reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej...
my wlasnie obiadek wszamalismy :tak:
i zaraz zawozimy dzieci do starych sasiadow na 3 godz pobawic sie a ja musze sie wziasc za pakowanie
bo narazie tylko walizki z piwnicy przytachalismy i stoja :-D

ezoja da rade corcia w przedszkolu tym to sie nie martw ;-);-)
ciacho tort super ,zjadlabym kawalek :tak:
Agnis dzieci tak maja i jak nie trzeba to wstaja szybko , choc moje do tej 8 - 8:30 poleza :tak:

Spadam potem jeszcze wpadne :tak:

reklama
owca dzieki, wiem ze masa w smaku super bo zanim przełozyłam trzeba sprobowac
a moje tez jak moga pospac wstaja wczesnie a jak do szkoly to zwlec z łóżka nie mozna:confused2:
to chociaz w spokoju spakujesz was:tak:

Owca szerokiej drogi! :tak:
Ciacho torcik pierwsza klasa, super! Masz zdolności!

My już też po obiedzie... czas z psem iść.
Miłego popołudnia ;-)

Walizki spakowane , reklamowek chyba z 8 tez :tak:
rano wstaniemy i mysle ze tak kolo 9 wyjedziemy :tak:
jakos sie pomiescimy...:-D
Jedziemy do babci wiec mamy dalej niz zawsze do tesciowej, jakies 500 km przed nami :szok::tak:
oby korkow nie bylo...

Takze laski chcialam wam zyczyc

Zdrowych , Radosnych , Rodzinnych Swiat Bozego Narodzenie
smacznego jedzonka i wypasionych prezentow
:tak::tak:

U babci na wiosce nie mam za bardzo zasiegu wiec z netem lipa
takze nie zajrze raczej tutaj...

Takze trzymajta sie cieplo :-):-)

owca w niemczech to szybko pojedziecie u ale u nas na drogach nie poszalejecie:no: my tyle km przez polske to standard 8 godzin jedziemy:confused2:autostradami szybciej sie udaje
wam tez spokojnych i zdrowych swiat i zeby byly udane:-)
agnis jak tak zakupy udały sie?

ciacho my jedziemy cala droge autostrada w pl tez lecimy na Poznan a pozniej jak zjedziemy to 20 km tylko zwykla droga :tak:
takze nie jest zle :-)

a to kolo poznania macie rodzinke to nie jest zle bo ze świecka jak wpadniecie na A2 to spoko 140 mozna gnac:tak:

teraz to my musimy uwazac na radary i pomalu jechac :-D
my zjezdzamy w Mczu lub Trzcielu z autostrady :tak: do Poznania jeszcze 200km mamy...
Mlody obciety i wykapany , ide z psem na spacer i tez do wanny :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
tak czy siak nie jest zle, my tam przepisowo jezdzimy, na autostradach zawsze przed bramkami sa radary a tak sie nie spotkalam pewnie tajniacy jezdza:tak:
ja uciekam juz dzisiaj nie zajrze takze milego wieczoru a tobie udanej podróży:-)

Do góry