reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

doczytałam że Asienka potrzebujesz ciuszki? jesienno zimowe? dla dziewczynki? mam duzo ładnych i zadbanych ciuszków po Izie. Jesteś z gorzowa? jesli tak to odezwij sie jesli chcesz jutro bede w gorzowie mozemy sie umówic gdzies i przejrzysz ciuszki moze cos wybierzesz? mój numer kom. 607236797. bedziemy od rana ( na giełde sie wybieramy) do popołudnia wiec czekam na jakis sms juz tel.

:-):-):-):-):-):-):-)

Ja nie mieszkam w Gorzowie ale jeśli masz możliwość to prześlij mi fotki ciuszków na maila. Jeśli wpadną mi w oko to to zapewne się dogadamy:-)

reklama
Beti- Hey super że urlop się udał. Ja juz lepiej ale przez najblizsze 10 lat nie planuje zadnej ciąży bo mnie wykonczy heheh Natala ogólnie sie słucha i reaguje na " nie wolne" ale jak widzi dzieci i coś jej zrobią to nic nie działa a nad Izą to sie znęca szczegolnie. Swoja ciocie bije hehhe podobno taki okres i jej to przejdzie ale nie mam pojecia skad jej sie to wzieło my jej klapsów nie dajemy a i sami sie nie bijemy:-D
Asienka- Katgen nie ma neta i nie da rady przesłać Ci fot zostaje jedynie telefon żeby sie dogadać.

Marzenka- Moja sama smoka zostawiła w 9 msc i juz nie chciała zresztą tylko do spania go miała pije z butelki ale ona pije 1,5 picia dziennie wiec bym wykonczyła sie łyzeczką nie chce kubeczków z dzióbkami itp ale za to ze zwykłego kubeczka sobie radzi. Co do płaczu to Dawidek jest cwaniaczek heh i sobie wychował mamusie nauczył sie co robić żeby mamusia sie zjawiła. Na nocne budzenie miałam sposób kładłam mała ze swoją koszulką taką noszoną jak sie budziła czuła zapach i nie szłam tak odrazu troszke czekałam. Chyba ze był to płacz z seri " jestem głodna" albo coś mnie boli"

Ja dziś leniuchowałam. Nati mi padła to ja tez sie kłade papap

annes tylko ze jego taki placz to wlasnie na jedzenie,i niewiem czemu tak jest bo wczesniej byl normalny placz.
a ja wlasnie sie wykapalam i robie se paznokcie u nog:-D
niewpadne juz wiec dobranoc:-)

Czesc dziewczyny witam po wekendzie !!!
smile.gif

wrocilismy wczoraj okolo 20,bylo fajnie dzieci wyszalaly sie na dworze a wczoraj jak wracalismy zaliczylismy jeszcze jezioro...pogoda byla fajowa...
smile.gif

szymon dal sobie juz zamoczyc nogi we wodzie ale tylko na moich rekach,nie chce stac na tym piasku..hehe...
dzis juz dzien jak codzien m w pracy a ja sprzatam tzn.piore i ide wytrzec kurze...
tongue.gif

widze ze troche watek sie ruszyl hihi..

Beti pokazuj jakies fotki z wakacji !!!

narazie uciekam wieszac pranko a potem siade z kawka :-):-)

Asienka- Katgen nie ma neta i nie da rady przesłać Ci fot zostaje jedynie telefon żeby sie dogadać.

No to lipa, przez telefon raczej ciężko obejrzeć:no:.

dzis juz dzien jak codzien m w pracy a ja sprzatam tzn.piore i ide wytrzec kurze...
tongue.gif

widze ze troche watek sie ruszyl hihi..

Beti pokazuj jakies fotki z wakacji !!!

narazie uciekam wieszac pranko a potem siade z kawka :-):-)

o której Ty wstałaś, że masz już pranie do powieszenia (moje jeszcze niee jest nawet w pralce)

No to lipa, przez telefon raczej ciężko obejrzeć:no:.

o której Ty wstałaś, że masz już pranie do powieszenia (moje jeszcze niee jest nawet w pralce)

hej hej a moje juz wisi na balkonie hehe....:-)
ja wstalam o 7 i odrazu wlaczam pralke..a ze wstawilam na 40 minut to szybkie pranko i gotowe :tak:
:tak:

a jakie ty ciuszki potrzebujesz jakie rozmiary??

hej
my dopiero wstalismy,dawid obudzil sie o 6 i buszowal do 7-15 potem jeszcze zasnelismy,i tak tym sposobem mam juz ugotowane buraczki na zupe,zaraz sniadanko a potem na spacer idziemy,
kurde meczy mnie juz te wstawanie w nocy ok 4 razy,wyspac sie nie moge,
kiedy dawidek zacznie przesypiac cale noce:wściekła/y:
kupilam wczoraj te pamki z dady fajne sa:-)i dobre tylko ze jesli chodzi o cene to bardziej mi sie oplaca kupic tamte bo mam o 10 wiecej a cena ta sama

czesc Marzenka !!!:-):-)
widze ze chyba dzis bedzie u was zupa buraczkowa??
ja nic nie mam w lodowce zaraz wyruszam do sklepu moze kupie jakiegos gotowca w sloiku typu klopsiki..i wsio...:-D:-D

a z tym spaniem to wspolczuje choc dlugo przechodzilam to samo..szymon bardzo duzo budzil sie w nocy i bardzo dlugo...hehe :angry::angry::angry:...wiec wiem co czujesz..
ale moze jeszcze troszke i mlody da ci sie wyspac...:tak::tak:
...

reklama
helol laski
witam po weekendzie
w niedziele bylismy na splywie kajakowym
najpierw obydwoje sie panicznie balismy ale potem nama sie tak spodoabalo ze M pyta kiedy znow jedziemy
poczatek nie byl latwy heheh zaliczlaismy wszystkie krzaki po koleji i 2 wedkarzy hahah jednemu nawet sciagnelismy wedke;p;p;p
ale po instruktarzu pan instruktorek szlo juz nam calkiem niezle :tak:
wieczorem mnie tak lapy bolaly ze spac nie mogla ale i tak bylo super :)
polecam wam dziewczyny ale ta latwa trase hmm bo na trudnej jeszcze nie bylismy hehe

A w sobote po pracy bylsimy u brata na grilu i na chwile na festynie u niego na wiosce (świeto chleba ) nie bylo nic ciekawego ale mala rzadzila zladowalismy w domu po 9 i mala dala rade i zasnela przed 10

powiem wam szczerze ze to byl jeden z moich najlepszych weekendow:)

Do góry