reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello,my wrocilismy
ale duszno na dworze :szok::szok::szok:

annes jesli jestes chetna na spacer to daj znac...jesli chcecie to i ja moge isc na te hustawki na ogrodek jordanoski :tak::tak:..mozemy umowic sie we 3 i razem isc...jak cos to pisac ja o 14:30 bylabym gotowa :tak::tak:...

a teraz uciekam polezec troszke :tak:

reklama
Beti- poprostu chciałam wszystkich uspokoic bo juz po wszystkim . sorki moze troszke gwałtownie zareagowałam ale sama zgupiałam bo rozmawiam własnie z Kamilem wchodze na forum a tam wszyty pisza ze Izula ma sepse. Kasia podejzewa ze to to ale lekarze na poczatku przyszli i powiedzieli ze wykluczyli sepse. Ja znałam fakty medyczne poprostu. Sorki jesli kogos uraziłam

marzenka21- nio myslymy ze tak z 2 lata

magdamir- napisz gdzie sie spotykamy i o ktorej to razem pojdziemy moze pod interem ??? albo pod podstawowka??

Ostatnia edycja:
annes mi pasuje tak o 14:30 moze byc pod sklepem tym bialeym kolo ciebie....

a to idzimey na ten ogrodek jordanoski czy do megi??

ok to pod samym moim domem heheheh. Mozemy wpasc na chwilke do megi o ile nie bedziemy przeszkadzac;-) albo przed albo po

ok to pod samym moim domem heheheh. Mozemy wpasc na chwilke do megi o ile nie bedziemy przeszkadzac;-) albo przed albo po

ok,to ja bede 14:30....kolo bialego...

tylko wiesz megi mieszka bardzo daleko od nas hehe.....

to spotkajmy sie na tym ogrodku dzieciaki sie pobawia...megi badz tam o 15 gdzies na laweczce :tak::tak::tak:...
.

annes podaj mi twoje gg....

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie.
Mnie grypsko wzięło na całego. Do tego całe dziąsła mi spuchły po prawej stronie od zęba. Głowe mi chyba rozsadzi. Ogarnę mieszkanko, ugotuję buraczkową i do wyrka:-(.

hej
a my dzisiaj do 11 spalismy:-)o 7 tylko butle dostal pogadal troche i zasnal dalej.ale za to teraz sie drze:wściekła/y:
a ja siedze sobie w necie i wymyslam co bym zjadla....chyba dzisiaj z Kasia zahaczymy jakas bulke z pieczarkami hihi;-)bo mam takiego smaka na nia, a dawno tam nie jadlam.tam to znaczy wiecie gdzie(kolo parku 111)
Boze tak czytalam Was i czytam ze sepsa jakas.az mnie ciarki przeszly...

Hej blondi to ladnie spicie wowo...
to ja tez poprosze ta buleczke uwielbiam je :tak::tak: chyba wszyscy gorzowiacy tam kupuja hehe....

my zaraz mykamy zjesc zupke

pozdrowienia dla kasi i dla ciebie :tak:
:tak:

witam witam

magdamir jestem zyje, ale po prostu wy tyle piszecie :szok: ze ja nie nadążam z czytaniem :zawstydzona/y: i potem trudno mi sie wciąć, jak nie wiem o co kaman
dziś byliśmy u lekarza, obie dziewczyny na antybiotyku :-(

a w niedziele zaliczyliśmy Świerkocin, bardzo fajnie tam jest, polecam :tak:

teraz obie spia, to spróbuję poczytac wstecz, jak dam rade, napiszcie tylko co z Izunią Katgen,bo ostatnio czytałam, ze wylądowały w szpitalu :-(

a te bułeczki to chyba wszyscy uwielbiaja :tak::-D

reklama
hejka my juz zjedlismy zupke...

witaj pycha !!! fajnie ze wpadlas...pisz tu czesciej wpadnij powiedz co u was....
widze ze laski twoje chore duzo zdrowka dla nich :tak::tak:

masz moze konto na nk??...bym fotki obejrzala twoich pociech :tak::tak:

a Kasia tak w szpitalu w niedziele chyba wyjda..mala wymiotowala i miala temperature..jakis wirus bylo zle ale juz jest ok....

masz jakies fotki ze swierkocina?? super ze tam byliscie powiedz ile kosztuja bilety?

no to tyle :-):-)

Do góry