hej
moja mała dziś maraton spania pobija a ja matka wyrodna nic nie zrobiłam bo liczę że zaraz się obudzi to siedzę przy kompie a ona tak od 10 śpi
obiadek wstawiłam zaraz zjem i jadę po młodą potem znowu do przedszkola bo dziś wspólne robienie choinek - rodzice z dziećmi ciekawe czy mój mężu dojedzie z Hanią czy stwierdzi że wolał zostać w domu
Moja na mikołaja dostała Zigosa i słodycze a cieszyła się okropnie
na urodziny kupiłam jej dwie lalki equestria girls i puzzle kucyki pony, od rodzinki dostała duży wózek z lalą interaktywna a od Marzenki laleczkę ze skrzydełkami i się bardzo cieszyła - nawet była z nią w przedszkolu wczoraj
na gwiazdkę tak myślę żeby jej kupić mini wieżę z wejściem usb bo to jest maniaczka ciągle mi do kompa siada i piosenki puszcza na youtube i śpiewa, a jak pytam co chce dostac to mówi że długopis i zeszyt
hehe
Pr kup taki jeździk pchacz - moja do tej pory na nim szaleje
Ciacho, Marzenka tez musze na zakupy wybyć ale mąż zarządził, że musimy najpierw zjeść to co w lodówce i zamrażalce i rozmrozić lodówke bo juz kupa szronu na niej
Eh
Kroma Ty z tymi twoimi łobuzami musisz mieć wesoło
Mycha to Twój mężu chyba białej gorączki dostawał w drodze do domu - 70 godz wow
uciekam szafę sprzatac dalej - wywalam ciuchy a siooo ! choc mam sentyment i ciężko mi to przychodzi ;(