reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wogole mialam sen, że widziałam w jakiejsc trumnie ciało.....obrzydliwe to było.....kurde co to moze znaczyc!!!???

reklama
Trup może oznaczać wygasłe uczucie, namiętność. Czasami wyraża się w nim podświadome pragnienie śmierci osoby, przez którą mamy problemy.
widzieć: zwiastuje wesele albo narodziny dziecka w najbliższym otoczeniu.
..............

Trup może oznaczać wygasłe uczucie, namiętność. Czasami wyraża się w nim podświadome pragnienie śmierci osoby, przez którą mamy problemy.
widzieć: zwiastuje wesele albo narodziny dziecka w najbliższym otoczeniu.
..............

oo to moze u ciebie cos bedzie jakis nowy potomek :-D:-D

dalam mlodemu kanapke i odkurzylam mieszkanko
:tak:

Co robicie na obiad? bo nie wiem co wyciagnac z zamrażarki...
Ale w sumie i tak mi sie nie rozmrozi, a wiem, zrobię kotlety z jajek:) mniami są do tego mizerie i ziemniaki.

Co robicie na obiad? bo nie wiem co wyciagnac z zamrażarki...
Ale w sumie i tak mi sie nie rozmrozi, a wiem, zrobię kotlety z jajek:) mniami są do tego mizerie i ziemniaki.

tez uwielbiam te kotlety :tak::tak:
ja mam dzis ziemniaki mizerie :-D:-D i kotlety takie kupne na szybko :-D:-D

dobra spadam ubrac mlodego i za jakies 15 minut idziemy :tak::tak:

to do pozniej papatki :tak:

reklama
kasiu jakie kotlety zjajek?>pierwsze slysze:-Ddawaj tu przepis ale to juz:-D
kochane ja sie dzis juz dobrze czuje,wczoraj dostalam male zrypki od mojego,bo zamiast spac to ja na forum siedze normalnie nalog jest:-Dtylko skrobiecie ze az trezba niespac i pisac,a wczoraj niespalam od 4,30 rano wiec to bylo zmeczenie,ale wnocy pocilam sie jak krowa,niewiem co to bylo:-D
larvunia tak to jest zfacetami,hehe chyba u kazdej tak jest ze gadasz gadasz jak do slupa:-)ale smieszne to czasem:-)
madzia sluchaj ty czesto jestes w intermarche?bo brat mi mowil ze tam jest tansze mleczko nan jakos po 11zl a wtesco po 14 ok,jak bedziesz tam to zerkniesz jaka cena jest,bo u nas nie ma inter,hhhhhhhmmmm zlikwidowali:wściekła/y:a te bebiko to chyba mojemu nie podchodzi,zaczal wiecej ulewac i jakos tak nie bardzo,ale jeszcze zobaczymy.
hehe ja zamiast ogarnac chatke to ja tu siedze i was czytam.
kurde tyle skrobiecie ze koniecznie trzeba z kawka zasiasc:-)
kasia ty cos wspominalas ze masz pol paczki pampersow za male dla twojej dzidzi,jaki rozmiar?mzoe sie jakos dogadamy :)

Do góry