reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja juz uciekam....

Marzenka bede w interku pozniej to kukne jaka cena

a jakie konkretnie normalne w kartonie nan 1 ??? :baffled:...

dobra ide z tymi moimi gadami hehe zanim sie tam doczlapie to...ide az kolo stadionu tam do logopedy :tak::tak: kawalek mam..to zmykam bo sie spoznie...

marzenka ja tez juz wpadlam w nalog hihihi....
to do zas

a kotleciki z jaj pyszne mam przepis zaraz wrzuce :tak:

reklama
Cześć dziewczyny:-) Ale mamy dziś piękny dzionek prawda??? Aż chce się żyć:-D ja na obiad dziś robię kapuśniaczek, miałam wczoraj robić ale zmieniłam plany na wczorajszy obiad i zrobię dziś;-) Katgen wiem że też jesteś tutaj od kilku dni, mam nadzieję i przyjemność poznać Cię bliżej? Ty, Ja i Magdamir jesteśmy z M-cza, fajnie!!! Pozdrawiam Was miłe panie:-D

ja na obiad jak narazie nic nie robie,zadzwonie do mojego po 14 to mi powie czy mam robic czy nie,bo on wpracy jada wiec luz:)
a ja tam moge zjesc co tam jest:-)a przynajmniej mam luz od gotowania:-)
ale dzis ladnie na spacerek obowiazkowo:-)
no a jak ztym spotkaniem u larvuni?
dawiek nam taka niespodzianke zrobil o 12 w nocy ze byla kupa smiechu i trzeba bylo go podmyc a potem to juz spac nie chcial.hehehehehhe
kasia dawidek tez byl marudny jak mial te plesniawki m.in przez to nie chcial tez cyca bo go bolalo,ale usmiechal sie tak samo jakz zawsze.tyle ze u nas to mu sie do gardelka az dostaly wiec wiesz..........

621. Kotlety z jajek

ja robilam z tego przepisu tylko bez sera zoltego....
i ja robilam z 10 jaj to wyszlo mi okolo 15 sztuk :tak::tak:
robi sie tak jak mielone tylko zamiast miesa dajesz jaja

dobra juz mnie nie ma.....:-D
:-D

Tak ja mam pół paczki Huggiesów 3-jek do oddania. Moja tylko pampersy i koniec.
Kotlety z jajek? Prosze bardzo:

Składniki: (tak na 2,3osoby)
5 jajek ugotowanych na twardo
jajko surowe
namoczona bułka
sól, pieprz
cebula, ewentualnie cebula smazona(kostka knorra chyba) albo szczypiorek
Ugotowane jajka albo przez maszynke do mielenia miesa, albo przez praskę, albo widelcem mocno dziabiesz, dajesz surowe jajko, namoczoną bułkę( tak max poł dużej) sol pieprz i albo drobno cebulke albo kostke albo szczypiorek, wyrabiasz jak na kotlety mielone, dzielisz na kotlety obtaczasz delikatnie w bułce tartej i na patelnie;)
MNIAMI są!

heloł

poczytałam i chyba zdążę popisac, bo młoda dopiero pól godziny śpi, to nie powinna sie obudzić, chyba idzie jej kolejny ząb, bo od wczoraj jest strasznie płaczliwa :no:

pisałyscie o nocniku, u mnie tez przy Majce było ciągłe gadanie że trzeba sadzac jak tylko zacznie siedziec, ale mi sie nie chciało i Majka zaczęła wołać ja miała 2 lata i 3 m-ce, a nocki to dopiero od jakiś 3-4 m-cy mamy suche

a jak sie robi kotlety z jajek?? :zawstydzona/y: u nas dziś wczorajsza ogórkowa

ja dziś chciałabym trochę ogarnąc mieszkanie, ale mama strasznego lenia :zawstydzona/y: chyba zostawię sobie na jutro

megi 17 witam cie:-)
zapomnialam sie ztoba przywitac tyle zescie naskrobaly ze polowa mi zglowy wyleciala,ja mieszkalam 2 lata w m-czu a teraz swiebodzin:-).jestes na nk poprosze na priva dane:-)
madzia w tesco kosztuje 13,89 chyba a j ciagle myslalam ze jest po 11,to jeszcze luz ale jak jzu tyle to ja dziekuje,za 3 mleczka mam 4 gratis jakby tak liczyc:-)

kurde dziewczyny ja spadam bo ja tu nic nie porobie,
normalnie nalog:-D
a lodowke to myje juz od 2 tygodni i umyc nie moge:szok:

Megi Witaj!
Ja już w m-czu mieszkam 2 lata!
A spacerek obowiązkowy jak mi Izka wyzdrowieje!!

reklama
Witaj Marzenko, no ja wiesz początkująca ale myśę że szybko was wszystkie poznam, jestem na nk możesz mnie poszukać na Anna Urbaniak Mogilno- Międzyrzecz, tak swoją drogą gratuluję maluszka:-)

Do góry