciały mnie odwiedzić wreszcie odżyłam, dobrze z kimś poplotkować:-D:-D
Zuza zasnęła zaraz po tym jak wróciłam z netto i dopiero ją wybudziłam bo o której teraz spać pójdzie ale pomęczy się i zaśnie:tak:mam nadzieję że z czasem poznam resztę dziewczyn z forum:tak::happy2: mój "m" jeszcze nie wrócił, kazał sobie kupić 2 piwka więc jak je zdoła wypić to zaraz uśnie jak niemowle, bo piwo go usypia i to zawsze:-D:-D:-D

Larvunia- właśnie gdzieś nam umknęłaś tylko gdzie???
Blondi- my nie miałyśmy okazji popisać, gdzież ty aż tutaj przywędrowałaś aż z Wawy, ty z tamtąd pochodzisz? wiem że kończysz tam studia a reszty o tobie nie wiem bo jak wiesz ja od niedawna tutaj... :-)

Ostatnia edycja:
Ja tez bylam na Usg 3d/4d tylko w Gorzowie naprzeciwko Rossmanna.wzial 170 zl z plyta.nie zaluje tych pieniedzy bo dokladnie mnie zbadal(40 minut), i dokladnie okreslil lec dziecka choc wszyscy sie upierali ze bedzie dziewczynka na innych Usg to ten powiedzial ze na bank chlopak i jest chlopak:tak:a zdjecia i plyta swietna pamiatka.i nawet Rafalek podobny do siebie.
co do sukni to ja bym chyba wypozyczyla.jak ma byc na raz to nie wiem ale sensu kupowac nie ma jak dla mnie.wszyscy kupuja a pozniej to lezy w piwnicy albo miejsce w szafie zajmuje i nikt na to nie patrzy;-)

hej ja juz po filmach....

szymon spi dalej ubralam mu pizame dalam mleko i spi zobacze czy wstanie czy do rana....

co do sukni to ja nie mam, i jak dla mnie to kupno to tez strata kasy..ja bym wypozyczyla :tak::tak::tak:

megi ciesze sie za podobalo ci sie spotkanko i ze nas polubilas :-D
:-D
:-D

HEJ! ODNOŚNIE SUKNI ŚLUBNEJ - moja wisi w szafie i chce ją sprzedać :) jakoś nie mogę się zmobilizować,żeby wystawić na allegro - polecam :)

madziarena jak sie czujesz przeszly plamienia?????????
a powiedz gdzie ty wogole mieszkasz bo nawet nie wiem....
:no::no:

reklama
Za wypożyczenie będę musiała zapłacić jakieś 800-1000 zł lekko.
A w Zielonej w Meteorze widziałm nówki sztuki za 800 zł:tak:. Jeśli mam zapłacić tyle za wypożyczenie to wolę kupić i nie martwić się, że zniszczę, poplamię:tak:czy ubrudzę podczas sesji w plenerze:tak:.

Madziarena jaki rozmiar??

Do góry